Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Czipisek // vizitka starého pardála!
MRSHLL
Když jsem tě zase uviděl na serveru, říkal jsem si "vrátil jsem se zpět v čase". Co se týče vizitky, nemám absolutně co by špatného říct. Informativní a krásně se doplňující úpravou nadpisů. K závěru chci říct - Doufám, že to jen tak hned nezabalíš a dotáhneš to snad opět do AT. PS: "Máme rádi KONĚ!" :D
img.tpx.cz/uploads/gallery6.png
Czipisek
Citace
Kuba16oo napsal:

Když jsem tě zase uviděl na serveru, říkal jsem si "vrátil jsem se zpět v čase". Co se týče vizitky, nemám absolutně co by špatného říct. Informativní a krásně se doplňující úpravou nadpisů. K závěru chci říct - Doufám, že to jen tak hned nezabalíš a dotáhneš to snad opět do AT. PS: "Máme rádi KONĚ!" :D

Děkuju moc!!!! Vážím si toho. Zatím nic nenasvědčuje tomu, že bych měl končit, jak jsem avizoval, dost věci se u mě změnilo, mám víc času, daří se mi, takže můj návrat je reálný, a jak jsem psal u předchozí odpovědi, návrat do AT - to nezáleží na mě. Smile Ještě jednou, díky moc, chlape!

Citace
My brother from another mother, nejvíc člověk i vizitka.

Brácho.. konečně!!!
petrys
Cuus, pamatuju si te kdyz sem zacinal 2011 nebo kolik to bylo. Vzdy jsem k tobe vzhlizel, pro me si v tu dobu byl legenda. Nekdy ti na serveru napisu starej nick a treba si vzpomenes. Doufam ze jeste dlouho budes hrat.
</3
LuKi_
No nekecej, Czipisek se vrací? :O Největší frajer, který kdy hral na serveru.. PS : Mám rád koně! :D
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
HeWhoMustNotBeNamed
wut
Czipisek
Citace
petrys
Cuus, pamatuju si te kdyz sem zacinal 2011 nebo kolik to bylo. Vzdy jsem k tobe vzhlizel, pro me si v tu dobu byl legenda. Nekdy ti na serveru napisu starej nick a treba si vzpomenes. Doufam ze jeste dlouho budes hrat.

Čaves, díky moc za komentář, vážím si toho. Je fajn vědět, že se tu ještě pár těch co pamatují, najde. Určitě mi napiš, rád Tě poznám, případně si vzpomenu, díky moc!!

Citace
LuKi_
No nekecej, Czipisek se vrací? :O Největší frajer, který kdy hral na serveru.. PS : Mám rád koně!! :D

Nojooooo, už to tak bude. Díky moc, šéfe, vážím si toho. A ano, přesně tak, máme rádi koně. :D

Citace
guess prdel
wut

Sex
Upravil/a Czipisek dne 05.07.2016 01:31
MaReK_
Návratov tu už bolo dosť dúfam že tento výjde dobre :D
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně

king
Czipisek
Citace
MaReK_ napsal:

Návratov tu už bolo dosť dúfam že tento výjde dobre :D

Jak jsem psal, situace se pro mne dost změnila, nějakou dobu tady už smrdím, nemyslím si, že by tenhle návrat neměl vyjít, jinak díky moc. :D
Upravil/a Czipisek dne 19.08.2016 16:22
Nutrend_
Rok 2013 a pamatuji tě Smile super hráč. Smile
evry
Pěkná vizitka Czipe. Známe se dlouho,ale málo. Snad se to brzy změní. Ať se daří v životě;)
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21351

i.imgur.com/WHTT459.gif
Czipisek
Nutre, díky moc za komentář, jsem rád, že si na mě i po takové době vzpomínáš, na serveru vystupuješ jako fajn hráč a rád Tě poznám víc, ještě jednou díky!

Every, respektive Shine - jo, přesně tak si Tě nějákým způsobem pamatuju, těším se až se poznáme víc, na serveru, stejně jako Nutrend, pohodovej hráč a tak to má bejt, díky moc za komentář.

czip.
Czipisek
Update 2018. Vylezl jsem z nory, pánové.

Skull
Fantasy
Tak zase zalez.

Vítej zpět sexouši možná mě neznáš ale já tebe trochu jo z dřívějších dob.

Tak doufám že se ti dnešní SP bude líbit a chvilku tu snáma vydržíš staré hráče je potřeba! Pivo
Grizzly
Kdo seš? Někdo novej? :D :D :D :D
img.tpx.cz/uploads/ZabijaciSRO.png
Czipisek
Citace
Grizzly napsal:

Kdo seš? Někdo novej? :D :D :D :D

A pane, Vy jste kdo? Přestaňte prosím parazitovat na vizitce cizího člověka. Přeji hezký den.

Mám rád koně.
Ruda
Rád vidím, kdykoliv se vrátí nějaká ta legenda (a to teď nemyslím jen v tom zvráceným smyslu co to slovo má tady na webu), i když víme jak většina těhlech comebacků dopadá. :-D
Tak nějakej ten pátek vydrž a ať se daří Cipe. :-D Zbytek ani komentovat nebudu, to už jsem určitě udělal někdy v minulosti. :-D
DangerRMV
Rád sem tě viděl po velmi dlouhé době na serveru, jsem rád, že se vrací staří dobří lidé z dávných dob. Velká legenda, to bez pochyby. Snad se ti na serveru zalíbí a budeš aktivní Czipe.
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
6 Hlasů
12%