Informácie o serveri
Čítať tému
|
Vizitka hráče Martin :-)
|
|
| MentalOugos |
Pridané 07.02.2019 13:04
|
![]() Príspevkov: 9
Založený: 01.09.18
|
Serverové informace Váš nick na serveru:Martin Odehrané hodiny na serveru:400+ Váš bankovní obnos: 80mg Nasbíráno marihuany:100+ Vlastním dům číslo: 150 Můj oblíbený administrátor:KoLoB,Skylake Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill,/lv,/ls,/sf,/car Má nejoblíbenější akce od administrátorů:Tuning sraz Mé oblíbené vozidlo:Sultán,Tornado,Infernus,Sadler Mé oblíbené práce na serveru: Taxikář, Pilot,Voják, Novinář, Dealer, Kamioňák, Prostitutka, Bezpečnostní služba. Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole):1- Webové informace Váš nick na webu: MentalOugos Vloženo komentářů: 0 Vloženo příspěvků ve fóru: 4 Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: Užitečné Debaty: http://superparba.eu/forum/viewforum.php?forum_id=175 Diskuze o webu:http: //superparba.eu/forum/viewforum.php?forum_id=203 Osobní stránka Jméno:Martin Příjmení:***** Datum narození:8.9.2003 Věk:15 Kraj: Vysočina Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek:tak akorát Stav: Svoboný Zaměstnání: Student Vzdělání: Základní Jazyky: Čeština, angličtina, němčina Děti: chci mít Kde bydlím:v bytě S kým bydlím: S rodiči Sexuální orientace: Heterosexuál Informace Vaší povahy Typologie osobnosti: sangvinik Pohled na svět: Optimista, pesimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, klidná, naslouchavá, nervózní, obětavá, pečlivá, plánující, podporující, pořádná, poslušná, pozitivní, přátelská, přesvědčivá, přirozená, romantická, samostatná, sebevědomá, spolehlivá, stydlivá, ulítlá, upřímná, urovnávací, věrná, veselá, vůdčí, vypravěčská, Informace o postavě Výška:177 Hmotnost:67kg Postava:Vypracovaná Barva očí:Hnědá Barva vlasů:Hnědá Brýle: Nepotřebuju Vousy:když mám tak sundám Závislosti:Posilování,Mlácení do Boxovacího Pytle,Box,auta,dobré jídlo,internet,Sp,kamarádi,muzika,pc,hry,sport,The Walking Dead Kouření: ne Alkohol: s mírou Zájmy a co mám doma Zájmy:Box,posilování,SP,TWD,sporty Sport:Box,posilování Literatura:Nečtu moc Hudba:Nějakej Rap,Metal,Punk,Rock,nějaký chill pískičky a nějaký novodobý písničky Eminem-Lose yourself Zakázaný ovoce-Město Andělů Žádnej Stres-Jamajka Upravil MentalOugos dňa 17.05.2019 19:27 |
|
|
|
| savage |
Pridané 17.05.2019 19:43
|
![]() Príspevkov: 352
Založený: 18.12.16
|
tyjo,moc hole..sprav si aspon zakladne nadpisy a pridaj dake fotky..takto je to onicom a fadne. farbu si zvolil peknu,viem si k tomu predstavit nejake pekne bordove nadpisy pripadne ramceky na fotky. |
|
|
|
| Sweet |
Pridané 17.05.2019 20:15
|
![]() Príspevkov: 111
Založený: 15.02.17
|
Zdarec Martinec. Jak říká sevidž, je to taková holotina. Jak po grafické stránce -jak psal sáváge. Tak i obsahově - vyplněný formulář. Zkus tam napsat něco, co si zapamatuju, takle leda ten box. Ale moje není o moc lepší. SWT ![]() |
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.