Informácie o serveri
Čítať tému
Zavést?
Ano 22 Hlasov
Ne (napisem preco) 9 Hlasov
Počet hlasov: 31
Navrh o právamoci Administrátora a moderátora na webe
|
|
Bakerko |
Pridané 18.06.2019 21:38
|
![]() ![]() Príspevkov: 290
Založený: 26.03.16
|
Dobrý deň, všimol som si že pri žiadosti o unban alebo o sťažností je občas robené to že hráč dá žiadosť o ub, admin tam príde vyjadrí sa a zamkne to a hráč nemôže reagovať a brániť sa. Nehovorím že sa toto deje stále ale niekedy sa to deje a podľa mna je to nesprávne. Prikladám sem topic kde sa to podľa mňa stalo: http://superparba.eu/forum/viewthread..._id=100000 Janci sa sťažoval a aj písal že nech to nezamýka že to chce riešiť s niekym iným, Rich mu to nasledne jedným postom smazal bez šance vyjadrenia hráča Janci. Podľa mňa totálne zlý postup. PRETO NAVRHUJEM: Pri akejkoľvek žiadosti o ub/sťažnosti na administrátora, nemohol admin/moderatora zamknúť post hned po prvom komentári, vyjadrení a bez ohladu na jeho správanie a postoj sa to má riešiť normálne takže navrhujem to aby admini/Modovi nemohli locknut topic bez vyjadrenia oponenta(poškodeného). Na hlavních administrátorov to neplatí pretože to su realne kompetentné osoby ktzore su nato aby sa zložitejší problem vyriešil. Uzamknutie adminom/modom bez možnosti obhajoby hráča je nespravodlivé a nahráva to adminom. (okrem omylov pri zakladani,[napr. hráč žiada o pub a da to do žiadosti o ub, omylom uznaný administrátorom]) |
|
|
DangerRMV |
Pridané 18.06.2019 21:40
|
![]() ![]() Príspevkov: 1617
Založený: 01.04.11
|
|
|
|
Disco |
Pridané 18.06.2019 21:50
|
![]() ![]() Príspevkov: 1386
Založený: 17.07.15
|
|
|
|
Ruda |
Pridané 20.06.2019 04:36
|
![]() ![]() Príspevkov: 2692
Založený: 15.03.13
|
Souhlasím, nehledě na to jakej je to grafickej odpad. :-D Určitě by tam měl být větší supervise/prostor k diskuzi. Ale moc si od toho neslibuj, prostě dojde někdo z vyšších adminů, řekne že to Tomáš udělal dobře a zamkne ti to o pár dní později. :-D |
|
|
Rich |
Pridané 20.06.2019 06:42
|
![]() ![]() Príspevkov: 2860
Založený: 21.12.16
|
Spomenul si môj Topic.. Dve veci 1. Hlavný administrátor o tomto bol informovaný neboj, ak by bol problém v tom, že som to nesprávne lockol, určite by sa to odomklo, čo sa nestalo, takže zbytočne hádžeš na mňa špinu. :/ 2. Pozri sa na vyjadrenie hráča, ak sa má takto niekto chovať, tak sa to proste justom nevyrieši, keď sa niekto chová slušne a normálne, tak bude s ním aj tak jednane... Keby napísal slušne vyjadrenie tak sa to pokúsim s ním vyriešiť, ale ak sa má niekto chovať ako divá zver.. No a to už je vrchol drzosti aby hráči hlasovali ohladom nejakej zmeny systému v AT, nie? No ja mám dosť. S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
LSK |
Pridané 20.06.2019 08:45
|
![]() ![]() Príspevkov: 1717
Založený: 21.04.13
|
Z akého dôvodu by nemohli hráči hlasovať? Aká drzosť? Jedinú drzosť tu predvádzaš ty od kedy si sa po dlhých rokoch pchania sa do riti dostal na nejaký post. K návrhu. Myslím, že terz má pravdu a hráč by mal možnosť sa aspoň obhájiť bez ohľadu na správanie. Správanie nech potom riešia kompetentní príslušnými trestami. Za mňa súhlas |
|
|
Disco |
Pridané 20.06.2019 09:04
|
|
Souhlasil bych pouze v případě banů, kde jsou cheaty. Tam se to víceméně dá obhájit ještě, ale pokud se někdo chová jako ****, tak si jiné jednání ani nezaslouží. To samé nadávky, kde tam chceš čekat na další vyjádření? Je evidentní z důkazu pokud někoho urazil, hlavně tedy rodinu. Prostě nesmysl a nesouhlasím. Hodně záleží jak s námi zacházíte. Pokud začnete od začátku v klidu a i admin vám to zamkne tak pořád se dá napsat slušně v SZ a řešit to. S každým se dá vyjít, stačí chtít ![]() |
|
|
asthenic |
Pridané 20.06.2019 09:35
|
![]() ![]() Príspevkov: 1516
Založený: 29.06.12
|
Ibaže taký postup tu vždy bol čo si pamätám, v každej žiadosti si dostal čas na vyjadrenie, ak si sa nevyjadril do jedného-dvoch dní, tak to zamkli, ale dnes je iná doba, musia si budovať rešpekt. ![]() |
|
|
Ondrah98 |
Pridané 20.06.2019 09:51
|
![]() ![]() Príspevkov: 7501
Založený: 28.10.13
|
Je to teda vrchol drzosti, ale vyjádřím se, protože jsem drzý chlapec. ![]() Citácia Souhlasil bych pouze v případě banů, kde jsou cheaty. Tam se to víceméně dá obhájit ještě, Citácia Pokud začnete od začátku v klidu a i admin vám to zamkne tak pořád se dá napsat slušně v SZ a řešit to. Jinak si myslím, že vám řeknu celkem přesně, kde je problém. Skoro nikdo neumí argumentovat, takže to pak vypadá jako když se dvě báby hádají v Kauflandu, která si vezme to poslední máslo v akci... Tím pádem v podstatě nikdy nedojde k nějaké shodě (protože k argumentaci patří i přijímaní argumentů druhých nebo je opět argumentačně rozporovat). Existují teda dva scénáře. 1) Stížnost/žádost + vyjádření --- Přijde admin král světa a lock --- Ale já bych chtěl... Smůla, doprošuj se v SZ nebo si nakakej. K tomu legrační "argument", že "hlavní si to kdyžtak odemkne"... No a tak jde hráč za hlavním, pokud mu to fakt vadí. 2) Stížnost/žádost + vyjádření --- Přijde admin nesmělý trouba, dá tam důkaz a na konec postu napíše "Dotazy?" --- Ano mám dotaz, proč xy... --- Já si za trestem stojím, chceš hlavního? --- Ano, protože ty jsi trouba --- Ok zavolám ti hlavního --- Přijde hlavní a děj se vůle Boží nebo Júdova... Prostě se tu volá hlavní ke každýmu hovnu a nikdo tu neumí argumentovat tak, aby hráče přesvědčil a ne tak, aby musel běžet hlavní. Strašně často vidíme "Chceš hlavního?", strašně jednoduchý řešení, který ale zároveň ukazuje částečnou nekompetentnost danýho admina. Ano jsou případy, kdy je hlavní admin nutný, ale bez náznaku argumentace jen předložit důkaz, případně zkopírovat pravidlo, na otázky protistrany nereagovat a napsat "Chceš hlavního" to je komedie. Ještě vám povím takovej příběh. Byl jeden admin a říkali mu oslí úd. A na oslího úda bylo hodně stížností a ten úd si vymyslel takovej postup. Když on má na vyjádření 24 hodin, tak stejný (spíše i o kousek větší) prostor dával na vyjádření hráči. A víte, co se stalo? Přišel hlavní admin (nadřízenej toho úda) a řekl mu, že 24 hodin na vyjádření pro hráče je málo, že má nechávat víc. Ale dneska, když je v AT místo úda, Tadeáš nebo Júda, tak je to jedno asi, že ten hráč nemůže napsat ani prd jako reakci... Nechci tím říkat, že dřív bylo vše nejlepší a teď je vše nejhorší, to ani náhodou, ale spíš se zamyslete... Já vím - ono to myšlení bolí, stejně jako argumentace, ale pak není potřeba řešit nepříjemné otázky zámečkem nebo "Chceš hlavního?". Tak si to přeberte. A protože jsem drzý chlapec, tak SOUHLASÍM s myšlenko toho, co zde bylo řečeno. ![]() ![]() |
|
|
Disco |
Pridané 20.06.2019 11:09
|
|
