Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Vizitka - Laurinka [UPDATED 26.3.2026]
|
|
| Laurinka |
Přidané 12.04.2020 18:14
|
![]() Příspěvků: 46
Založený: 28.10.18
|
![]() Váš nick na serveru: Laurinka Odehrané hodiny na serveru: 311 hodín bez afk statusu. ![]() Váš bankovní obnos: Jednou chudá, jednou bohatá. To je život. Nasbíráno marihuany: Takový věci já nesbírám. Vlastním dům číslo: 909 Vlastním hotel číslo: Nemám, nejsem miliardářka. ![]() Momentálně jsem členem gangu: Nejsem členkou gangu, kdysi však WSTL. Můj oblíbený administrátor: Bony (je hodný ) (ex. admini - Shifty, Loly, TripS, Yoistik.)Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill, /flip, /privolat Můj nejoblíbenější event serveru: Tuning Sraz Mé oblíbené vozidlo:[ Sultan, Turismo Má oblíbená práce na serveru: Teroristka, Securiťáčka, Městská radlice (Tramvajáčka), Rybářka Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 2 ![]() Jméno: Laura Datum narození: 22.3.1999 Věk: 27 Kontakt: Discord: _kiuna_ (Nemám ráda chat ve hře.)Kde bydlím: Trenčín, Trenčianský, Slovensko (Jsem na půl CZ/SK) Kamarádi na SP: SPAMER, PredyS, Kačka, AnPa, Young_Manny Nepřítele na SP: Všichni co mi dělají zle! ![]() Stav: Nejsem zadaná, protože jsem náročná. (Tvé peníze nepotřebuji.) Zaměstnání: Pracuji v oblasti IT. Jazyky: CZ/SK (rodilý mluvčí), EN (B2), DE (B1), PL (A2) Děti: Nechci. ![]() ![]() Osobnost: Jsem flegmatická melancholička. Pohled na svět: Střídavě podle nálady, obvykle negativně, haha. Otevřenost: Introvert, antisocial, dokážu se však bavit o všem či na voicu nebo v chatu. Moje povaha: Vtipálek, charismatická, klidná, ale občas nervák, obětavá, starostlivá, někdy pozitivní, ale více negativní, přátelská, přirozená, romantická, samostatná, stydlivá, šílená, upřímná, věrná, veselá, vůdkyně = tzv. Alfa Samice mrk mrk ![]() ![]() Výška: 175 cm Barva očí: Zelená Barva vlasů: Různě, ale obvykle: černá, tmavě hnědá, světle hnědá, tmavě červená Brýle: Sluneční akorát tak. Zrak mám až moc dobrý. Fotografie: Své fotky posílám pouze lidem, které znám nějakou tu dobu, protože i když mi chodí komplimenty, tak je mi to vůči srsti a nechci aby se lidi bavili se mnou kvůli mému vzhledu (jím zdravě, neboj), ale povaze. ![]() Kouření cigaret: Zkusila jsem na střední, ale nechutná mi to, nic to se mnou nedělá. Nevadí mi kuřáci, ale ne v mé přítomnosti. Alkohol: Nemám ráda alkoholiky, ani lidi co se neumí u alkoholu chovat. Já sama piju příležitostně pivko, bílé víno, nebo likéry. Sex: Však to až po svatbě ne? Říkali... ![]() Závislosti: Můj perfekcionismus k práci a tomu co zrovna dělám. Nezáleží jestli to je moje práce, nebo moje koníčky. ![]() Zájmy: Hry: Hraju hodně her na střídačku, nebudu tady jmenovat všechny, ale pokud si otevřeš můj profil na Discordu, tak všechny hry co hraju tam najdeš. Zde vyjmenuji pouze mých top 5: League of Legends, World of Warcraft, GTA, Dead by Daylight a Witcher. Sport: Florbal, Vybíjená, Kolo Literatura a knihy: Detektívky, Fantasy, Deníky - nejoblibenější série: Harry Potter, Zaklínač, Upíří Deníky, Tři pátrači Hudba: Poslouchám úplně všechno kromě Blues, Jazz. Zvíře: Kocour - Moris a fena - Lola Aktualizováno: 26.3.2026 Upravil/a Laurinka dne 26.03.2026 22:41 |
|
|
|
| Simino |
Přidané 16.04.2020 17:28
|
![]() Příspěvků: 154
Založený: 31.07.14
|
Vizitka tak jak má vypadat hráčka v pohodě Možná by to chtělo trošičku barev
Vizitka
Klik |
|
|
|
| Pafee |
Přidané 16.04.2020 18:16
|
![]() Příspěvků: 14
Založený: 02.08.17
|
Vizitka veľmi pekná, len tam chýbam ja, čo ma celkom naštvalo, ale to nejako prežijem Inak spoznal som ťa dnes, ale aj tak fuuu
|
|
|
|
| Laurinka |
Přidané 17.04.2020 09:02
|
![]() Příspěvků: 46
Založený: 28.10.18
|
uu díky chalani :-) @Pafee, haha no v budúcnu ťa tam pridám
|
|
|
|
| Manny |
Přidané 13.05.2020 19:41
|
![]() Příspěvků: 37
Založený: 19.04.17
|
Pěkná vizitka, jsi v pohodě, hodná a zábavná holka Pozdravuj Lolu, Miša a Alexa
|
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
28 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články
Uživatelé online
· Hosté online: 16

.gif)
) (ex. admini - Shifty, Loly, TripS, Yoistik.)
(Nemám ráda chat ve hře.)