Informace o serveru
Číst diskuzi
Danger.RMV - ViZiTKA
|
|
DangerRMV |
Přidané 06.09.2011 15:21
|
![]() ![]() Příspěvků: 1617
Založený: 01.04.11
|
** Vaše serverové informace ** Váš nick na serveru: Danger.RMV Odehrané hodiny na serveru: 4 331 + Váš bankovní obnos: 100 000 000$ + Nasbíráno marihuany: 1g Vlastním dům: Někde v Grove Street Momentálně jsem šéfem/členem gangu: V žádném Můj oblíbený administrátor: Pitras, RuliceK, Jiry (VYSLOUŽILEJ) Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /pban ![]() Můj nejoblíbenější event serveru: Rally, Bridge Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Závod, klasicky ![]() Mé oblíbené vozidlo: Cheetah, Infernus, Bullet Má oblíbená práce na serveru: Mechanik, Taxikář Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 1* ** Vaše webové informace ** Váš nick na webu: DangerRMV Vloženo komentářů: 416 + Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: Pravidla ** Moje foto ** Kdyby měl někdo zájemos, tak zde: ->KLIK<- jsem fešák ** Vaše osobní stránka ** Jméno: Daniel Datum narození: 4.11.1997 Věk: Spočítej si to od roku narození Kontakty: skype: darius.21 Kraj: Zlínský Kolik mám zhruba kamarádek/kámarádů: Dostatek Stav: Momentálně střízlivý Jazyky: Čeština, little English Děti: Zatím ne Kde bydlím: V domě S kým bydlím: S rodiči, bratrem a psem Sexuální orientace: Hetero Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): Poslechněte si ty moje songy dole, udělá mi to radost kdekoliv, díky. ** Informace Vaší povahy ** Pohled na svět: Realista Moje povaha: Bavící, ochotná, náladová, trpělivá, klidná, někdy nervy ** Závislosti ** Kouření: Nikdy Alkohol: Ano Závislosti: Hokej, florbal, NHL, KHL, ELH, Skype, Jiry, Pitras, Auta, Pes ** Vaše zájmy a co máte doma ** Zájmy: Hokej, fotbal, florbal, YouTube (Majsneros) Sport: Hokej, florbal, tenis, snooker, PDC Literatura: Žádná Hudba: Rock, Metal, Pop a vše co se dá poslouchat Zvíře: Pes (boxer) ** Můj styl ** Moje motto: Nemít v hlavě nasrané jako většina Životní sen: Mít syna a udělat z něj nejlepšího hokejistu NHL na světě Co nesnáším: Lež, lidi co si hrajou na něco co nejsou, Kometu Brno, 1.FC Slovácko Co miluji: Svou rodinu, Hokej, Fotbal, PSG Berany Zlín, FC Fastav Zlín Oblíbená muzika: Ta, která tomu člověku může něco dát nebo předat... a nebo, u které si uvědomí spoustu věcí... a ne jen slepě poslouchat nějaké sra*ky. Příkladem KVALITNÍ hudby jsou třeba Kabáti apod. (viz. dodám do pár dnů dolů do videií ve vizitce) Oblíbené jídlo: Špagety!!! , Pizzando Oblíbené pití: Rum, Voda, Pivo, Džus Oblíbený film: Rambo 1 až 5 díl (tohle prostě člověk než umře vidět musí! od prvního až do posledního dílu!...) Vykoupení z věznice Shawshank, Muž na laně, Roming, Dědictví aneb ku*vahošigutentág, Bohemian Rhapsody Oblíbená kniha: Žádná Oblíbené oblečení: Puma Oblíbená barva: Černá, Žlutá, Modrá Oblíbený herec: Majsner, Bolek Polívka, Sylvester Stallone ** Moje hokejové záležitosti ** Oblíbený tým v ELH: PSG Berani Zlín Neoblíbený tým v ELH: HC Kometa Brno, HC Oceláři Třinec Oblíbený hráč v ELH: Roberts Bukarts, Petr Sýkora Neoblíbený hráč v ELH: Jiří Polanský, Martin Adamský Oblíbený tým v KHL: Metallurg Magnitogorsk Neoblíbený tým v KHL: CSKA Moskva Oblíbený hráč v KHL: Sergej Mozyakin, Linus Omark Neoblíbený hráč v KHL: Asi nikdo... Oblíbený tým v NHL: Washington Capitals Neoblíbený tým v NHL: Pittsburgh Penguins Oblíbený hráč v NHL: Alex Ovechkin, Matt Duchene, P.K. Subban, Shea Weber, Tyler Seguin Neoblíbený hráč v NHL: Sidney Crosby Můj nejkrásnější okamžik v životě (Gól Filipa Čecha na 3:3 v 7. finále 10 SEKUND PŘED KONCEM!!! kde šlo opravdu o vše, težko bude tento okamžik něco překonávat), kdo nezažil, kdo necítí... nepochopí. Ten pocit být na tom stadiónu, je neskutečný, pro mě, který by pro Zlín dýchal... na tento okamžik do smrti nezapomenu... Věřím Rachno #4, že si byl u toho společně s náma a pomohl si nám z nebes!...: A další hokejové videa, které mám velmi hluboko v srdci... je to pro mě klenot: PRVNÍ TITUL... VZPOMÍNKY NÁM NIKDO NIKDY NEVEZME! MISTŘI 2003/2004 ABSOLUTNĚ SRDCOVÁ ZÁLEŽITOST - ZLÍNSKÝ RACHŮNEK [color=#ff0000]NAPOSLEDY ZLATÍ... HOKEJOVÁ LOUPEŽ STOLETÍ! POSLEDNÍ GÓL JARDY V REPRE... ![]() ![]() ![]() ![]() TUČŇÁKU, TÁHNI... #1 TUČŇÁKU, TÁHNI... #2 POSLEDNÍ TITUL... ČAJÁNKOVA ZÁSLUHA ... (Obrovská zajímavost v čase 18:48, poslední zápas základní části v LIBERCI. Puk málem mířil do prázdné brány, Zlín by prohrál a nezískal by ze zápasu cenný bod který potřeboval, protože by nezačínal play-off na domácím ledě... poté Peťa Leška projel celé kluziště a dal vyrovnávající branku několik vteřin před koncem, pamatuju si jak kdyby to bylo včera, když sem na ten zápas hleděl a řval jak ma*or. Tohle byl nejdůležitější moment cesty za titulem. Málokterý fanoušek Zlína si tohle uvědomuje. Nebýt tohoto vyrovnávajícího gólu, mohl se Zlín s velkou pravděpodobností s titulem rozloučit...) A potom to přišlo! BOJ proti HRADCI... NA KREV proti TŘINCI... a PEKLO proti BRNU!!!...... 23:28 a zde přišel obrovský ZLOM!... od této chvíle jsou ševci nezastavitelní!!! (Z NEZNÁMÉHO DŮVODU BYLO VIDEO Z YOUTUBE SMAZÁNO, ALE PRACUJE SE NA NAVRÁCENÍ) *JSEM VÁTĚZ JOO* ARTYUKHIN POZNAL, ZAČ JE TOHO LOKET... (#4) PAN KAPITÁN!!! NAVŽDY!!! ![]() NEJLEPŠÍ OBRÁNCE V HISTORII ELH!!! + NEJLEPŠÍ V NÁJEZDECH!!! ![]() NEJPRODUKTIVNĚJŠÍ HRÁČ V HISTORII ELH!!! ![]() NEJTVRDŠÍ HRÁČ!!! ![]() PAN STŘELEC!!! (... a pan Polanský v akci, tak jak ho známe...) ![]() BUKY #1!!! HEJA HEJA LATVIA!!! ![]() BUKY #2!!! HEJA HEJA LATVIA!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Legenda české ligy ve fotbale... https://facebook.com/sportCT/videos/1...255734342/ :| ![]() ![]() BEZ HOKEJE SE DÁ ŽÍT, ALE PROČ?... A zde písničky o kterých jsem psal nahoře... díky všem za poslech Jste u konce mé vizitky, děkuji vám za přečtení a ať se vám daří. Nejlepší lidé na SP v dějinách vesmíru Citace
FlexKillah - Nezapomeneme * Kdo má pocit, že zde také patří a není tady, napište mi soukromou zprávu. * Je ti tahle vizitka trapná? Tak táhni zcela upřímně do prdele
