Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

I Vizitka - As3 I EDIT I
As3
Citace
Ondrah98 napsal:

Citace
As3 napsal:

1.3.2018 - Přidána moje fotografie king

Strašně zajímavý dát si tam kreslenou postavičku a vidět v tom vtip. Myslím, že to může celkem dobře vypovědět o povaze.

Ty ses tak drsnej, až se z toho musím jen smát :D Prosímtě, nahrabávej si někde jinde, cs FU

//Ty mě neznáš a soudíš mojí povahu :DDDD
CpT
Zdravíčko Hi
Kedysi som ťa vídaval občas na servery a vôbec sme sa nebavili no dobá sa mení a už sa poznáme dosť dlhú dobu a často si spolu píšeme po nociach Kamarádiheheheee čo ja viem niesom nejaký slohovkár takže ti poviem len to si super človek s ktorým sa dá baviť robím pre teba grafiku aj keď niekedy nerad :D maš dobré rozhovory a si fajn človek nech sa ti darí v tvojej hviezdnej kariére žurnalistu Kamarádi
Ondrah98
Citace
Ondrah98 napsal:

Citace
As3 napsal:

1.3.2018 - Přidána moje fotografie king

Strašně zajímavý dát si tam kreslenou postavičku a vidět v tom vtip. Myslím, že to může celkem dobře vypovědět o povaze.

Kreslenou postavičku tam máš pořád, ale znám výstižnější věc:
img.tpx.cz/uploads/fizykOMG.png

Viz http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=90458

Prostě i tohle tvé vystupování patří ke tvé osobě, takže to dle mě do vizitky určitě patří. Vizitku si buduješ i svým chováním, ne jen textem a nadpisy.
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Kacka
Ahoj Ase, tak si mě donutil :D Moc tě neznám, jen čtu tvé rozhovory, když jsou nové, a nebo ve firmě Smile Ale zdáš se mi jako v pohodě kluk, jinak vizitka pěkná, vše co tam má být tam je..Smile A hlavně přeju dalších nových rozhovorů, a abys v mé firmě vydržel co nejdéle :D Ať se ti daří.Smile
As3
Citace
Kacka1997 napsal:

Ahoj Ase, tak si mě donutil :D Moc tě neznám, jen čtu tvé rozhovory, když jsou nové, a nebo ve firmě Smile Ale zdáš se mi jako v pohodě kluk, jinak vizitka pěkná, vše co tam má být tam je..Smile A hlavně přeju dalších nových rozhovorů, a abys v mé firmě vydržel co nejdéle :D Ať se ti daří.Smile

Ahoj, děkuji za komentář to dokopání dalo teda úsilí, abych nebyl ****, komentář ti oplatím také. Děkuji za přání do budoucna. Měj se. Smile
LSK
dik za oznacenie.. pozname sa uz dlhsie, nejake 2 roky to uz budu, no au teraz, od kedy si sa dostal do gang systemu sme si zacali viac pisat az sme sa stretli v jednom gangu. Je s tebou sranda, som rad ze si ma prichylil k sebe do gangu a ze ti mozem nicit respect v gangu
P.S. raz ta povozim v auticku :*
As3
Citace
Zdravím,

~> Vizitka ujde. Byla by naprosto dokonalá, kdyby tam nebyla ta naprosto zbytečně VELKÁ PÁSMENA!

~> Ty jsi osoba v pohodě, hlavně na vyplácení peněz, vždy se něco najde, co bych Ti zpoplatnil. :D :D :D Ale Ty víš, že když něco potřebuješ, rád ti pomůžu. Smile *Andílek*

~> V gangu super majitel, ať Ti to dlouho vydrží. Neboooj, web Ti vydrží i kdyby gang nevydržel a dá se snadno jen přejmenovat, takže ez. :D

~> No a hlavně Ti přeji hodně štěstí ve virtuálním životě. Ačkoliv s reálným životem Ti moc nepomohu, budeš si to v něm muset zařídit celý sám, přeji Ti i v něm mnoho úspěchů.

Zatím. Hi

Ahoj, děkuji ti za komentář.
Bohužel se příště pokusím dát větší písmena, protože se to špatně čte.
Děkuji za pochvalu a ty se vrat' do gangu zpět, nebo tě tam dokopu! Ten kick byl z nervů! :D Taktéž ti přeji hodně štěstí v RL. Měj se Smile

.

Citace
dik za oznacenie.. pozname sa uz dlhsie, nejake 2 roky to uz budu, no au teraz, od kedy si sa dostal do gang systemu sme si zacali viac pisat az sme sa stretli v jednom gangu. Je s tebou sranda, som rad ze si ma prichylil k sebe do gangu a ze ti mozem nicit respect v gangu
P.S. raz ta povozim v auticku :*

Ahoj, nemáš zač za označení, jsem rád, že jsi u mě v gangu. S tebou je taky velká sranda, neboj. Ten RS budeš muset jednou zaplatit, ehmmm.. Smile
Jinak samozřejmě, už se těším až mě povozíš Smile *Tu sem* Neváhej mě kontaktovat Smile Pohoda

Jinak, vyfotil jsem tě venku, celkem fešák. jazyk

img.ephoto.sk/data/users//22962/photos/6eb65b9dc504e86b76adc710abb974d48e284959.jpg
MightyDaniel_
Pěkný a přehledná vizitka, pěkně zpracovaná! Smile At se daří na SP.
As3
Citace
MightyDaniel_ napsal:

Pěkný a přehledná vizitka, pěkně zpracovaná! Smile At se daří na SP.

Děkuji, tobě taky Smile
As3
I VĚTŠÁ UPDATE - 26.5.2018 I
Loly
No ahoj ty otrava :D. Vizitka je fajn jak graficky tak obsahovo (nečítal som ju :D). "Rozbor semena mužského" :D:D:D Dosť som sa nasmial jak sme si písali takže nuda s tebou není. GL v reale aj v hre. cs
img.tpx.cz/uploads/bannnanana.png
As3
Citace
Loly napsal:

No ahoj ty otrava :D. Vizitka je fajn jak graficky tak obsahovo (nečítal som ju :D). "Rozbor semena mužského" :D:D:D Dosť som sa nasmial jak sme si písali takže nuda s tebou není. GL v reale aj v hre. cs

Ahoj Lolivere,
jsem rád, že se ti líbí obsah vizitky a jsem rád, že jsi jí
ČETL.
Rozbor semena mužského je velmi kvalitní skupina, založena na hlavně nejchytřejších lídí ze SP. (Já, LSK, Ty) No nuda se mnou ručitě není, ehhh, ty si vtipnej Nemůžu .
Přeji ti taktéž hodně štěstí v realném životě.

Měj se Hi
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
6 Hlasů