Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Vizitka Godzillamaru
|
|
| Michaldy |
Přidané 14.05.2018 20:55
|
![]() Příspěvků: 49
Založený: 01.10.17
|
Ahoj , vítam ťa v mojej osobnej vizitke , dúfam , že sa niečo nové o mne dozvieš a budem rád za každý komentár. ďakujem , úžívaj... -Godzi ![]() Váš nick na serveru: Godzillamaru Odehrané hodiny na serveru: 1300+ Váš bankovní obnos: $1,000,000,000+ Nasbíráno marihuany: Nezbieram Vlastním dům číslo: Je ich viac Vlastním hotel číslo: Nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Don't Even Try Můj oblíbený administrátor: Larex , CpT. , Skylake , Panther , Gloodys , Fantasy ... ale svojim spôsobom mám rád všetkých Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /mise 7 , /flip , /nitro , /kill Můj nejoblíbenější event serveru: každý race s premium výhodami ![]() Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Je ich viac Mé oblíbené vozidlo: Elegy Má oblíbená práce na serveru: Pizzar Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2 ![]() Váš nick na webu: Godzillamaru_ Vloženo komentářů: mení sa to ,pozri sa Vloženo příspěvků ve fóru: -//- Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() ![]() Jméno: Michal Příjmení: R**** Datum narození: 7.2.2001 Věk: momentálne 17 Kraj: Trenčanský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: tak tí hlavní sú: Jertn Bull. ...xSw0rius... dejvid121 JagyCZ nestor Deamy Larex CpT. Ben123 ABsocecek KamiLOs a vela dalších...(nehnevaj sa a ak chceš označiť napíš )Stav: nezadaný Zaměstnání: študent Vzdělání: stále študujem Jazyky: Slovenčina , Češkovčina , Angličtina , Ruština Děti: Jedného dňa Kde bydlím: v rodinnom dome S kým bydlím: s rodičmy , starými rodičmi a bratom Sexuální orientace: Heterosexuál ![]() Typologie osobnosti: Flegmatik Pohled na svět: Optimista/Realista Otevřenost: Introvert Moje povaha: Aktívna, baviaca , bezstarostná , priatelská , vodcovská ![]() Výška: 180cm Hmotnost: 100kg Postava: Vypracovaná, plnoštíhlá Barva očí: hnedá Barva vlasů: čierna Brýle: Nepotrebujem Na těle mám: niekolko dier Vousy: zatial bohužial "pedoknírek" ale ten ide pravidelne dole Fotografie: - ![]() Kouření: nie Alkohol: občas Sex: Ako kedy Závislosti: šport ![]() Zájmy: PC , autá Sport: vzpieranie (weightlifting) Literatura: nečítam Hudba: rap , metal , ale z každého rožku trošku Zvíře: mám psa ![]() Moje motto: Rob to čo ťa baví a naplňa ťa , nie to čo baví a naplňa iných že robíš Moje webová stránka: nemám Životní cíl: Zúčastniť sa olympíady , mať rodinu , byť finančne založený Co nesnáším: Duck face , psí filter , falošných ludí ... Co miluji: Krásne a inteligentné ženy , vzpieranie , autá Oblíbená muzika: Je jej viac Oblíbené jídlo: Všetko kde sú kuracie prsia Oblíbené pití: čistá voda Oblíbený film: Nedotknutelní Oblíbená kniha: Nečítam Oblíbené oblečení: Kraťase , tričko s krátkym rukávom Oblíbená barva: Modrá Upravil/a Michaldy dne 20.05.2018 13:34 |
|
|
|
| nomopol |
Přidané 14.05.2018 21:01
|
![]() Příspěvků: 94
Založený: 07.01.15
|
OMG dobrá fizitka gozdíku si asi jeden z tich nejlepších hráčů na sp tsko stebou nejlepší hlavně když nervíš u kasína xD jsi celkem korba tak korby dál ať můžeš vypínat všechny co potkáš a někdy mi dej 1 mega dík . Jinak top hráč jak na sp tak na minecraftu Přeju ti aby jsi se víc zdokonoloval a vypínal nějakýho dýmiho kterej tě chce zbít lopatou jinak Gl v Rl(pro lopaty jako dejmík Real life) minecraftu a sp . PS ávej si bacha kdy na tebe vyběhne dejmík s lopatou aby tě nebuchl přes hlavu měj se
|
|
|
|
| Fantasy |
Přidané 14.05.2018 21:19
|
![]() Příspěvků: 1022
Založený: 24.01.13
|
Ahoj, vizitka se mi celkem líbí, hlavně sem čekal že budeš starší, máš na to chování Tebe znám hlavně jako pizzaře a taky si mi prodával nemovitost, na serveru tě vídávám skoro furt, je vidět že tě to baví. Já osobně s tebou žádný problém nemám a snad ani ty semnou Akorát mě občas štve jak si mě voláš na výměnu.. já sem takový že většinou si tu pizzu stejně koupím i když se opravíš dřív Děkuji ti za označení oblíbeného administrátora to sem rád že sem tvůj oblíbenec A na konec ti popřeju hodně štěstí na SP v byznysu tak i v reálné životě, a hlavně štěstí a zdraví
|
|
|
|
| Jenda51 |
Přidané 14.05.2018 22:19
|
![]() Příspěvků: 1115
Založený: 12.02.18
|
čuus Gorillko, Pěkná vizitka, ale možná bych trošku zvětšil text. Jinak díky za 1. místo ve friend listu Jsem rád, že mám kámoše, jako jsi ty. Měj se a ať se ti daří!!
![]() ty na mým levlu? leda ve snu... |
|
|
|
| Mixer |
Přidané 15.05.2018 10:41
|
![]() Příspěvků: 717
Založený: 07.08.13
|
Ahoj Godzillo vizitka pěkná ale mohla by být více grafický zajímavá. Každopádně užívej života jak na na sp tak v reálu tam hlavně . Btw točíš ještě drifty?
|
|
|
|
| Larex |
Přidané 15.05.2018 11:34
|
![]() Příspěvků: 647
Založený: 04.01.17
|
Zdravím, Vizitka pěkná přehledná účel splňuje každopádně. Známe se už docela dlouho přes teamspeak atd.. Si v pohodě kluk co někdy ječí jak já ![]() Akorát to tvoje vyjednávaní aby si vydělal na kámošovi je dost bad ![]() Ale ne ať se ti daří jak v reálném životě tak tu
|
|
|
|
| Michaldy |
Přidané 15.05.2018 14:53
|
|
nestor dík moc ty lopaťák ![]() Citace Mixer napsal: ďakujem Mixer ale už bohužial nie ale mám chúťky sa k tomu vrátiť tak sa možno v najbližšej dobe stane. ![]() Citace Fantasy napsal: Fanstasy dík moc , a ohladom tých výmen , je len na tebe či ju dáš a za označenie nemáš za čo ![]() Citace Jertn napsal: Díky moc Jerťo , kamoši budeme ešte dlllllho ^_^ Citace Larex napsal: pane Larex díky a už som sa zlepšil na tom zarábaní na kamarátoch už sa to nedeje
|
|
|
|
| JagyCZ |
Přidané 15.05.2018 16:01
|
![]() Příspěvků: 25
Založený: 06.07.14
|
Dik kobližku 😘 |
|
|
|
| CpT |
Přidané 15.05.2018 16:19
|
![]() Příspěvků: 698
Založený: 22.11.15
|
Zdravíčko ![]() Vizitka informačne celkom v pohode ![]() Kedysi som ťa bral ako súpera a nemal ťa moc v láske RL No neskôr sme začali spolu volávať a došlo mi aký si fajn týpek ďakujem ti za označenie rovno 2x nech sa ti darí
|
|
|
|
| Michaldy |
Přidané 15.05.2018 20:33
|
|
Citace JagyCZ napsal: Jagy .. to ja ďakujem ![]() Citace CpT napsal: ďakujem pekne CpT. a hej tú RL sipamätám ste mali ten tem pR. myslím
|
|
|
|
| MightyDaniel_ |
Přidané 16.05.2018 15:59
|
![]() Příspěvků: 46
Založený: 01.03.18
|
Krásná a přehledná vizitka! Godzi at se ti daří jak na SP tak i v reálu! Jen tak dál.
|
|
|
|
| Jenda51 |
Přidané 15.07.2020 23:50
|
![]() Příspěvků: 1115
Založený: 12.02.18
|
Jeden z top lidí, který jsem na SP poznal. Známe se hrozně dlouho, ještě z dob když jsme byli oba totální noulajfeři a jezdili celej den jen mise u kamioňáků. Škoda, že už se nebavíme a nevoláme no. Užívej rl a snad se zas někdy uslyšíme
|
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasůBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasůBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasůNeslavím tento svátek.
17 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články
Uživatelé online
· Hosté online: 12

Tebe znám hlavně jako pizzaře a taky si mi prodával nemovitost, na serveru tě vídávám skoro furt, je vidět že tě to baví. Já osobně s tebou žádný problém nemám a snad ani ty semnou