Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

Zavést?
Ano 0 Hlasů
0%
Ne 0 Hlasů
0%
Počet hlasů: 0

Problém se serverem
manager_of_sucks
Zdravím, tenhle problém jsem řešil rok zpátky a do ted nemůžu zjistit co s tím.. zkoušel jsem reinstall pc, reinstall gta, změnu nicku dle požadovaných instrukcí co mi to píše.. Ani jedna varianta nejde a stále mě to kickuje.. byl bych už moc rád kdyby se to vyřešilo.. děkuji.
savage
Miesto toho aby som zbieral prispevky ako Czech ti rovno odpisem,mas nestabilne pripojenie,server ta nekickuje ale tebe to pada,stracas pripojenie k serveru..skus citat co ti pise. Teba pripoji naspat,ale z dovodu nemoznosti nadviazania spojenia ti samp vypise to,co vidis. Samp je zbuchany na kolene,jednoducho to bleje taketo veci. Je este jeden bug s pripojenim,vypadne ti pripojenie a vypise "banned from the server". Je to z dovodu,ze ty stratis pripojenie ale server ma stale tvoje udaje a berie ta ako pripojeneho hraca a tym,ze sa ty "pripojis" znovu,to vyusti v toto. Ale to nie je tvoj problem,k veci - pouzivas wi-fi alebo ethernetove pripojenie(cez kabel)? Jednoznacne ti odporucam pripojenie cez kabel. Ozvi sa,ako si dopadol.
ATomas
Jak casto se ti to stava? Muzes na mtu ukazat nejake mereni napr rychlost.cz ?
Jestliže neumíš naučíme, jestliže nemůžeš pomůžeme ti, jestliže nechceš nepotřebujeme tě.
manager_of_sucks
http://prntscr.com/o92b3x

zde máte rychlost připojení.
manager_of_sucks
A Připojený jsem před wifi, kabel bych sem nenatáhl
savage
odporucam to pripojenie cez kabel,minimalne vyskusat jednorazovo,pokial mas notebook tak myslim,ze by si nemal mat problem. pripojenie co sa tyka screenu nie je az tak velmi zle,otazkou uz je vsak ta stabilita,hlavne ak si daleko od routeru co si domyslam podla
Citace
kabel bych sem nenatáhl
manager_of_sucks
Dobré, když si zapojím hotspot a připojím se na něj přes pc, tak to jede bez problému, takže je to připojením, ale nechápu že takhle na stejném připojením jsem hrál minulej rok taky bez problému a pak tohle.. :D Uzavřete to, nějak pořeším internet, díky za rady. <3
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
16 Hlasů
21%
Skyrace
20 Hlasů
26%
Deathmatche
4 Hlasů
5%