Informace o serveru
Číst diskuzi
|
[P]umba-Vizitka EDIT
|
|
| Pumba |
Přidané 10.05.2019 19:23
|
![]() Příspěvků: 10
Založený: 27.04.19
|
![]() Nick na serveru: [P]umba Odehrané hodiny na serveru: 1100h Váš bankovní obnos: Furt se mění Nasbíráno marihuany: Marihuanu nesbírám Vlastním dům číslo: 198 Vlastním hotel: Nevlastním Můj oblíbený administrátor: Pink,Panther,Skylake,Domes,Kompresor,Mailo Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /lv,/info Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Závody,NRG parkour Mé oblíbené vozidlo: Infernus,Sandking,Buffalo Má oblíbená práce na serveru: Bezpečák a taxi ![]() Váš nick na webu: Pumba Vloženo příspěvků ve fóru: Najděte si Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Nemůžu najít ![]() Jméno: Kamil Příjmení: ... Datum narození: r.v.2004 Věk: 15 Kraj: Olomoucký kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Hele to nevím přesně, ale pár jich mám ![]() Stav: Nezadaný Zaměstnání: Žádne Vzdělání: Základní škola Jazyky: Čestina,Angličtina,Ruština Děti: Nemám Kde bydlím: Panelák S kým bydlím: Rodiče,Bratr Sexuální orientace: Heterosexuál ![]() Povaha: Introvert Pohled na svět: Optimista Moje povaha: Klidná,Upřímná,Přátelská ![]() Výška: 174cm Hmotnost: 64kg Postava: Sportovní Barva očí: Modrá Barva vlasů: Černá Brýle: Nenosím Vousy: Zatím ne ![]() Kouření: Ne Alkohol: Ne Sex: Ne Závislosti: PC,Mobil ![]() Zájmy: Počítač,Chození ven s kamarády Sporty: Fotbal,Florbal Literatura: Moc nečtu Hudba: Kali Zvíře: Pitbul ![]() Moje motto: ,,Nikdy se nevzdávej’’ Životní cíl: Peníze,auto,rodina,dům Co nesnáším: Lhaní,Povyšování Co miluji: Superpařbu Oblíbená muzika: Skoro všechno co se dá poslouchat Oblíbené jídlo: Smažák,Bramborový salát Oblíbené pití: Kafe,Kofola,Ondráškovka,Sirup Oblíbený film: Rychle a Zběsile Oblíbená kniha: To fakt nevím Oblíbené Oblečení: Jeans,Mikina,Boty,Kšiltovka Oblíbená barva: Červená,Zelená Doufám že se vám moje vizitka líbíla a hodně stěstí na SP
PumbaUpravil/a Pumba dne 09.06.2019 14:28 |
|
|
|
| Legend |
Přidané 10.05.2019 20:09
|
![]() ![]() Příspěvků: 109
Založený: 24.07.18
|
Pekná neodfláknutá vizitka, na serveru sme sa už stretli.. Samozrejme to vtedy s autami to bola iba sranda ale inak problémy s tebou nie sú Tak ti prajem veľa šťastia či už na SP alebo v realite. Snáď sa ešte uvidíme na superparbe.
|
|
|
|
| Kacka |
Přidané 12.05.2019 22:21
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 1281
Založený: 15.06.17
|
Ahoj, tak ti můžu komentovat další vizitku řikáš jo Kolik jich ještě uděláš? Jinak, hezká vizitka celkem jednoduchá takže pohoda, Nadpisy to samé. Něco o tobě málo vím, si u mě ve firmě, což i na TS CHodíš a jsem zjistila, že jsi v pohodě. Pokud teda něco nechápeš, a on ti to někdo vysvětluje Jinak, pohoda.. Jinak si v pohodě. Ať se ti daří, na SP ale hlavně v reálu.
|
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů