Informace o serveru
Číst diskuzi
|
DaWeD - vizitka..
|
|
| DaWeD_ |
Přidané 11.07.2018 21:59
|
![]() Příspěvků: 31
Založený: 15.12.17
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: DaWeD Odehrané hodiny na serveru: 814 Váš bankovní obnos: okolo 205mega Nasbíráno marihuany: cca 800g Vlastním dům číslo: 1124 Vlastním hotel číslo: žiadny Momentálně jsem šéfem/členem gangu: gangom sa velmi nevenujem.. ![]() Můj oblíbený administrátor: [W]arning, Panther, Fantasy., _[CaRBoN]_, Salazar, CpT. Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /firmy /kill Můj nejoblíbenější event serveru : /e rally Má nejoblíbenější akce od administrátorů: kopec smrti Mé oblíbené vozidlo: sultan, cheetah, nrg-500 Má oblíbená práce na serveru: terorista, dealer, pizzar.. je toho viac Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 1- Vaše webové informace Váš nick na webu: DaWeD_ Vloženo komentářů : 0 Vloženo příspěvků ve fóru : 20 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() Vaše osobní stránka Jméno: Dávid Příjmení: B****** Datum narození: 11.7. 2005 Věk: 13 Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): BanskoBystrický Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: hádam dosť Stav : slobodný Zaměstnání : študent Vzdělání : základne Jazyky: čestina,angličtina a slovenčina Děti : chcel by som.. ![]() Kde bydlím : v dome S kým bydlím : s rodičmi Sexuální orientace : heterosexual Informace Vaší povahy Typologie osobnosti: flegmatik Pohled na svět: optimista Otevřenost: extrovert Moje povaha: aktívna,hamblivá,veselá, priatelská Informace o Vaší postavě Výška: 170cm Postava: plnoštíhla.. asi Barva očí: zelená Barva vlasů: hnedá Brýle: nepotrebujem Na těle mám: kožu Vousy: zatial nemám ![]() Fotografie (ukažte se nám): možno časom.. Závislosti Kouření: nie Alkohol: nie Sex: ešte času dosť ![]() Závislosti: auta, samp, kamaráti Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: pc,bycikel,kamaráti Sport: florbal Literatura : nečitam nejak Hudba : skôr nejaký rap Zvíře: pes Můj styl Moje motto: Máš nepriatelov ? Fajn. To znamená že si už v živote niečo dokázal.! ![]() Životní cíl: mať dobrú prácu a rodinu Co nesnáším: namyslených ludí,klamárov Co miluji: svoju rodinu Oblíbená muzika: rap Oblíbené jídlo: pizza Oblíbené pití: ice tea Oblíbený film: rychlo a zbesilo 1-8 Oblíbená kniha: xxx Oblíbené oblečení: tepláky Oblíbená barva: modrá Pokusím sa časom ešte vizitku zlepšiť a dúfam že vas aspon trochu zaujala Upravil/a DaWeD_ dne 11.07.2018 22:21 |
|
|
|
| Kuba42 |
Přidané 11.07.2018 22:09
|
![]() Příspěvků: 356
Založený: 22.10.17
|
No, tak k vizitce. Vizitka má své chyby, které nejsou zrovna malé... Kdyby vizitka byla dopsaná tak bych hodnotil i kladně. Na některých částech nejsou i nadpisy ani nejde rozkliknout fotka či co. Až vizitku dopíšeš, tak můj příspěvek bude kladný Jinak barvy zkombinované pěkně, dá se to číst na serveru tě vydám, a docela často. Jinak přeji hodně úspěchu v SP tak i samozřejmě v reálu, měj se pěkné s pozdravem Kuba42
♛ ![]() ~ live fast die young be wild and have fun ~ ♛♛♛ |
|
|
|
| DaWeD_ |
Přidané 11.07.2018 22:24
|
|
Pokúsil som sa to už upraviť.. za názor ďakujem a tak isto ti prajem vela úspechov či na SP tak RL
|
|
|
|
| GIMIplayer |
Přidané 14.07.2018 11:04
|
![]() Příspěvků: 26
Založený: 24.01.16
|
Na vizitce nic zvláštního, ale protože jsem nikdy moc nechápal, k čemu sakra jsou, tak asi svým účelům poslouží. Mám jen jednu připomínku ohledně vzdělání - dokud nedokončíš 9. ročník základní školy, nemáš ani základní vzdělání. Toť vše. |
|
|
|
| Salazar |
Přidané 27.07.2018 15:33
|
![]() ![]() Příspěvků: 1416
Založený: 17.02.16
|
Zdravím, cením si, že jsem jeden z tvých oblíbených adminů, jsem rád. Co k tobě? V pohodě kluk, něco už jsme spolu na serveru prožili, klidně bych ti řekl vyšší věk, ale vidím, že jsi ještě mladý chlapec . Vizitka se mi líbí, určitě jsi si s ní práci dal . Ať se daří jak na serveru, tak v reálu chlape
|
|
|
|
| DaWeD_ |
Přidané 27.07.2018 16:06
|
|
ďakujem, tiež GL či na samp alebo RL
|