Informace o serveru
Číst diskuzi
|
âœŒï¸ Ezy ✌ï¸
|
|
| Tina |
Přidané 06.03.2017 23:32
|
![]() Příspěvků: 29
Založený: 18.06.16
|
Cukrík môj, ďakujem za označenie vizitka je pekná. Nezabúdaj na to ako sme po večeroch volali a už by si sa mohol aj ozvať niekedy *MIMCO*
|
|
|
|
| L4GZ |
Přidané 07.03.2017 13:48
|
![]() Příspěvků: 125
Založený: 11.03.16
|
Mas hnusnou bradku ale
|
|
|
|
| nemo |
Přidané 07.03.2017 14:43
|
![]() Příspěvků: 456
Založený: 28.09.14
|
Ahoj, u tebe mi sedí přesně slovíčko „zvláštní". Doufám, že tak úchylný, jak se jevíš při rozhovoru se mnou na serveru, doopravdy nejseš. Pokud ano, tak chudák Nosfe, asi ani neví, co ho z tvé strany ještě čeká. Nemám zájem se k vám přidávat, ještě bys mě zkazil a jak by to dopadlo..Ze serveru, kde jsme spolu už něco málo napsali, bych řekl, že si fajn kluk s obrovským smyslem pro humor. Jen ti fakt radím, nepřeháněj to s těma úchylnýma řečma, obzvlášť když míří na hlavního administrátora, kterej tě zvetuje ani nevíš jak. Vizitku máš moc pěknou, stručnou, to stačí. Grafika kolem nadpisů je perfektní.Já se budu těšit na další lechtivé řeči na serveru. Hodně štěstí v životě a s tvou drahou polovičkou.
|
|
|
|
| Ezy |
Přidané 09.03.2017 22:32
|
![]() Příspěvků: 150
Založený: 03.02.15
|
tinuska Citace Cukrík môj, ďakujem za označenie Děkuji ti za koment. Ozvat? Však píšu furt. lgz Citace Mas hnusnou bradku ale Smile Co ti na tohle mám odepsat. *11* nemo Citace Ahoj, Ano to slovo zvláštní lze vystihnout lehce. Opravdu takový nejsem. Tebe už člověk zkazil při slovu "Ahoj.." Ano obrovský smysl pro humor, někdy až moc velký, že si dělám někdy srandu i sám ze sebe. To co říkám Nosfemu na serveru lze vždy brát s pojistkou a nikdy to není myšleno z obou stran tak jak to doopravdy vypadá. Děkuji ti za supr koment. i Tobě přeji pěkné hraní jak zde. Tak i nějaké té rošťárny v realu.
|
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Slavíte Halloween?
Ano, mám doma výzdobu a dekorace.
6 HlasůAno, ale ne nijak výrazně.
6 HlasůBudu ho slavit na SuperPařbě.
21 HlasůNe, nemusím ho.
26 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články
Uživatelé online
· Hosté online: 29

vizitka je pekná. Nezabúdaj na to ako sme po večeroch volali a už by si sa mohol aj ozvať niekedy *MIMCO*

Doufám, že tak úchylný, jak se jevíš při rozhovoru se mnou na serveru, doopravdy nejseš.