Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vizitka Petacz
xSw0rius
Jakože mám s tebou dost velký problémy, chováš se jak kdyby si byl nějaký egoista což já občas nemám rád a je vůbec zajímavý že vůbec píšu komentář pod vizitku..
Jako Degitozz to umí dost dobře ale s tímto se nepředvedl nelíbí se mi vizitka taktéž ani ty jako samotný hráč. Pláču
Nechci patřit mezi nejlepší lidi.
OndraS1
Vizitka se celkem dá, ta kombinace se mi líbí. No k tobě, jsi podle mě celkem problémovej hráč, co tak tady vidím, tak i ostatní tě tak viděj :D Možná to je ještě proto že jsi dítě, který ještě neví jak se má chovat :D
img.tpx.cz/uploads/sa-mp-xd.png
OcoNneR
Vizitka:
I když je trošku krátká tak se to dá přežít, po grafické formě je parádní, prokleslení barev není přehnané takže GJ Smile
Hráč:
Moc tě neznám ale připadáš jako v pohodě kluk Smile doufám že spolu ještě něco zažijeme ;)
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=13872
Kompix
Citácia
OcoNneR18 napsal:

Vizitka:
I když je trošku krátká tak se to dá přežít, po grafické formě je parádní, prokleslení barev není přehnané takže GJ Smile
Hráč:
Moc tě neznám ale připadáš jako v pohodě kluk Smile doufám že spolu ještě něco zažijeme ;)

Ahoj,Děkuji Za Komentář,Určitě se někde na sp setkáme a pobavíme se,doufám taktéž že spolu něco zažijeme,Díky. Lock! *COOOOL*
Hendy
Ahoj Petacz, no vizitka nie je bohviečo, je odfláknutá, veľmi si sa nepotrápil, nadpisy ešte ako tak, ale aj gramatické chyby niektoré. Na SP si taký provokatérsky typ, takže ja ťa veľmi nemusím
Kompix
Citácia
HenDy napsal:

Ahoj Petacz, no vizitka nie je bohviečo, je odfláknutá, veľmi si sa nepotrápil, nadpisy ešte ako tak, ale aj gramatické chyby niektoré. Na SP si taký provokatérsky typ, takže ja ťa veľmi nemusím

Ahoj,Ano máš pravdu,provokaterský typ jsem,ale doufám že časem na mě změníš názor.Čus Lock! *COOOOL*

>>> *Hraju* LOOL Petacz *Hraju* LOOL <<<
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
14%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
5 Hlasov