Citácia Já NECHCI nic řešit v SZ. Žádám o UB nebo si stěžuji, tak to řeším v žádosti o UB/stížnosti. Na co tam ta sekce asi je? Aby přišel admin, řekl já jsem tady pán - plesk screen a doprošuj se mě v SZ? Co to je toto jako? Tohle bys mohl využít v případě, že by došlo k zamknutí topicku. Jestli se chceš doprošovat nebo ne je čistě tvůj problém. Já bych to jako doprošování nebral, spíš jako něco doplňujícího k tomu. Já třeba vidím úplně v pohodě, když zamknu topick kde to ztrácí dál smysl řešit, protože je to prostě evidentní a z porušení pravidla se nemá jak vykecat. Ano, teď fakt říkám vykecat, nikoliv se obhájit. Je hodně velký rozdíl mezi UB žádostí a stížností. UB žádost z mého pohledu je úplně v pořádku, když to ukončí administrátor v době, kdy ho prostě hráč nepřesvědčil o jeho nevině a ztrácí se tam dal čas. Pokud se jedná o stížnost, tam by měl zasáhnout někdo nestranný, který rozhodne zda jednání bylo na místě či ne. Upřímně se občas nedivím topickum, které jsou zamkle předčasné, protože mi opravdu nepřijde občas normální způsob jakým k nám jednáte. A jestli si myslíte, že si dupněte a my se tady z vás ****eme tak zrovna u mě seš na špatné adrese. Já a lidma jednám tak, jak si zaslouží. To znamená, pokud napíšeš slušně a bez zbytečných narážek, urážek a podobně a je úplně jedno co seš za hráče, tak se ti vyjádřím taky slušně a pokusím se s tebou daný problém vyřešit. Ať už uznám své jednání za nevhodné nebo naopak ti dovysvětlím pravidlo, na tom nezáleží. Ovšem pokud dojdeš do UB žádosti a začneš tam chci vidět důkaz, jste neschopní, já bych to zvládl nejlíp na světě tak nezlob se, s takovým jednáním fakt nemám náladu ani čas zahazovat se. Důkazy mu klidně dodám, ale že bych k němu byl milej, to fakt nebudu. To je celý co mám k tomu. Dál už to neřeším. |
|
|
Ondrah98 |
Pridané 20.06.2019 12:12
|
![]() ![]() Príspevkov: 7501
Založený: 28.10.13
|
Citácia Tohle bys mohl využít v případě, že by došlo k zamknutí topicku. Jestli se chceš doprošovat nebo ne je čistě tvůj problém. Já bych to jako doprošování nebral, spíš jako něco doplňujícího k tomu. A jakej to dává smysl kromě toho, že žádnej? Prvotní příčina toho o čem si tu píšeme je to, že se ten topik moc rychle uzamkne. Ano jsou případy, kdy je to celkově marný něco hráči vysvětlovat, ale můj názor je nyní takový, že by měl hráč mít VŽDY možnost alespoň jednou odpovědět - tedy reagovat na důkazní materiál. Admin mi tam flákne důkaz (se kterým třeba nesouhlasím nebo ho chci nějak kometnovat/rozporovat), ale je tam zámeček lásky - klíč hozenej v řece a jestli chceš řešit žádost o UB/stížnost, tak v sekci žádosti o UB/stížnosti už ne a piš mi milostivě do SZ. Promiň, ale to prostě nedává smysl veskrze žádnej. Nehledě na to si představ situaci - dostanu ban, žádám o UB, žádost mi někdo zamkne hned. Jdu napsat adminovi SZ a doprosit se. Zázrakem mi to admin uzná a já dostanu unban. Nikde to nikdo nevidí proč, protože stížnost je zamčená... A už to jede "Ten Disco dal UB Ondrahovi protože mu uklidil v pokoji / protože mu udělal domácí úkol / protože mu ondrah vlezl do prdele / protože spolu strávili romantickou noc, ten Disco je ale neobjektivní... Fůůůůj na něho. Nebo se to rozjede ještě víc, co že tam vlastně dělám, když mám ban... Nehledě na to, že se v těch žádostech chováte občas jako ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Vojta369 |
Pridané 20.06.2019 12:59
|
![]() ![]() Príspevkov: 404