Upravil/a DangerRMV dne 28.05.2022 01:53 |
|
|
Nigel |
Přidané 06.09.2011 15:26
|
![]() ![]() Příspěvků: 251
Založený: 14.05.11
|
Trochu barev, nebo nějaké zvýraznění by to chtělo. ![]() |
|
|
Kapo |
Přidané 06.09.2011 16:17
|
![]() ![]() Příspěvků: 2240
Založený: 20.02.11
|
Dobrý kámoš,hráč,a vizitka trošku by sa mohla sfarbiť ![]() ďakujem za ozn. oblubeneho admina ![]() Prišiel som po dalšich rokoch, aby som si opäť zahral na SP
![]() |
|
|
Ajo82 |
Přidané 06.09.2011 16:38
|
![]() ![]() Příspěvků: 561
Založený: 08.07.11
|
99 detí ![]() ![]() |
|
|
Blondak |
Přidané 06.09.2011 16:40
|
![]() ![]() Příspěvků: 883
Založený: 30.06.11
|
Obyčajná vizitka ![]() ![]() |
|
|
Foxisek |
Přidané 06.09.2011 17:26
|
![]() ![]() Příspěvků: 573
Založený: 16.03.11
|
Dobrá vizitka dobrý hráč. Mě dostalo ,,Co nemám rád - Toaletní papír'' ![]() |
|
|
radeksuchan |
Přidané 06.09.2011 17:30
|
![]() ![]() Příspěvků: 30
Založený: 25.07.11
|
vizitka zajimava ale barvy takove obicejne ale dobre to je hrace neznam (mozna sem tvuj nick nekde videl ale nwm xDDDD) good |
|
|
_Gucci_ |
Přidané 06.09.2011 20:06
|
![]() ![]() Příspěvků: 243
Založený: 23.02.11
|
Good ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Bouc3K |
Přidané 08.09.2011 21:31
|
![]() ![]() Příspěvků: 981
Založený: 02.07.11
|
hey Gamblere... Pekna vizitka dobrej hráč ![]() ![]() |
|
|
Zrušený účet |
Přidané 08.09.2011 21:46
|
![]() ![]() Příspěvků:
Založený: 01.01.70
|
ok...dobry hrač,kamoš ![]() ![]() ![]() |
|
|
Hrb |
Přidané 08.09.2011 21:47
|
![]() ![]() Příspěvků: 108
Založený: 27.07.11
|
Dobrá ![]() |
|
|
CoRtEx |
Přidané 24.08.2012 20:14
|
![]() ![]() Příspěvků: 99
Založený: 02.08.12
|
Vcelku jsem na tebe změnil názor jsi OK Týpek co má rád Kobru 11 Jako já ![]() |
|
|
DrateK |
Přidané 24.08.2012 20:27
|
![]() ![]() Příspěvků: 741
Založený: 07.01.12
|
Dobrý admin, skvělý závodník, moje konkurence. ![]() |
|
|
_FreeZeR_ |
Přidané 31.08.2012 11:44
|
![]() ![]() Příspěvků: 41
Založený: 06.07.11
|
Danger Si Good Admin a dobrý přítel znám tě sme spolu v Gangu. Pěkná vizitka ![]() |
|
|
BadBoy |
Přidané 31.08.2012 11:46
|
![]() ![]() Příspěvků: 181
Založený: 28.05.12
|
Danger, Jsi prostě admin ja jedničku bez jakývkoli komentů. Též jsem s tebou v gangu a jsi prostě pohodový, zábavný atp. Ty, Wolix, Foxi a Crymat patříte u mě mezi nej adminy. |
|
|
pandask |
Přidané 31.08.2012 14:56
|
![]() ![]() Příspěvků: 217
Založený: 10.08.12
|
*Dobrá práce* |
|
|
Mikull |
Přidané 23.10.2012 16:18
|
![]() ![]() Příspěvků: 3734
Založený: 15.12.11
|
přesouvám do hráčských. |
|
|
Patazz |
Přidané 23.10.2012 16:23
|
![]() ![]() Příspěvků: 983
Založený: 14.08.12
|
Pěkná vizitka, suprvej hráč a bývalý admin. Škoda, jsem rád že jsem tě jakštakš poznal. Vysílačko ![]() |
|
|
AdiZeroS |
Přidané 23.10.2012 16:34
|
![]() ![]() Příspěvků: 141
Založený: 02.06.12
|
nice vizitka a good hrac ! ![]() |
|
|
_ShaKi_ |