Informácie o serveri
Čítať tému
HellFire vizitka (update 2020)
|
|
TheRyan |
Pridané 25.08.2016 01:01
|
![]() ![]() Príspevkov: 89
Založený: 26.12.12
|
![]() ![]() Začal som v roku 2012 pod rôznymi menami, ktoré si už ani nepamätám. S pár kamarátmi sme sa rozdelili medzi vojakov a teroristov a strieľali sa medzi sebou. Takto sme hrali asi 2 mesiace, potom nás to prestalo baviť. Pár krát sme sa vrátili, ale bola to vždy krátkodobá záležitosť. Aktívne som začal hrať od r. 2014 (presne 1.1. ![]() ![]() Chapter Four : Boss La Familia De Sangre : Member The Renegades : UnderBoss Outlaws Deckers : GR/GW Slow Riders : Tester GW Ghetto Cartel : Special GR/GW (multiacc) !ncorporated Futhers : Special GR/GW Active Toto sú hlavné, na multiúčtoch som bol asi všade (WSTL, LH ...) ![]() ![]() Nick: HellFire (predošlé TheRyan, Ryan.) Odohrané hodiny: 2700+ Konto: 2,147,000,000 $ +- Marihuana: 58 Dom: 1226 San Fierro ![]() ![]() Dôrazne vás žiadam, aby ste si nezakladali na mojom dvore firmy/gangy, ďakujem. Momentálne som členom gangu: !ncorporated Futhers Obľúbení admini: Nosferatu, Fifa, HrBeeeC, ANTIVIRUS, Reggie, Gameluner...nemám s nikým nejako problém ![]() Obľúbené príkazy: /e, /port, /gr, /gtdm Najobľúbenejší event: Závod Bridge/Rally, Deathmatch Airport Najobľúbenejšia akcia od adminov: Street Race (s rampami a objektmi nemusím), Sawn Off vyradzovák Obľúbené vozidlo: Cheetah, Infernus Obľúbená práca: Nepracujem ![]() Hodnotenie AT: No páni (dámy), je čo zlepšovať, hlavne čo sa týka znalosti cheatov a celkovo vášho banovacieho "systému". ![]() ![]() Nick na webe: TheRyan Komentáre: 6 Príspevky vo fóre: 87 Najlepší screen: nemám ![]() Najlepšie video: ![]() Meno: Libor Vek: 24 Kontakty: Kto má mať, určite má ![]() Bydlisko: Nimnica, Trenčiansky kraj, SK Koľko mám kamarátov: dosť, ale tých pravých si držím veľmi úzky okruh Stav: slobodný, hladný, triezvy... Zamestnanie: Continental Matador Rubber, Púchov Vzdelanie: Gymnázium Púchov Jazyky: SK, CZ, EN Deti: času dosť ![]() Kde bývam: v dome S kým bývam: s rodičmi Sexuálna orientácia: Heterosexuál ![]() Osobnosť: Zo všetkého niečo, ale najviac som flegmatik Pohľad na svet: Realista Otvorenosť: Sám neviem, necítim sa zrovna ako extrovert ale rozhodne nie som úplný introvert. Povaha: Aktívna/kludná (závisí od mnoho faktorov ![]() ![]() ![]() ![]() Výška: 178 cm Hmotnosť: 75kg Postava: Spokojný som ![]() Farba očí: Hnedá Farba vlasov: Tmavohnedá Okuliare: Kontaktné šošovky Na tele mám: Zatial nič ale tattoo bude isto ![]() Fúzy: Sem tam bradka, inak holím Fotografia: Na, žerte ![]() https://img.tpx.cz/uploads/13458686_1...5350_o.jpg ![]() Fajčenie: Iba to, čo dymí ![]() Alkohol: Na pivo hocikedy, aj na 10 ![]() Sex: ![]() Závislosti: Kamaráti, pivo, hudba, PC... ![]() Záujmy: Technika, počítače, autá... Šport: nešportujem, už som starý na to ![]() Literatúra: Keď zoberiete liter, nemám s túrou problém ![]() Hudba: Rock, Metal, Punk-Rock Zviera: Dve morčatá, brat, sestra ![]() Moje motto: "Be