Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Jak na grafiku ?
makysacek
Chtěla by jsem aby mi někdo poradil s grafikou protože nějak v tom bádám a pořád nevím jak na to
Tearsko
Youtube - návody alebo weby ktoré sa venujú začiatkom , oboznámiš sa s prostredím programu ktorý chceš používať a naučíš sa používať jeho základné funkcie.
Následne môžeš začať uvažovať o nejakej jednoduchej grafike a skúšať.
Nečakaj hlavne že za týždeň budeš niečo poriadne vedieť :D

Záleží aj čo konkrétne chceš robiť, či vlastnú tvorbu alebo úpravu fotiek, nejaké logá atď, možností je vela.
Arbys
pokud chces zacit delat grafiku dobre, tak jediny, co se da poradit je ten zaklad jak rikal tears a pak hlavne snazit se do te grafiky dat co nejvice sveho, ne jen vzit obrazek, pridat tam pruh s 50% pruhlednosti a na to text a jeste to na avatar dat jako obdelnik :D
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
makysacek
a nevíte o nějakém přesném video ze kterého se dá získat hodně informací ? protože je toho tisíce a tisíce
Spamer
Matysek ide o to čo sa chcesm naučiť na youtube máš x tisíc návodou čo a jak od pridania textu až po nejaké glitche a špeciálne effekty skús si to v nejakých free programoch alebo si stiahni Photoshop a crackni si ho nebo buď v trial verzií
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=13044

img.tpx.cz/uploads/3199f20a-447d-4c69-99f2-8fff37e44797.jpgimg.tpx.cz/uploads/spejmrgolfik.jpg
pre vizitku klikni na golfa
sKiLL
Myslím, že vše důležité už ses dozvěděl od ostatních, asi tě to nějak nezajímá, když máš poslední přihlášení 27.6, každopádně podívej se na videa a zkoušej sám, tím se naučíš nejvíc.
Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
19 Hlasov
21%
Skyrace
22 Hlasov
24%
Deathmatche
5 Hlasov