Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka Godzillamaru
|
|
Michaldy |
Přidané 14.05.2018 20:55
|
![]() ![]() Příspěvků: 49
Založený: 01.10.17
|
Ahoj , vítam ťa v mojej osobnej vizitke , dúfam , že sa niečo nové o mne dozvieš a budem rád za každý komentár. ďakujem , úžívaj... -Godzi ![]() Váš nick na serveru: Godzillamaru Odehrané hodiny na serveru: 1300+ Váš bankovní obnos: $1,000,000,000+ Nasbíráno marihuany: Nezbieram Vlastním dům číslo: Je ich viac Vlastním hotel číslo: Nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Don't Even Try Můj oblíbený administrátor: Larex , CpT. , Skylake , Panther , Gloodys , Fantasy ... ale svojim spôsobom mám rád všetkých Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /mise 7 , /flip , /nitro , /kill Můj nejoblíbenější event serveru: každý race s premium výhodami ![]() Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Je ich viac Mé oblíbené vozidlo: Elegy Má oblíbená práce na serveru: Pizzar Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2 ![]() Váš nick na webu: Godzillamaru_ Vloženo komentářů: mení sa to ,pozri sa Vloženo příspěvků ve fóru: -//- Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() ![]() Jméno: Michal Příjmení: R**** Datum narození: 7.2.2001 Věk: momentálne 17 Kraj: Trenčanský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: tak tí hlavní sú: Jertn Bull. ...xSw0rius... dejvid121 JagyCZ nestor Deamy Larex CpT. Ben123 ABsocecek KamiLOs a vela dalších...(nehnevaj sa a ak chceš označiť napíš ![]() Stav: nezadaný Zaměstnání: študent Vzdělání: stále študujem Jazyky: Slovenčina , Češkovčina , Angličtina , Ruština Děti: Jedného dňa Kde bydlím: v rodinnom dome S kým bydlím: s rodičmy , starými rodičmi a bratom Sexuální orientace: Heterosexuál ![]() Typologie osobnosti: Flegmatik Pohled na svět: Optimista/Realista Otevřenost: Introvert Moje povaha: Aktívna, baviaca , bezstarostná , priatelská , vodcovská ![]() Výška: 180cm Hmotnost: 100kg Postava: Vypracovaná, plnoštíhlá Barva očí: hnedá Barva vlasů: čierna Brýle: Nepotrebujem Na těle mám: niekolko dier Vousy: zatial bohužial "pedoknírek" ale ten ide pravidelne dole Fotografie: - ![]() Kouření: nie Alkohol: občas Sex: Ako kedy Závislosti: šport ![]() Zájmy: PC , autá Sport: vzpieranie (weightlifting) Literatura: nečítam Hudba: rap , metal , ale z každého rožku trošku Zvíře: mám psa ![]() Moje motto: Rob to čo ťa baví a naplňa ťa , nie to čo baví a naplňa iných že robíš Moje webová stránka: nemám Životní cíl: Zúčastniť sa olympíady , mať rodinu , byť finančne založený Co nesnáším: Duck face , psí filter , falošných ludí ... Co miluji: Krásne a inteligentné ženy , vzpieranie , autá Oblíbená muzika: Je jej viac Oblíbené jídlo: Všetko kde sú kuracie prsia Oblíbené pití: čistá voda Oblíbený film: Nedotknutelní Oblíbená kniha: Nečítam Oblíbené oblečení: Kraťase , tričko s krátkym rukávom Oblíbená barva: Modrá Upravil/a Michaldy dne 20.05.2018 13:34 |
|
|
nomopol |
Přidané 14.05.2018 21:01
|
![]() ![]() Příspěvků: 94
Založený: 07.01.15
|
OMG dobrá fizitka gozdíku si asi jeden z tich nejlepších hráčů na sp tsko stebou nejlepší hlavně když nervíš u kasína xD jsi celkem korba tak korby dál ať můžeš vypínat všechny co potkáš a někdy mi dej 1 mega dík ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Fantasy |
Přidané 14.05.2018 21:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 1022
Založený: 24.01.13
|
Ahoj, vizitka se mi celkem líbí, hlavně sem čekal že budeš starší, máš na to chování ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Jenda51 |
Přidané 14.05.2018 22:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 1099
Založený: 12.02.18
|
čuus Gorillko, Pěkná vizitka, ale možná bych trošku zvětšil text. Jinak díky za 1. místo ve friend listu ![]() ty na mým levlu? leda ve snu... |
|
|
Mixer |
Přidané 15.05.2018 10:41
|
![]() ![]() Příspěvků: 685
Založený: 07.08.13
|
Ahoj Godzillo vizitka pěkná ale mohla by být více grafický zajímavá. Každopádně užívej života jak na na sp tak v reálu tam hlavně ![]() |
|
|
Larex |
Přidané 15.05.2018 11:34
|
![]() ![]() Příspěvků: 606
Založený: 04.01.17
|
Zdravím, Vizitka pěkná přehledná účel splňuje každopádně. Známe se už docela dlouho přes teamspeak atd.. Si v pohodě kluk co někdy ječí jak já ![]() ![]() Akorát to tvoje vyjednávaní aby si vydělal na kámošovi je dost bad ![]() ![]() Ale ne ať se ti daří jak v reálném životě tak tu ![]() |
|
|
Michaldy |
Přidané 15.05.2018 14:53
|
|
nestor dík moc ty lopaťák ![]() Citace Mixer napsal: ďakujem Mixer ale už bohužial nie ale mám chúťky sa k tomu vrátiť tak sa možno v najbližšej dobe stane. ![]() Citace Fantasy napsal: Fanstasy dík moc , a ohladom tých výmen , je len na tebe či ju dáš a za označenie nemáš za čo ![]() Citace Jertn napsal: Díky moc Jerťo , kamoši budeme ešte dlllllho ^_^ Citace Larex napsal: pane Larex díky a už som sa zlepšil na tom zarábaní na kamarátoch ![]() ![]() |
|
|
JagyCZ |
Přidané 15.05.2018 16:01
|
![]() ![]() Příspěvků: 25
Založený: 06.07.14
|
Dik kobližku 😘 |
|
|
CpT |
Přidané 15.05.2018 16:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 698
Založený: 22.11.15
|
Zdravíčko ![]() Vizitka informačne celkom v pohode ![]() Kedysi som ťa bral ako súpera a nemal ťa moc v láske ![]() No neskôr sme začali spolu volávať a došlo mi aký si fajn týpek ďakujem ti za označenie rovno 2x ![]() |
|
|
Michaldy |
Přidané 15.05.2018 20:33
|
|
Citace JagyCZ napsal: Jagy .. to ja ďakujem ![]() Citace CpT napsal: ďakujem pekne CpT. a hej tú RL sipamätám ste mali ten tem pR. myslím ![]() |
|
|
MightyDaniel_ |
Přidané 16.05.2018 15:59
|
![]() ![]() Příspěvků: 46
Založený: 01.03.18
|
Krásná a přehledná vizitka! Godzi at se ti daří jak na SP tak i v reálu! ![]() |
|
|
Jenda51 |
Přidané 15.07.2020 23:50
|
![]() ![]() Příspěvků: 1099
Založený: 12.02.18
|
Jeden z top lidí, který jsem na SP poznal. Známe se hrozně dlouho, ještě z dob když jsme byli oba totální noulajfeři a jezdili celej den jen mise u kamioňáků. Škoda, že už se nebavíme a nevoláme no. Užívej rl a snad se zas někdy uslyšíme ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
9 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
5 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
7 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!