Informace o serveru
Číst diskuzi
âœŒï¸ Ezy ✌ï¸
|
|
Ezy |
Přidané 02.02.2017 18:55
|
![]() ![]() Příspěvků: 150
Založený: 03.02.15
|
![]() Váš nick na serveru: Ezy Odehrané hodiny na serveru: 1000+ Váš bankovní obnos: Můj bankovní obnos má Nosfe. ![]() Nasbíráno marihuany: Vůbec. 0 Vlastním dům číslo: 151 a 1041 asi ![]() Vlastním hotel číslo: Nevlastním. Momentálně jsem šéfem/členem gangu: €URO FCK!NG GANG Můj oblíbený administrátor: Nosfe, Reggie , Hrb , Krowky i možná i ten Fifák. ![]() Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /dotazy , /lv , /obj Můj nejoblíbenější event serveru : Rally, Airport Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Závod po SA , SkyRace Mé oblíbené vozidlo: Cheetah Má oblíbená práce na serveru: Právník Ohodnoťte známkou práci administračního týmu : -1 ![]() Váš nick na webu: Ezy Vloženo komentářů : Čistý průstřel ![]() Vloženo příspěvků ve fóru : 135 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat : Všechny dle potřeby. ![]() Ahoj, jmenuji se Jakub. Narodil jsem se před dvaceti lety. Pocházím z Jihočeského Kraje nedaleko Českých Budějovic. ![]() Momentálně mám přitelkyni již třetím rokem a doufám, že to bude ta pravá. Zhruba před půl rokem jsem nastoupil do Škodovky kde působím dodnes. ![]() Typologie osobnosti: flegmatik, jiná. Pohled na svět: Někdy růžovo a někdy naopak. Moje povaha: Někdy stojí opravdu za prd. Fotografie ![]() ![]() Jestli jsi to dočetl celé jsem rád, že si došel až sem. ![]() © Čuriny 2k17 & Wery © €FG 2k17 Suve Co by o Tobě člověk mohl říct. Člověk co ještě před dvouma lety ješte něvěděl co to je GR a bylo to takové malé pivko co s námni jezdil max konvoje. Občas mě tvé kecy serou ae to k Tomu patří. Flex Člověk co okrádá důchodce a cikány o mléko. Fajn maďar B) PENTA Dobrý člověk, kterého jsem rád, že jsem vůbec ve Westu poznal a držel snim stále co to jen šlo. Ale sežrat sis přenášení RS musel sám. ![]() Tička Naše družina v gangu. Ani název piva nevie prečitat. ![]() Nosfe Co u Tebe? Jasně, že vím. Skvělý člověk na pokec i na řešení problému. Co jsem potřeboval jsme dokázali spolu udělat, tak aby to vyšlo nejefektivněji. Parádní šéf v Roca Escalante. A snad dáme tento svůj svů race na Moravě. ![]() Chotycansky alias MrCeasar Náš permabanovaný Jihočech. ![]() ![]() Reggie_
DLBSMY Geroj Zetko Domes MovemenT Wery Tinuska Prasatko_007 MilouchCZ lagz Enigma Ruda Krowky Raty Strnys BMBM Hrb. EVRS Upravil/a Ezy dne 02.02.2017 19:04 |
|
|
Nosferatu |
Přidané 02.02.2017 19:07
|
![]() ![]() Příspěvků: 3695
Založený: 08.02.14
|
Ale ale, Ezyček. ![]() Tak začneme Citace Váš bankovní obnos: Můj bankovní obnos má Nosfe. Good job! Tam mělo být napsáno : ''Váš bankovní obnos : Je Nosfe'' Takže nekecej ! ![]() Citace Momentálně jsem šéfem/členem gangu: €URO FCK!NG GANG ''Euro Gay Gang'' Tak to potěš koště a pozdravuj Suveho ![]() ![]() Citace Můj oblíbený administrátor: Nosfe Taky si myslím, že je nejlepší, takže tady ti nemohu nic vytknout. ![]() ![]() Ale ne, rozhodně ti děkuji. ![]() No a nakonec, pěkná to vizitka, moc fajn klučina a ty naše prohrané hodiny, to je prostě nezapomenutelné. ![]() I když někdy mě pořádně dokážeš nasrat, ale i přesto tě mám rád i když po tlamě by si občas zasloužil ![]() ![]() ![]() Ale to až dáme srazík na Moravě, tak tě zničím chlastem ![]() ![]() I kill people and I like it |
|
|
Zetk0 |
Přidané 02.02.2017 21:23
|
![]() ![]() Příspěvků: 202
Založený: 22.05.16
|
Čau Ezy. Vizitka fajnová lúbi sa mi, poznám ta len krátku dobu no nemal som som s tebou ani ten najmenší problém. Pomohol si my keď bolo treba a to cením. Prajem všetko dobrého na SP a tak tiež aj v real lajfe. ![]() |
|
|
Pandy |
Přidané 02.02.2017 21:34
|
![]() ![]() Příspěvků: 8129
Založený: 14.12.14
|
Twl to je ale hnusna vizitka, horší jsem vážně neviděla....*ZABIT* A teď vážne. Konečně jsi se dokopal k vizitce, na kterou jsem Tě upozorňovala už dlouho, protože jsem neměla koho dissovat. ![]() Líbí se mi Tvoje nadpisy, jak v jednoduchosti je krása a podobné jsem tu neviděla, takže za to máš palec hore ![]() Je tu pár věcí co jsem se o Tobě dozvěděla, a které jsem nevěděla, třeba tvoje jméno a pod. ![]() K Tvojí osobé bych jen dodala, že sice jsme si tak nějak ze začátku ne že vyloženě nesedli, ale choval ses jako vůl s prominutím, ale to se po čase zlepšilo a jsem ráda, že některé lidi ty AT práva mění k lepšímu ![]() Někdo to má jak ozbraň k levelování svého Ega, ale to ty rozhodně nejsi. Dokážeš mi poradit, když něco nevím v Helper chatu a toho si vážím, nikdy me neignoruješ. jinak toto mě rozsekalo Citace © Čuriny 2k17 & Wery Jednou curyny navždy čuryny ![]() Ať se Ti nadále daří na postu Helper a třeba to časem dotáhneš i výše ![]() |
|
|
Nosferatu |
Přidané 02.02.2017 21:40
|
![]() ![]() Příspěvků: 3695
Založený: 08.02.14
|
Citace ale choval ses jako vůl s prominutím Vůbec se mu neomlouvej, on se tak chová pořád, potvůrka jedna malá ![]() ![]() I kill people and I like it |
|
|
Suve |
Přidané 02.02.2017 23:20
|
![]() ![]() Příspěvků: 328
Založený: 21.10.12
|
Vizitka docela na hov** jako ty tvoje čtyři kroužky pro teploušky s uraženým nárazníkem ![]() Citace Flex ![]() Upravil/a Suve dne 02.02.2017 23:56 |
|
|
Fatalqo_ |
Přidané 02.02.2017 23:50
|
![]() ![]() Příspěvků: 820
Založený: 12.03.14
|
Hráč / administrátor na správným místě. Dokáže okamžitě odpovědět na otázku a taky odpoví dobře. Hráč je to komunikativní a rád pomáhá. Při tom jak jsem byl oa a stále si mi pomáhal a byl jsi vždy na serveru což teď už moc nejsi. Vzal sis pro mě určitě dovolenou ( volný čas) a to ti děkuji :*. Jinak věřím že tu dlouho zůstaneš.sice se nevidím ve spodní části vizitky ale to už je věc tvá. Pokus me se o nastolení proti nosfemu a jeho alfe. Prostě Topka je vw nebo bmw. Hodně štěstí v realitě a virtualite ![]() |
|
|
Szelby |
Přidané 02.02.2017 23:55
|
![]() ![]() Příspěvků: 1671
Založený: 11.04.15
|
Ezyku pěkná vizitkoš , aspoň jsem se o tobě něco dozvěděl ![]() ![]() ![]() Ať se ti daří , a případně ať brzy dostaneš "lepší" funkce ![]() Szelbovsky
![]() |
|
|
Pandy |
Přidané 03.02.2017 03:42
|
![]() ![]() Příspěvků: 8129
Založený: 14.12.14
|
Citace Nosferatu napsal: A bude hůř ![]() ![]() Jinak na tý fotce Ti to sluší a to bylo žvejků kolem. Náhodou aspoň můžeš soudit druhý, protože na Tebe nemají ![]() |
|
|
FleX_ |
Přidané 03.02.2017 09:55
|
![]() ![]() Příspěvků: 554
Založený: 01.11.13
|
Počkajte ezy , suve keď ešte vás okradnem o viac ako o 2€ a mlieko ![]() ![]() |
|
|
Ezy |
Přidané 11.02.2017 21:07
|
|
Wery Ano máš zcela pravdu, že si mě do toho dokopat musela. Nicméně ti děkuji za parádní komentář a "diss" Nosfe Ano, asi budu muset přepsat, že můj bankovní obnos jsi Ty. ![]() Szelby Jsem rád, že se ti moje vizitka libí, a že si zde nechal kladný komentář. Ano, kolegové jsme a občas si vždy musíme holt vyměnit názor jinak by to nebylo ono. Zetko Nazdar Wesťáku. děkuji ti za komentář i Tobě ať se daří co to jen půjde. Jinak hráč si bezproblémů. Fatalqo Nelze si vzpomenout na všechny. Díky ti moc za koment, který si mi zde zanechal. |
|
|
sKiLL |
Přidané 11.02.2017 21:38
|
![]() ![]() Příspěvků: 1057
Založený: 20.04.14
|
Hoj, vizitka pěkně sepsaná ![]() ![]() Celkem mě mrzí, co se stalo, ale tak stalo se a už se to vrátit nedá ![]() ![]() |
|
|
BMBN |
Přidané 12.02.2017 11:49
|
![]() ![]() Příspěvků: 163
Založený: 29.08.14
|
Pěkná vizitka Jakube, dík za označení, mezi náma se asi nic nestalo, nvm jak to vidíš ty, nvm jestli házíš všechny do jednoho pytle. jinak gl na sp aj v rl. |
|
|
Ezy |
Přidané 12.02.2017 12:18
|
|
Citace BMBN napsal: Ahoj, děkuji ti za koment. Mezi námi se nic nestalo. Alespoň to já tak vidím. Jestli házím všechny do jednoho pytle? To určitě ne. Jsou tam pouze Ty jedinci co se bavili a teď se snaží házet jakoukoliv špínu. |
|
|
Rich |
Přidané 12.02.2017 18:59
|
![]() ![]() Příspěvků: 2860
Založený: 21.12.16
|
Skvelá vizitka poznám ťa ako výborného helpera vieš so všetkým poradiť podla výzoru vyzeráš fajn tak nech sa ti darí ![]() S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Ezy |
Přidané 12.02.2017 22:08
|
|
Citace Skvelá vizitka poznám ťa ako výborného helpera vieš so všetkým poradiť podla výzoru vyzeráš fajn tak nech sa ti darí *Smile* *Tu sem* Děkuji ti za komentář. Ať se i Tobě daří ve hře ![]() Skill Citace Hoj, Hele co si budeme povídat. Děkuji ti, že si zde zanechal komentář. Dřív to tedy vypadalo více slibně s námi dvouma. Nicméně se to rozdělilo tak jako to ted je. ![]() |
|
|
evry |
Přidané 12.02.2017 23:23
|
![]() ![]() Příspěvků: 1001
Založený: 01.03.15
|
Čau ezyku,v pohodě hráč/kolega dobře se s tebou kecá nadpisy dost luxusní![]() ![]() |
|
|
Ezy |
Přidané 14.02.2017 00:16
|
|
Citace EVRS napsal: Hoj,hoj.. To samé i o Tobě. ![]() ![]() ![]() |
|
|
Ruda |
Přidané 17.02.2017 02:41
|
![]() ![]() Příspěvků: 2692
Založený: 15.03.13
|
Cajna ty to pořád hraješ jo? :-D Pamatuju si jak jsme jeli ruskou mafii někdy snad 2013 :-D |
|
|
Ezy |
Přidané 17.02.2017 03:09
|
|
Citace Ruda napsal: No dá se to tak říct. Ty bláho to možná i jo. To jsme vládli v Lv za Rusáky ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!