yourself and like what you like, f**k everyone else." M.Shadows Životný ciel: Prežiť šťastný život, spôsob si už nájdem Čo neznášam: Strašne veľa vecí, ale asi najviac ľudí (malých smradov) s obrovským egom Čo milujem: Pivo, ženy, pohodu, dobrú hudbu, dobré jedlo, zábavu... Oblúbená hudba: Avenged Sevenfold Linkin Park Nightwish Sixx:A.M. Hollywood Undead a mnoho ďalšieho podobného ![]() Obľúbené jedlo: Vyprážaný syr, hranolky, tatarka Obľúbené pitie: Pivo (of course) ![]() Obľúbený film: Prcičky, Podfu(c)k, Deadpool, Warrior, Never Back Down, Batmanovky, Joker, The Conjuring... Obľúbená kniha: Zaklínač, inak nečítam Obľúbené oblečenie: Rifle, tričko, mikina, tenisky...klasika Obľúbená farba: Čierna, biela a tmavomodrá ![]() donD. ExcelenT ZloSK Sajm0n Tap BluFF BURAK NEO ElementWitchcraft DriVeR AntiS Brendy CzSK ANTIVIRUS Nosferatu shadow HrBeeeC RivaL hormoskunk S0uky Qvosty DLBSMY Rpph. FleX PENTAGRAM NexFo Deluxx Maiky Floatin Monkkey reinz Gummy. ReMinGtoN Martynka ExiT. Fotgas UnderTakeR Eddyts eGhE Wardar Gameluner lagzik destiny LSK gangy a firmy, v ktorých som pôsobil ...strašne veľa vás je, ak si spomeniem dopíšem ![]() ... ©HellFire 2020 Upravil TheRyan dňa 16.08.2020 11:28 YouTube
https://www.youtube.com/channel/UCa8h...yuebVS3dww Vizitka https://superparba.eu/forum/viewthrea..._id=78151 "Nebere ti, laguješ, kúp si net/komp, packet loss..." ![]() Takže viete, čo mi môžete ![]() |
|
|
FleX_ |
Pridané 25.08.2016 01:10
|
![]() ![]() Príspevkov: 554
Založený: 01.11.13
|
čau ryan pohode hráč a hlavne dospelý týpek čo máš čosi v hlave gl v živote. |
|
|
matok007 |
Pridané 25.08.2016 01:32
|
![]() ![]() Príspevkov: 585
Založený: 10.05.15
|
Ahoj vizitka pekná zaujímavé športy mňa aspoň potešil že nejsom jediní hráč čo hra na sp florbal zaujímalo by ma s akou florbalovou hokejkou hráš a v akom klube ak v dámskom hráš Sry za prekliky písané na mobile |
|
|
EM1N3M |
Pridané 25.08.2016 10:43
|
![]() ![]() Príspevkov: 533
Založený: 08.01.16
|
čau poznám ta z the renegades si v pohode a kludny a v hlave to máš v poriadku len tak dalej vela štastia v živote aj na sp ![]() |
|
|
SEPARIS |
Pridané 25.08.2016 11:39
|
![]() ![]() Príspevkov: 177
Založený: 03.03.16
|
Pěkná vizitka mohl jsi dat jinej font těch nadpisu nejde to moct přečíst ![]() |
|
|
evry |
Pridané 26.08.2016 00:05
|
![]() ![]() Príspevkov: 1001
Založený: 01.03.15
|
Hráč v pohodě.Znám tě s Renegades,žádný problém jsem s tebou neměl.Máš to tam v pohodě.Vizitka dobrá.GL v životě a hlavně ve florballe.![]() ![]() |
|
|
AntiS |
Pridané 26.08.2016 01:30
|
![]() ![]() Príspevkov: 121
Založený: 07.03.15
|
Nazdar kapo. Vizitka pohodička. Si popiči človek, som rád že som ťa spoznal aj osobne. Bodaj by si aj na mňa zabudol po tých našich úletoch no nie? Každopádne Vela šťastia Ti prajem, zas niekedy v Žiline pri pivečku sa vidíme. ![]() |
|
|
TheRyan |
Pridané 26.08.2016 02:37
|
|