Založený: 29.10.14
|
Ono by treba stacilo, aby admini aj hraci trochu premejsleli.. Kdejakej admin tu vypada jak kdyby si myslel, ze je spasitel tohohle serveru, kterej poslednich par let nedava vubec smysl ![]() |
|
|
KoLoB |
Pridané 20.06.2019 16:34
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 1297
Založený: 05.11.17
|
Souhlasím jen stím, aby hráč měl nárok alespoň na jednu odpověď. Ani mě se totiž občas nelíbí to okamžité lockovani. Ovšem více odpovědí někdy opravdu není třeba, když vidím odpověď typu " jsi vůl já bůh dej UB" tak to je opravdu záminka k ukončení žádosti. |
|
|
Geroj |
Pridané 20.06.2019 16:38
|
![]() ![]() Príspevkov: 1653
Založený: 03.01.13
|
Presne ako píše Kolob, hráč dostane šancu a jedine čoho sa dočká trestajúci admin je dotaz ohladne toho prečo má na SP o písmenko iný nick ako na Webe, ja by som chcel nejaký návrh ktorý by dovolil potrestať takýchto dvorných šašov.. tak teda čakám na návrh ohľadne tohto Terz ![]() |
|
|
Disco |
Pridané 20.06.2019 20:45
|
|
Citácia Nikde to nikdo nevidí proč, protože stížnost je zamčená... A už to jede "Ten Disco dal UB Ondrahovi protože mu uklidil v pokoji / protože mu udělal domácí úkol / protože mu ondrah vlezl do prdele / protože spolu strávili romantickou noc, ten Disco je ale neobjektivní... Fůůůůj na něho. Nebo se to rozjede ještě víc, co že tam vlastně dělám, když mám ban... Tak za prvé, fakt nevím co je to za módu strkat nos do věcí do kterých ti nic není ![]() Pak ještě za druhé, kdo říkal že se to pak musí řešit nadále v SZ? Admina můžeš poprosit o unlock a vyjádřit se dále k tomu. Ovšem opět jsme u toho poprosit, pokud poprosíš a nerozkážeš pak si myslím že není problém ti vyhovět. Dovolím si zde poslat UB žádost, kde si myslím že není třeba po dodání důkazů čekat na další vyjádření, protože tam je evidentní, že hráč porušil pravidlo. Jak by se měl obhájit? Přeběhla mi myš přes klávesnici, já jsem nevinný nebo jako co? ![]() http://superparba.eu/forum/viewthread..._id=100059 Dále bych rád ještě reagoval na tohleto. Citácia To se jako banuje stylem - tohle vypadá jak cheaty a hráč dopadne podle toho, jak moc se umí vyjadřovat/jak moc umí kecat? Chápu, že jsou diskutabilní situace, ale napsat to takto komplexně vypadá opravdu blbě. Nevím jestli už je to moc daleko od doby kdy si byl admin, ale v dnešní době je tohleto zcela normální záležitost. Hráč dostane ban a snaží si zachránit zadek jakýmkoliv způsobem, ať už doufá třeba že není důkaz nebo že admin má důkaz nějak špatně natočený atd.. Nedovolím si tvrdit, že u všech. I admini jsou jen lidi a myslím si, že i oni si zaslouží občas odpustit jim nějakou tu chybku. ![]() Holt v dnešní době se férovost najde málokde, což si myslím že je škoda a to hlavně ještě u her, kde až tak o tolik nejde. Klidně mi vyčti to, že nedržím slovo a ještě se ti tu vyjádřil ![]() Ovšem někdy ale musím uznat, že je to přes čáru, i to volání hlavních, ale furt to nemění nic na tom, že nesouhlasím. Mělo by být na adminovi kdy uváží jestli má ještě smysl se o tom bavit nebo je čas udělat konečně rozhodnutí a je jedno jestli to bude UB/zápis o neplatnosti nebo zamítnuta žádost. |
|
|
Fifa |
Pridané 20.06.2019 21:23
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 5288
Založený: 07.04.16
|
Prodiskutujeme to. Více dohadů tu neni třeba.![]() ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa