Informace o serveru
Číst diskuzi
Upgrade webu
|
|
NoOky |
Přidané 01.03.2017 21:49
|
![]() ![]() Příspěvků: 6
Založený: 07.02.13
|
Zdravím všetkých hráčov SP komunity! ![]() Celkom sa nudím po večeroch, tak rozmýšlam ako trošku oživiť SP web, a rozmýšlal som nad upgradovaním pár vecí, tak sem pridávam prácu, ktorá je hotová na 80%. Chcel by som počuť vaše nápady čo by ste uvítali v novom upgrade, čo tam zmeniť a podobné veci ![]() Vaše nápady píšte do komentárov ![]() ![]() ďakujem ![]() |
|
|
Adrian |
Přidané 06.03.2017 15:49
|
![]() ![]() Příspěvků: 519
Založený: 28.06.12
|
Nepáči sa mi to. Hlavne tie hnusné šedé časti. Najlepšie je to čo je tu teraz. |
|
|
Ondrah98 |
Přidané 06.03.2017 15:54
|
![]() ![]() Příspěvků: 7501
Založený: 28.10.13
|
Nerad ti kazím iluze, ale zábavu sis mohl najít jinou nebo se prostě nudit... Nebo seš snad domluvený s Pixelem na úpravách webu a víš, co je třeba? ATomasovi pošli třeba peníze za VIP nebo balíček s bombou, ale do webu se skutečně nestará a ne tuplem na podnět někoho o kom nikdy neslyšel a přihodil na web nějakej nekvalitní obrázek lehce upravenýho webu... Na zabití nudy se to asi použít dá, ale k ničemu jinýmu. ![]() ![]() |
|
|
apolo14 |
Přidané 06.03.2017 17:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 553
Založený: 24.04.16
|
Citace Ondrah98 napsal: Hale jedna věc mě tam náhodou dost natchla a myslím, že by se jí mohlo využít jen bych to asi hodil do návrhů na web. Ale jde o ten screen kde vydíš uživatelé online a pod tím to máš rozdělené na Administrátoři a hráči. Což je podle mě pěkná věcička pokud by to šlo nějak přidat. Jelikož teď tam je např host,skill,apolo,host,host,fifa,host,szelby a nikdy nevíte kdo je kdo a nováčci nevědí jestli jsou to admini nebo ne a když je víc lidí na webu blbě se v tom pak hledají admini. Myslím si, že kdyby tam byla sekce Administrátoři a Hráči tak by to bylo pěkné ![]() ![]() |
|
|
DanyaS |
Přidané 06.03.2017 17:44
|
![]() ![]() Příspěvků: 430
Založený: 28.02.17
|
Vůbec se mi to nelíbí, já bych nechal web tak jak je. ![]() |
|
|
Skiper |
Přidané 06.03.2017 17:48
|
![]() ![]() Příspěvků: 1768
Založený: 27.10.12
|
A kde je ten upgrade? Pokial vidím dobre tak si tam pridal iba dajaké šedé machlanice čo tam vyzerajú hrozne a pomenil trochu SB. Myslím si, že tento vzhlad webu čo je teraz je dostačujúci. |
|
|
NoOky |
Přidané 07.03.2017 07:54
|
|
Citace Skiper napsal: Kde je upgrade? Takže začnem tím že je trošku pomenení hore prihlasovací panel, ďalej tam je pridaný slider, upgradnuté novinky po grafickej stránke, upravený shoutbox, online panel. Nehovorím že presne takto musí vyzerať web, ale dajú sa určité veci z toho vybrať, ktoré by sa mohli pridať na web (jednotlivé časti). Zjavne si nečítal celý topic odomňa ![]() |
|
|
NoOky |
Přidané 07.03.2017 07:55
|
|
Citace Ondrah98 napsal: Keby si trošku pozorne čítal, tak to je len návrh, nikto s nikým nieje dohodnutý ![]() |
|
|
Rich |
Přidané 07.03.2017 08:53
|
![]() ![]() Příspěvků: 2860
Založený: 21.12.16
|
Ten shoutbox je pekný a tiež sa mi lúbi rozdelenie hráčov a adminov.to je asi jedine len tieto veci ale Pixel má nastarosť web aj s Detrom a neviem neviem.Ale ten SB a oddelenie hráčov a adminov dobré
Upravil/a Rich dne 07.03.2017 20:33 S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Tearsko |
Přidané 07.03.2017 17:49
|
![]() ![]() Příspěvků: 8714
Založený: 07.03.12
|
zazvonil zvonec a rozpravky je konec ¨ds |
|
|
Baseball |
Přidané 07.03.2017 17:55
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 7412
Založený: 28.01.14
|
Zdravím, web design není v plánu měnit.. ale aby jsi neřekl napíšu pixelovi. Moc změn tam nevidím, jen upravený současný web. |
|
|
xBack |
Přidané 07.03.2017 18:07
|
![]() ![]() Příspěvků: 268
Založený: 24.01.15
|
Na obrázku jde vidět oddělení adminů a hráču, není to špatný nápad a dalo by se v tom i lépe orientovat, když byste chtěli napsat SZ adminovi nebo hráči. Jinak zbytek je hrůza, ale s tím co jsem naspal Souhlasím
|
|
|
Baseball |