Vďaka páni, podobne ![]() Matok: V dámskom klube som veru nehral ![]() ![]() ![]() matyaz: Ako, mne sa nadpisy páčia a myslím, že čitatelné sú dobre ![]() AntiSko: Tiež tak, však ty vieš ![]() ![]() ![]() Upravil TheRyan dňa 26.08.2016 18:48 YouTube
https://www.youtube.com/channel/UCa8h...yuebVS3dww Vizitka https://superparba.eu/forum/viewthrea..._id=78151 "Nebere ti, laguješ, kúp si net/komp, packet loss..." ![]() Takže viete, čo mi môžete ![]() |
|
|
MaTy |
Pridané 07.12.2016 21:38
|
![]() ![]() Príspevkov: 1267
Založený: 30.08.14
|
Sevá Ryanko. Vizitka fešná, aj ty. ![]() ![]() ![]() There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]() |
|
|
KoLcEk |
Pridané 18.12.2016 12:11
|
![]() ![]() Príspevkov: 90
Založený: 01.08.15
|
Ryane luxus VIZITKA jak vidím dal sis na to dost času ![]() ![]() |
|
|
Floatin |
Pridané 18.12.2016 13:04
|
![]() ![]() Príspevkov: 472
Založený: 01.11.14
|
Šéf šéfov,vizitka krásna. |
|
|
Monkkey |
Pridané 20.12.2016 21:21
|
![]() ![]() Príspevkov: 166
Založený: 11.07.12
|
Týpek jak víno |
|
|
Nosferatu |
Pridané 20.12.2016 21:36
|
![]() ![]() Príspevkov: 3695
Založený: 08.02.14
|
Ahoj, tady jsem se prostě musel vyjádřit. Znám tě už hodně dlouho a myslím si, že nejvíc jsem tě poznal v době kdy byla Race liga, co pořádal Danger a Pitras, v tu dobu jsem ještě ani v AT nebyl, ale pamatuji si, že my dva jsme furt tak nějak jezdili blízko sebe v tom pořadí bylo málo kdy nějaký větší rozdíl. Později jsme začali komunikovat, vždy si popřáli hodně štěstí v závodě, prostě super čas. ![]() Jsi opravdu pohodový týpek s kterým se dobře povídá i když co jsem v AT, nám to nějak opadlo, bohužel není tolik času no ![]() ![]() Každopádně vizitka luxusní a hlavně výběr hudby super, nemám co vytknout, také si rád poslechnu zrovna to co si tu dal. ![]() Dále floorball no co říct, miluji ho ![]() A na konec děkuji ti za označení nahoře i dole. ![]() I kill people and I like it |
|
|
L4GZ |
Pridané 22.12.2016 09:31
|
![]() ![]() Príspevkov: 125
Založený: 11.03.16
|
A já nikde... :/ ![]() |
|
|
TheRyan |
Pridané 01.08.2020 15:44
|
|
Nosfe: Diky moc kámo, vážim si toho a vidím to rovnako ![]() ![]() lagz: Diky, už si tam ![]() Aj ostatným diky moc za komenty ![]() YouTube
|
|
destiny- |
Pridané 01.08.2020 18:40
|
![]() ![]() Príspevkov: 1467
Založený: 10.05.16
|
Mega velkej sef, nikdy nepoviem ze som spravil chybu ze som ta spoznal. Dufam ze ma naucis sawny, lebo oproti tebe som 0 ![]() life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain |
|
|
Gameluner |
Pridané 02.08.2020 00:48
|
![]() ![]() Príspevkov: 1845
Založený: 15.12.16
|
Zdarec, Vizitka perfektní! Jsem rád že se tu ještě najde někdo kdo má taky rád metalovou hudbu, i když ty tvoje ukázky jsou slabej odvar. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
6 Hlasov💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
9 Hlasov💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
4 Hlasov🚀Možnost zakoupit si Jetpack
7 Hlasov📈Více levelů – posunout se dál ve hře
2 Hlasov🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasov😍Líbí se mi vše!