Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Gameluner
Zdravím,

Upozornění!
[ ! ] Vyhrazuji si právo nedat odměnu nikomu.
[ ! ] 30 000 000$ je maximální odměna, to znamená, že nemusí být v plné výši.
[ ! ] Celá tvorba bude na Vás a na Vaší představivosti, takže pokud nejste dostatečně kreativní a víte to, ani se do tvorby nepouštějte.
[ ! ] V případě Vaší výhry máte 14 dní na to, mě koktaktovat. Jestli se tak nestane, ztrácíte nárok na výhru.
[ ! ] Vyhrazuji si právo na vrácení plné částky, pokud tento avatar bude použit u někoho jiného např. jen s pozměněným textem.
[ ! ] Každý zůčastněný zde může mít více příspěvků s výtvory, pokud bude dodržovat pravidla. (Tripplepost,...)
[ ! ] Zůčastnit se může každý, kdo s grafikou umí. Avšak výhra bude vyplacena pouze konkrétnímu hráči. Tudíž permabanovaní se sice smí zůčastnit, ale jen pro dobrý pocit a výhra jim vyplacena nebude. A to ani kdyby se postavili na hlavu z toho, že pUB dostali den po vyhlášení.

~> Požaduji po Vás avatar a podpis. To, jak se toho zhostíte je zcela na Vaší tvorbě a představivosti, protože já žádnou konkrétní představu nemám. Čas máte do 19. 05. 2018, kdy vyberu a napíšu sem vítěze. Čas se může o něco i prodloužit, podle toho, zda to tu budu chtít nechávat otevřené či nikoliv. Prosil bych ale návrhy co nejdřív, protože čím dřív, tím líp. Tak se pusťte s vervou do toho!

Zatím. Hi
Upravil Gameluner dňa 05.05.2018 16:20
Our dead are never dead to us until we have forgotten them.

img.tpx.cz/uploads/GamePodpis.gif

Friendship is the only cement that will ever hold the world together and friends are those rare people who ask how we are and wait to hear the answer.
Rich
Ahoj,
tu sú moje výtvory.

Dá sa to zmeniť,stačí napísať Smile
Zmenil som tam trošku jas,farbu a kludne môžeš napísať aj na skype :D
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
Loly
img.tpx.cz/uploads/gameluner - avatar.png

Podpisy
img.tpx.cz/uploads/gameluner - podpis1.png
- Tu by som ešte mohol dodať nejaký text do toho prázdneho miesta.
img.tpx.cz/uploads/gameluner - podpis2.png

Ešte dodám jedného avatara, niečo zaujímavejšie.
//
2. avatar
img.tpx.cz/uploads/Gameluner - avataris..(velkosť).png

Upravil Loly dňa 30.04.2018 23:18
img.tpx.cz/uploads/bannnanana.png
Fifa
Tak to postuju i sem teda.
Podpis dodělam časem, dneska už jsem lenoch. Takže až budou, edituju to tu, abych nenahrabával příspěvky, když jich mam tak málo...

img.tpx.cz/uploads/GamelunerAvatarFifa.png

img.tpx.cz/uploads/GamelunerAvatarFifa2.png
SEID
Ahoj, posielam aj ja niečo Smile samozrejme farba, font, umiestnenie, pozadie sa dá meniť podla želania.

Momentálne máš taký "pochmúrny" avatar, preto som taktiež vsadil na niečo apokalyptické, dúfam že sa bude páčiť.

img.tpx.cz/uploads/avatar-Gameluner.png

Vizitka
img.tpx.cz/uploads/vizitka-Gameluner.png
fIoW

img.tpx.cz/uploads/gameluneravatarbyfloW.png
---
img.tpx.cz/uploads/gamelunerpodpisgifbyfloW_2.gif
---
img.tpx.cz/uploads/awgwaggwawgagwagw.gif
---
img.tpx.cz/uploads/gamelunerpodpis.png

Upravil fIoW dňa 18.05.2018 20:13
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
Disco
Ahoj,
taky jsem se pokusil něco vytvořit.

img.tpx.cz/uploads/gameluner2.gif

Projekt uložený mám, cokoliv se může upravit kdyby bylo třeba.
SEID
Trošku sa nudím a tak posielam niečo ďalšie, mám to uložené, takže úpravy sú taktiež možné...

img.tpx.cz/uploads/gameluner-ciga.png

Vizitka
img.tpx.cz/uploads/GL-vizitka-2.png

Upravil SEID dňa 07.05.2018 14:35
zorys
img.tpx.cz/uploads/gamelunerpodpiszrcs.png

avatar by byl podobnej, jen se mi nechtěl dělat i ten

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
As3
Avatary moc neumím, takže ty radši ani nepřikládám.

Podpis jsem aspoň zkusil, kdyby se líbil tak se ozvy, popřípadě můžu úplně všechno udělat jinak. Smile Kontakt na mě máš. Smile

Podpis
img.tpx.cz/uploads/projekt2-podpis.PNG
Gameluner
Zbývá Vám posledních 7 dní, takže pokud někdo něco chce dělat, je na čase. Smile
Připomínám jeden bod z Upozornění:
Citácia
[ ! ] Každý zůčastněný zde může mít více příspěvků s výtvory, pokud bude dodržovat pravidla. (Tripplepost,...)
SEID
Ahoj posielam ďalšiu tvorbičku. Niečo tematického nech sa to moc nebije Smile

img.tpx.cz/uploads/GAMELUNER-avatar3.png

PODPIS

img.tpx.cz/uploads/GAMELUNER-vizitka3.png
zorys
img.tpx.cz/uploads/gameluneravzrcs.png

Podpis k tomu ti sem někdy hodím.

img.tpx.cz/uploads/gamelunerpodpiszrcs2.png

img.tpx.cz/uploads/gameluneravzrcs2.png

A avatar k předchozímu podpisu Hi

Le 3rd

img.tpx.cz/uploads/gamelunerav4.png

img.tpx.cz/uploads/gamelunerpodpiszrcs3.png

Upravil zorys dňa 17.05.2018 13:16

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Gameluner
Zbývá Vám poslední den, zítra, tj. 19. 05. bude vyhlášení, takže pokud ještě někdo chcete něco udělat, máte poslední chvíli, abyste to stihli. Smile
Gameluner
Zdravím,

~> Především Vám všem moc děkuji za účast. Všechy výtvory se mi svým způsobem líbí. Některé sice méně, ale furt tady podle mě není žádný doslova ****, který bych si jako avatar vážně dát nechtěl. Takže mě na serveru můžete kontaktovat všichni o minimálně nějakou symbolickou odměnu, nebo jak se říká, cenu útěchy.

~> Nejvíce se mi však zalíbil jeden výtvor a to výtvor hráče floW. Takže Tobě gratuluji a děkuji, na serveru mě kontaktuj o odměnu.

Připomenutí
[ ! ] V případě Vaší výhry máte 14 dní na to, mě koktaktovat. Jestli se tak nestane, ztrácíte nárok na výhru.

Vítězné výtvory:
img.tpx.cz/uploads/gameluneravatarbyfloW.png
&
img.tpx.cz/uploads/gamelunerpodpisgifbyfloW_2.gif

~> Ještě jednou všem a hlavně floWovi moc děkuji.

Zatím. Hi

PS: Poprosím o zámeček.
Our dead are never dead to us until we have forgotten them.

img.tpx.cz/uploads/GamePodpis.gif

Friendship is the only cement that will ever hold the world together and friends are those rare people who ask how we are and wait to hear the answer.
sKiLL
Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
19 Hlasov
21%
Skyrace
22 Hlasov
24%
Deathmatche