Přidané 07.03.2017 18:08
|
|
Jinak, komentáře typu souhlasím atd budu pozastavovat. Komentujte pouze s logickým návrhem, stejně to je o ničem. |
|
|
NoOky |
Přidané 08.03.2017 08:07
|
|
Citace Baseball napsal: Vážení Pán admin Baseball. Môžem sa spýtať otázku, prečo ste odpovedali slovným spojením citujem: "Stejně to je o ničem?" Váš názor som nato počul, a ten stačil. To že Pixel z vysoka serie na web a nerobí tu nič, to viem sám ja a povie to aj polka admin teamu. To že niekto predloží nejaký návrh, tak by organizácia Superparba mohla by byť rada, že užívatelia (hráči) sú aktívny, a snažia sa aspoň niečo spraviť pre web. Nemusia sa hneď veci odsudzovať a hráčov takýmto spôsobom posielať do ri** ![]() To že sa Vám osobne nepáčia niektoré veci, to je vec názoru. Každému sa páči niečo iné, niektorým sa páčia niektoré zmeny, niektorým nie. Tak majte kúsok ludskosti a vyjadrujte sa normálne na úrovni administrátora, keď už píšete v mene admina. S pozdravom Nymbys Upravil/a NoOky dne 08.03.2017 08:18 |
|
|
Szelby |
Přidané 08.03.2017 13:44
|
![]() ![]() Příspěvků: 1671
Založený: 11.04.15
|
Zdravím , tady nejde o to že by se nám něco nelíbilo , myslím si že 95% komunity hráčů SP by rádo vidělo nový kabát webu , opraveno mnoho chyb a nebo aspoň nějaké vylepšení. Problém je v tom že jediný člověk kdo s tím může něco udělat je Pixel a ten na to delší dobu kašle. Pokud bys měl nějaké návrhy nápady doporučuju kontaktovat Pixela ( Hodně Štěstí ) a sním tohle řešit. Navíc zdejší komunita je postavena na vysokém EGU hráču a to i těch , kteří prostě na to nemají. Takže pokud čekáš zde nějakou chválu nebo pokoru tak to fakt jenom tiše čekej , protože ti lidi ani neví co to znamená. K návrhu , čekal bych trošku víc než upravený desing a nějaké ty panely. Když už nový web tak kompletně s novým desingem. Také bych tu uvítal mnoho změn , lepší hide , systém založení tiketu a podobně bylo by to jednodušší pro hráče i admin tým. Jenže tohle jsou jen moje sny a vím že tady se prostě změny nedočkám. Ale snaha se cení. S Pozdravem Szelby Szelbovsky
![]() |
|
|
Rich |
Přidané 08.03.2017 14:43
|
![]() ![]() Příspěvků: 2860
Založený: 21.12.16
|
Ja by som skôr navrhol web upgrade alebo nech sa niečo s tím deje. pomaly nevieme ani či pixel žije keby sa niečo stane..A naozaj je to už staré vám poviem. Mohol by sa zmeniť vzhlad chýb tu je jak hadov. K tomu myslel som si že majitelom SP weu je Detro
S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Baseball |
Přidané 08.03.2017 20:30
|
|
Citace Rich napsal: Kde jsi prosím tě přišel na to že Detroit je majitel webu? Detroit nemá práva na to aby nějak zasáhl do kódu, to má pouze Pixel a možná Kerry.. |
|
|
Provo |
Přidané 08.03.2017 20:46
|
![]() ![]() Příspěvků: 280
Založený: 31.07.15
|
Citace Baseball napsal: Jak píše Baseball, nemohu si dovolit více než jen souhlasit. Změny tam jsou vidět opravdu jen matně, nehledě toho, že je to úplně stejné až na pár odstínů barev. Rozdělení hráčů od Administrátorů to je jediné +, nezahazuj to, ale zkus se nad touto věcí více zamyslet a trošku to celé předělat do tzv. Nového kabátku. Když se nudíš, tak si na tom dej více záležet, to že přebarvíš pár věcí a něco málo oddělíš nezaujme skoro nikoho z nás zde na webu ani jinde. To máš to samé jako když ti v práci vezmu příklad z kuchyně. Dají ti udělat Svíčkovou na smetaně, a ty místo smetany zjemníš omáčku mlékem na pohled stejné ale chuť bude identicky jiná. Proto tě, žádám když se pouštíš do takto zásadních věcí domluv se nejprve s Pixelem, zda můžeš navrhnout nový design webu. Nebo se na to vyprdni a vymysli něco co tento web zlepší, či zkrášlí. Prostě jinou úpravu webu. Tvá myšlenka se mi líbí, ale není úplně dostatečně promyšlená. Přeji Ti hodně štěstí při nových pokusech o zkrášlení webu. |
|
|
Fifa |
Přidané 18.03.2017 20:29
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 5288
Založený: 07.04.16
|
Více jak týden neaktivní téma.![]() ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa