Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

✌️ Ezy ✌️
Ezy
img.tpx.cz/uploads/SSINFO.png

Váš nick na serveru: Ezy

Odehrané hodiny na serveru: 1000+

Váš bankovní obnos: Můj bankovní obnos má Nosfe. Good job!

Nasbíráno marihuany: Vůbec. 0

Vlastním dům číslo: 151 a 1041 asi :D

Vlastním hotel číslo: Nevlastním.

Momentálně jsem šéfem/členem gangu: €URO FCK!NG GANG

Můj oblíbený administrátor: Nosfe, Reggie , Hrb , Krowky i možná i ten Fifák. ;)

Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /dotazy , /lv , /obj

Můj nejoblíbenější event serveru : Rally, Airport

Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Závod po SA , SkyRace

Mé oblíbené vozidlo: Cheetah

Má oblíbená práce na serveru: Právník

Ohodnoťte známkou práci administračního týmu : -1

img.tpx.cz/uploads/WWINFO.png

Váš nick na webu: Ezy

Vloženo komentářů : Čistý průstřel jazyk

Vloženo příspěvků ve fóru : 135

Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: img.tpx.cz/uploads/SOUTHBOHEMKA.png

Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas:

Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat : Všechny dle potřeby.

img.tpx.cz/uploads/OSOBA-EZ.png

Ahoj, jmenuji se Jakub. Narodil jsem se před dvaceti lety.
Pocházím z Jihočeského Kraje nedaleko Českých Budějovic. Smile
Momentálně mám přitelkyni již třetím rokem a doufám, že to bude ta pravá. Zhruba před půl rokem jsem nastoupil do Škodovky kde působím dodnes.

img.tpx.cz/uploads/POVAHA-EZ.png

Typologie osobnosti: flegmatik, jiná.

Pohled na svět: Někdy růžovo a někdy naopak.

Moje povaha: Někdy stojí opravdu za prd.

Fotografie Good job!

img.tpx.cz/uploads/16444084_1357146287640400_1034092047_o.jpg

Jestli jsi to dočetl celé jsem rád, že si došel až sem.
Palec nahoru

© Čuriny 2k17 & Wery

© €FG 2k17

Suve
Co by o Tobě člověk mohl říct. Člověk co ještě před dvouma lety ješte něvěděl co to je GR a bylo to takové malé pivko co s námni jezdil max konvoje. Občas mě tvé kecy serou ae to k Tomu patří.

Flex
Člověk co okrádá důchodce a cikány o mléko. Fajn maďar B)

PENTA
Dobrý člověk, kterého jsem rád, že jsem vůbec ve Westu poznal a držel snim stále co to jen šlo. Ale sežrat sis přenášení RS musel sám. :D

Tička
Naše družina v gangu. Ani název piva nevie prečitat. :D

Nosfe
Co u Tebe? Jasně, že vím. Skvělý člověk na pokec i na řešení problému. Co jsem potřeboval jsme dokázali spolu udělat, tak aby to vyšlo nejefektivněji. Parádní šéf v Roca Escalante.
A snad dáme tento svůj svů race na Moravě. Palec nahoru

Chotycansky alias MrCeasar
Náš permabanovaný Jihočech. ;) u Tebe něco potřeba se nějak rozepisovat protože si to říkáme a můžeme i nadále říct každý den v McDonaldu Jooo

Reggie_
DLBSMY
Geroj
Zetko
Domes
MovemenT
Wery
Tinuska
Prasatko_007
MilouchCZ
lagz
Enigma
Ruda
Krowky
Raty
Strnys
BMBM
Hrb.
EVRS

Upravil/a Ezy dne 02.02.2017 19:04
Nosferatu
Ale ale, Ezyček. :D
Tak začneme
Citace
Váš bankovní obnos: Můj bankovní obnos má Nosfe. Good job!

Tam mělo být napsáno : ''Váš bankovní obnos : Je Nosfe''
Takže nekecej ! :D

Citace
Momentálně jsem šéfem/členem gangu: €URO FCK!NG GANG

''Euro Gay Gang''
Tak to potěš koště a pozdravuj Suveho :D :D

Citace
Můj oblíbený administrátor: Nosfe

Taky si myslím, že je nejlepší, takže tady ti nemohu nic vytknout. jazyk :D
Ale ne, rozhodně ti děkuji. :D

No a nakonec, pěkná to vizitka, moc fajn klučina a ty naše prohrané hodiny, to je prostě nezapomenutelné. jazyk
I když někdy mě pořádně dokážeš nasrat, ale i přesto tě mám rád i když po tlamě by si občas zasloužil :D :D :D
Ale to až dáme srazík na Moravě, tak tě zničím chlastem :D :D
I kill people and I like it
Zetk0
Čau Ezy. Vizitka fajnová lúbi sa mi, poznám ta len krátku dobu no nemal som som s tebou ani ten najmenší problém. Pomohol si my keď bolo treba a to cením. Prajem všetko dobrého na SP a tak tiež aj v real lajfe. ;)
Pandy
Twl to je ale hnusna vizitka, horší jsem vážně neviděla....*ZABIT*

A teď vážne.

Konečně jsi se dokopal k vizitce, na kterou jsem Tě upozorňovala už dlouho, protože jsem neměla koho dissovat. :D
Líbí se mi Tvoje nadpisy, jak v jednoduchosti je krása a podobné jsem tu neviděla, takže za to máš palec hore Palec nahoru
Je tu pár věcí co jsem se o Tobě dozvěděla, a které jsem nevěděla, třeba tvoje jméno a pod. :D

K Tvojí osobé bych jen dodala, že sice jsme si tak nějak ze začátku ne že vyloženě nesedli, ale choval ses jako vůl s prominutím, ale to se po čase zlepšilo a jsem ráda, že některé lidi ty AT práva mění k lepšímu Smile
Někdo to má jak ozbraň k levelování svého Ega, ale to ty rozhodně nejsi.
Dokážeš mi poradit, když něco nevím v Helper chatu a toho si vážím, nikdy me neignoruješ.

jinak toto mě rozsekalo

Citace
© Čuriny 2k17 & Wery

Jednou curyny navždy čuryny Nemůžu

Ať se Ti nadále daří na postu Helper a třeba to časem dotáhneš i výše Smile
Nosferatu
Citace
ale choval ses jako vůl s prominutím

Vůbec se mu neomlouvej, on se tak chová pořád, potvůrka jedna malá :D :D
I kill people and I like it
Suve
Vizitka docela na hov** jako ty tvoje čtyři kroužky pro teploušky s uraženým nárazníkem LOOL. A s tímhle musím souhlasit
Citace
Flex
Člověk co okrádá důchodce a cikány o mléko.

Nemůžu
Upravil/a Suve dne 02.02.2017 23:56
Fatalqo_
Hráč / administrátor na správným místě. Dokáže okamžitě odpovědět na otázku a taky odpoví dobře. Hráč je to komunikativní a rád pomáhá. Při tom jak jsem byl oa a stále si mi pomáhal a byl jsi vždy na serveru což teď už moc nejsi. Vzal sis pro mě určitě dovolenou ( volný čas) a to ti děkuji :*. Jinak věřím že tu dlouho zůstaneš.sice se nevidím ve spodní části vizitky ale to už je věc tvá. Pokus me se o nastolení proti nosfemu a jeho alfe. Prostě Topka je vw nebo bmw.
Hodně štěstí v realitě a virtualite Smile
Szelby
Ezyku pěkná vizitkoš , aspoň jsem se o tobě něco dozvěděl :D No kolega si v pohodě , a občas se i v spešl chatu pobavíme :D Problémy s tebou nemám , občas si vyměníme názory , ale o tom to je Smile

Ať se ti daří , a případně ať brzy dostaneš "lepší" funkce Smile
Szelbovsky Cool
Pandy
Citace
Nosferatu napsal:

Citace
ale choval ses jako vůl s prominutím

Vůbec se mu neomlouvej, on se tak chová pořád, potvůrka jedna malá :D :D

A bude hůř :D :D

Jinak na tý fotce Ti to sluší a to bylo žvejků kolem. Náhodou aspoň můžeš soudit druhý, protože na Tebe nemají :D
FleX_
Počkajte ezy , suve keď ešte vás okradnem o viac ako o 2€ a mlieko FU díki za označenie ezypussy ;)
Ezy
Wery Ano máš zcela pravdu, že si mě do toho dokopat musela. Nicméně ti děkuji za parádní komentář a "diss"
Nosfe Ano, asi budu muset přepsat, že můj bankovní obnos jsi Ty. :D
Szelby Jsem rád, že se ti moje vizitka libí, a že si zde nechal kladný komentář. Ano, kolegové jsme a občas si vždy musíme holt vyměnit názor jinak by to nebylo ono.
Zetko Nazdar Wesťáku. děkuji ti za komentář i Tobě ať se daří co to jen půjde. Jinak hráč si bezproblémů.
Fatalqo Nelze si vzpomenout na všechny. Díky ti moc za koment, který si mi zde zanechal.
sKiLL
Hoj,
vizitka pěkně sepsaná Smile Nadpisy docela přepalis :D
Celkem mě mrzí, co se stalo, ale tak stalo se a už se to vrátit nedá :D Každej víme svoje, ale jinak si myslím, že pohodovej hráč ;)
BMBN
Pěkná vizitka Jakube, dík za označení, mezi náma se asi nic nestalo, nvm jak to vidíš ty, nvm jestli házíš všechny do jednoho pytle. jinak gl na sp aj v rl.
Ezy
Citace
BMBN napsal:

nvm jestli házíš všechny do jednoho pytle. jinak gl na sp aj v rl.

Ahoj, děkuji ti za koment. Mezi námi se nic nestalo. Alespoň to já tak vidím.
Jestli házím všechny do jednoho pytle? To určitě ne.
Jsou tam pouze Ty jedinci co se bavili a teď se snaží házet jakoukoliv špínu.
Rich
Skvelá vizitka poznám ťa ako výborného helpera vieš so všetkým poradiť podla výzoru vyzeráš fajn tak nech sa ti darí Smile *Tu sem*
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Ezy
Citace
Skvelá vizitka poznám ťa ako výborného helpera vieš so všetkým poradiť podla výzoru vyzeráš fajn tak nech sa ti darí *Smile* *Tu sem*

Děkuji ti za komentář. Ať se i Tobě daří ve hře ;)

Skill
Citace
Hoj,
vizitka pěkně sepsaná Smile Nadpisy docela přepalis :D
Celkem mě mrzí, co se stalo, ale tak stalo se a už se to vrátit nedá :D Každej víme svoje, ale jinak si myslím, že pohodovej hráč ;)

Hele co si budeme povídat.
Děkuji ti, že si zde zanechal komentář.
Dřív to tedy vypadalo více slibně s námi dvouma. Nicméně se to rozdělilo tak jako to ted je. Smile
evry
Čau ezyku,v pohodě hráč/kolega dobře se s tebou kecá nadpisy dost luxusní;) a všechno jsem se dozvěděl.Ať se ti daříSmile
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21351

i.imgur.com/WHTT459.gif
Ezy
Citace
EVRS napsal:

Čau ezyku,v pohodě hráč/kolega dobře se s tebou kecá nadpisy dost luxusní;) a všechno jsem se dozvěděl.Ať se ti daříSmile

Hoj,hoj.. To samé i o Tobě. ;) Děkuji ti za kladný komentář u vizitky Smile I Tobě ať se daří Díky
Ruda
Cajna ty to pořád hraješ jo? :-D Pamatuju si jak jsme jeli ruskou mafii někdy snad 2013 :-D
Ezy
Citace
Ruda napsal:

Cajna ty to pořád hraješ jo? :-D Pamatuju si jak jsme jeli ruskou mafii někdy snad 2013 :-D

No dá se to tak říct. Ty bláho to možná i jo. To jsme vládli v Lv za Rusáky :D..
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů
13%