Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Sesterský server
Připojit se na server

Číst diskuzi

Windows 10 Defender
Conway
Zdravím, mám taký problém, že neviem zapnúť Windows 10 Defender.
Skúšal som vymazať ten "DisableAntiSpyware" z regeditu - nepomohlo potom tam je ešte 1 zložka Real Time Protection a tam sú tie 3 hodnoty tie som tiež skúšal zmeniť a nič.Potom som skúšal cez gpedit.msc dať "vypnout antivirovou ochranu v programu win defender"
a zmeniť to na "neni nakonfigurováno" a stále nič.Neviem zapnúť ten Win 10 Defender.
img.tpx.cz/uploads/probleeeeeeem1.png
img.tpx.cz/uploads/probleeeeeem2.png
img.tpx.cz/uploads/probleeeeeeem3.png
img.tpx.cz/uploads/probleeeeeeeem4.png
i.imgur.com/WHTT459.gif
Janci
Odinštaluj všetky antivírové programy ktoré máš v PC (McAfee) aj s registrami, ak chceš zapnúť Defender. Antivírové programy zvyknú vziať prvky Defendera do vlastných rúk a administrovať ich. Pre mňa to nikdy nebolo optimálne. Antivírový program vo Win10 je v súčasnosti zbytočnosť a zastaralosť z čias WinXP, väčšinou to behu systému viac uškodí ako ho ochráni. Dokonca mi túto skutočnosť potvrdil aj človek čo pracuje v AVG (nie, neupratuje im len kancelárske priestory). Defaultný Defender ti v PC bude bohate stačiť, ale ten ostatný balast by som odinštaloval.

EDIT: Dlhodobo neaktívna diskusia, uvažujem ako vyriešenú. Na požiadanie v SZ možno odomknúť.

Lock!
Upravil/a Janci dne 25.09.2018 08:14
Přejít na fórum:
Anketa
Již brzy na našem serveru - SP plugin. Těšíte se ?
Ano, stáhnu si ho
17 Hlasů
52%
Nevím o ničem takovém
2 Hlasů
6%
Ne, nezajímá mě to
14 Hlasů
42%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 20