Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Vizitečka
|
|
| DubbiJePan |
Přidané 09.05.2020 00:14
|
![]() Příspěvků: 66
Založený: 28.12.18
|
![]() Váš nick na serveri: Dubbi Odohrané hodiny na serveri: celkovo niečo cez 3000 Váš bankový obnos: 2,000,000,000$+ Nazbieranej marihuany: 22kg Vlastním dom číslo: 5 , 204 , 779 a apartmán 1363 Vlastním hotel číslo: Rôzne Momentálne som členom gangu: Grove Môj obľúbený administrátor: Skylake , Rulicek , Salazar , Will a [D]arfex Môj najobľúbenejší príkaz na serveri: /lv , /kill , /lotto Môj najobľúbenejší event na serveri: dragSF Moja najobľúbenejšia akcia od admina: parkour , skyrace , tuning zraz Moje obľúbené vozidlá: sultan , infernus , maverick Moje najobľúbenejšie práce na serveri: Bezpečák , Dealer Ohodnoťte známkou prácu administračného tímu: 3+ ![]() Váš nick na webu: DubbiJePan Vložených komentárov: Mení sa to Vložených príspevkov vo fóre: Mení sa to Doporučte tému z fóra ktoré by mohlo ostatných zaujímať: chyby/návrhy ![]() Meno: Pavol Priezvisko: Kto vie , ten vie Dátum narodenia: 31.08.2000 Vek: 20 Kontakty: Serever/Web Kraj: Trnavský Koľko mám zhruba kamarátov/kamarátiek: Veľa ale tých pravých ktorým by som povedal aj to najväčšie tajomstvo je tak 5/6 Stav: Slobodný Zamestnanie: nezamestnaný Vzdelanie: Stredné s maturitou (falošnou#2020) ![]() Jazyky: Slovenčina a Angličtina Deti: ešte je skoro ![]() Kde bývam: V byte S kým bývam: S mamu Sexuálna orientácia: Heterosexuál ![]() Typológia osobnosti: Flegmatik Pohľad na svet: Optimista Otvorenosť: Introvert Moja povaha: Kľudná, priateľska ,hanblivá ![]() Výška: cca 170cm Váha: Niečo okolo 65kg Postava: Štíhla Farba očí: Hnedá Farba vlasov: Hnedá Okuliare: Nenosím Na tele mám: Zatiaľ nič ale chcem tetovanie Fúzy: Nemám ![]() Alkohol: Občas Závislosti: Auta, jedlo, kámoši, hudba ![]() Záujmy: futbal (ŠKF Sereď <3) Šport: futbal (pasívne) Literatúra: Nečítam knihy Hudba: rap Zviera: Mám psa ![]() Moje motto: Never Give Up Moje webová stránka: Neexistuje Životný cieľ: Nájsť si ženu a založiť rodinu Čo neznášam: Falošných ľudí a niektoré futbalové kluby Čo milujem: Hudbu, môj futbalový klub a ženy Obľúbená muzika: Rap Obľúbené jedlo: Kebab, pizza, cestoviny Obľúbené pitie: Pivo, vodka Obľúbená kniha: Nieje Obľúbené oblečenie: Rifle+tričko [color=#330099]Obľúbená farba: Modrá Upravil/a DubbiJePan dne 31.08.2020 23:02 |
|
|
|
| sachmats |
Přidané 09.05.2020 01:01
|
![]() Příspěvků: 89
Založený: 25.09.19
|
Čaues Dubbi, síce sa moc nepoznáme ale si pohode typek dá sa s tebou aj pokecať. Veľa som sa dozvedel, čerstvý maturant ![]() Už musíme založiť konkurenciu no a ďalej neviem takže gl na sp aj irl. |
|
|
|
| Komper_ |
Přidané 09.05.2020 08:43
|
![]() Příspěvků: 456
Založený: 24.02.15
|
Seerus Dubbi, my už sme sa stretli pred xx rokmi na csgo a keď som znova začal hrať sp tak už si tu bol Si celkom v pohode v hre, na ts neviem lebo tam veľmi nechodím. Ale myslel som že si starší. Tak nech sa darí v živote a v hre.
|
|
|
|
| Kacka |
Přidané 09.05.2020 09:34
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 1281
Založený: 15.06.17
|
Dubbi má konečně vizitku, že ti to trvalo vid? Určitě časem dodáš nadpisy a podobně, ale pro začátek to stačí. Já o tobě skoro všechno věděla, taky se známe hrozně dlouho. Být v mé firmě přes rok a půl a vydržet to se mnou, chce fakt pochvalu Ale já jsem ráda, že jsem tě mohla poznat, vždycky pomůžeš, jen bys mohl chodit víc na to TS, jak si slíbil a bude to dokonalé A gratuluji ti k maturitě, hůř je na tom Chady, který to teprve dělat bude. Děkuji ti za všechno. Ať se ti daří na SP, ale hlavně v tom reálu!
|
|
|
|
| South |
Přidané 09.05.2020 22:49
|
![]() Příspěvků: 159
Založený: 06.07.19
|
Cscs, vo fime, na ts vyzeráš v pohode, priateľsky, peniaze ako vidím máš takže žiadny problém, čo viac si priať. Gl irl aj na SP a gl aj v zakladaní konkurencie s Matusom.
-> Since 2019 <- |
|
|
|
| OcoNneR |
Přidané 07.06.2020 13:27
|
![]() Příspěvků: 405
Založený: 15.06.13
|
Twl ty sis udělal vizitku jo? :O Na to že je to tvoje prvá vizitka tak sa mi páči ![]() jinak v pohodě týpek, je s ním sranda
|
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů