Informace o serveru
Číst diskuzi
|
[S]onic Vizitka
|
|
| Sonic |
Přidané 05.01.2019 21:23
|
![]() Příspěvků: 4
Založený: 01.01.19
|
![]() Váš nick na serveru: [S]onic Odehrané hodiny na serveru: 40 hodin Váš bankovní obnos: 1 002 992 $ Nasbíráno marihuany: 2g Vlastním dům číslo: 974 Vlastním hotel číslo: Nemám Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Nemám zájem Můj oblíbený administrátor: Wery Baseball Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill /ls /sf /lv /nastaveni /barvy /firmy Můj nejoblíbenější event serveru: Nechodím moc Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Nechodím moc Mé oblíbené vozidlo: Infernus Elegy FeltzerSultan Má oblíbená práce na serveru: Novinář Řidič autobusu Taxikář Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 1 ![]() Váš nick na webu: Sonic Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): 0 Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 3 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Nevím Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Nevím Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): http://superparba.eu/forum/viewforum.php?forum_id=124 ![]() Jméno: Honza Příjmení: Makuňa Datum narození: 12.9.2002 Věk: 16 let Kontakty: Discord: [S]onic#2233 Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Ústecký kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Hodně.. Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Svobodný Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Student Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Základní Jazyky: Čeština, Angličtina Němčina Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): Nemám,Chtěl bych kluka ale za holku bych také zklamán nebyl. Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): V domě S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodiči Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv,): Jsem línej. ![]() Typologie osobnosti: Cholerik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Introvert Moje povaha: Aktivní Bezstarostná klidná naslouchavá nervózní obětavá pečlivá plánující podporující poslušná pozitivní přátelská přirozená samostatná stydlivá upřímná vypravěčská ![]() Výška: 176cm Hmotnost: 62kg Postava: Hubená Barva očí: Hnědá Barva vlasů: Černá Brýle: nosím stále (ale taky nemusím) Na těle mám: nic Vousy: když mám tak sundám Fotografie: ![]() Kouření: Ne ! Alkohol: Ne ! Sex: Jak kdy Závislosti: Auta Chatování Dobré jídlo Internet Kamarádi superparba.eu Muzika PC Hry SEX ![]() Zájmy: Programátor Sport: Vybíjená Fotbal Literatura: Vubec Hudba: RAP Dubstep DrumANDBass EDM Zvíře: Pejsek (Lucky) Můj styl Moje motto: „Miluj, jako by Tě nikdo nikdy nezranil! Pracuj, jako bys nepotřeboval peníze! Tancuj, jako by se nikdo nedíval! Zpívej, jako by Tě nikdo neposlouchal! Žij, jako bys žil v Ráji"
Moje webová stránka: Nemám ale možná udělám ![]() Životní cíl: Mít věrnou lásku s kterou budu celý život. Co nesnáším: Neupřímnost,Lež Co miluji: Holky,PC,Jídlo,Život Oblíbená muzika: Terror Reid RedZed SuicideBoy$ Ghostemane Nejake EDM remixy Oblíbené jídlo: Zapečené Flíčky,Špagety Bolognese,MCDonald´s ![]() Oblíbené pití: Mountain Dew,Fanta,RC Cola Oblíbený film: Železná Srdce (Fury) Star Wars Avengers Iron Man IP Man Oblíbená kniha: Žádná nečtu. Oblíbené oblečení: Supreme Gucci Nike Adidas Puma Oblíbená barva: Fialová Modrá Červená Žlutá Upravil/a Sonic dne 06.01.2019 00:20 |
|
|
|
| kolotocar |
Přidané 05.01.2019 22:59
|
![]() Příspěvků: 147
Založený: 28.12.18
|
Ahoj, na serveri sa nejak nevídame.. čož je škoda. Prejdem rovno ku vizitke, tak obsahovo újde ale mohol si sa pohrať s tými nadpismi. Ten text, čo je tou tmavo-modrou farbou, tak to sa nedá čítať. Prosím, daj tam svetlejšiu farbu. Inač to újde. Tú fotku ani nekomentujem. ![]() S úctou kolotocar |
|
|
|
| kolotocar |
Přidané 05.01.2019 23:12
|
![]() Příspěvků: 147
Založený: 28.12.18
|
Som rád. Tvoj avatar sa nehodí ku vizitke.. Vizitka je "odflaknutá" a avatar . Uprav to.PS: Zmeň si tú fotku ![]() S úctou kolotocar |
|
|
|
| Dapunisher_ |
Přidané 08.01.2019 00:20
|
![]() Příspěvků: 74
Založený: 23.08.14
|
Vizitka pekná ale na servery sa ChovasJak decko zatiaľ asi najhorší hráč akého som stretol . |
|
|
|
| Bakerko |
Přidané 08.01.2019 18:48
|
![]() Příspěvků: 290
Založený: 26.03.16
|
mas 40 hodin a uz si ides robit vizitku fuha |
|
|