Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka - Kuba42 -> 28. 1. 2020 ( EDIT )
|
|
Gameluner |
Přidané 28.01.2020 16:43
|
![]() ![]() Příspěvků: 1845
Založený: 15.12.16
|
Zdar Kubo, předem díky za označení. ![]() ![]() ![]() |
|
|
Kuba42 |
Přidané 30.01.2020 17:18
|
![]() ![]() Příspěvků: 356
Založený: 22.10.17
|
Kacka - krásný pololetní den přeji kočko <3 merci moc moc za hezkej komentík <3 vážím si toho, že někdo hodnotí kladně. RP body budou fuuurt... a kritika tvoji jízdy samozřejmě taky ^.^ Gameluner - Gameeee moc moc mooooc potěšilo <3 vy jste na mě tak hodní <3 přece jenom jsem tě zapomněl hodit dolů do friends listu, takže tam už jsi tak, jak se patří. Ještě jednou děkuju, protože tohle fakt udělá radost <3 ♛ ![]() ~ live fast die young be wild and have fun ~ ♛♛♛ |
|
|
Undefeated420 |
Přidané 30.01.2020 19:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 187
Založený: 07.07.15
|
Ahoj Kubo. Vizitka pěkně přehledná a zpracovaná. Co se týká tebe, tak v pohodě týpek. Přeji ti hodně štěstí na Sp i v reálném životě. Merci za to že jsi. ![]() |
|
|
Disco |
Přidané 30.01.2020 19:32
|
![]() ![]() Příspěvků: 1386
Založený: 17.07.15
|
Ahoj, vidím že moje noční snaha naučit tě naučit závodit asi nevyšla (ehm... Jednou), stejně si tam napsal akci smrti, za což máš minus ![]() Vůbec mi nepřipadáš jako introvertní člověk, právě naopak co se týká vizitky a už jsem ti to i kdysi psal tuším v žádosti do AT ![]() A jestli tě černá fakt dělá hubenějším, tak bys na ní měl dávat bacha, už teďka jsi kost a kůže. Nažer se. ![]() Hodně štěstí v životě, kočku prej doma máš, tak už jen sežeň pandu a budeš frajer.B) |
|
|
Kuba42 |
Přidané 03.02.2020 20:04
|
|
2PAC - Děkujuuuu packo <3 Moc moc potěšilo <3 Taky se drž kotě a ještě jednou merci Disco - Discuško merciiii za krásnej komentík kočko <3 Ale jooo, nějaký to moudro v řízení jsi mi předal ![]() Ještě jednou merci za krásný komentíky koťata <3 ♛ ![]() ~ live fast die young be wild and have fun ~ ♛♛♛ |
|
|
fanatykk |
Přidané 03.02.2020 20:43
|
![]() ![]() Příspěvků: 56
Založený: 18.05.17
|
CAU JAKUBE Keď už si mi ty takto napísal tak musím tiež že.Si v pohode týpek je s tebou furt sranda ale ešte zajdi na ten server pokecať.Tak nech sa ti darí v realu. |
|
|
Will |
Přidané 03.02.2020 21:12
|
![]() ![]() Příspěvků: 701
Založený: 01.07.18
|
Ahoj Kubi, vizitka sexy, originálna ( ako inak u teba ), nadpisy khrásne. Aaaaaa teraz k tebe, pri vizitke mi ušlo pár slzičiek ( popravde to bol celý ocean (: ), pretože si mi pripomenul časy, ktoré sme SPOLU zažili. Takisto si mi pripomenul, ako úžasnoděvkovský vieš byť. Keďže mi došlo, že jedna z posledných časti bola mierená na mňa, tak sorry, do**bal som to. Ďakujem za označenie vo Friend liste a v obľúbených adminoch. Som typ človeka, ktorý nerád píše komenty k vizitkám a obzvlášť nedokážem písať dlhé, but you are QUEEN and I had to. Ukončujem tento koment a posielam lásku všetkým čo to čítajú. Niekedy napíš, poteší. <3 QUEENS NEVER DIE, ILY <3
/\ Is my value based only on your perception? Or is your opinion of me Not my responsibility? /\ |
|
|
Kuba42 |
Přidané 03.06.2020 16:58
|
|
Nějak jsem zapomněl odpovědět a kdy je lepší možnost než tehdy, když je novej web heheh. Fanatyk – CAU FILIPE, děkujiii moc za krásný komentíček. Na server už chodíííím tak nějak, takže mě tam můžeš spatřit v plné kráse. Taky si v pohodě týpeček, takže ať se ti daří jak na sp, tak hlavně je důležitější reál. ![]() Will alias Adrian alias Mária Brehatá – No takže, i když mě dokážeš nasrat a to dost, tak tě přesto mám nějakým svým způsobem i rád.. Ale už to nebude jako nikdy před tím, ale to si myslím, že to oba víme. Děkujiiiii strašně moc za pozitivní hodnocení vizitky a vlastně i mě.. A btw. nedosral jsi to ty, ale my oba (: Moc ani nevím co psát, tak bych to už končil pomalinku, ale queen jsi pořád, i když se pomalu vzdaluješ. ![]() ![]() ![]() ♛ ![]() ~ live fast die young be wild and have fun ~ ♛♛♛ |
|
|
Skylake |
Přidané 04.08.2020 18:01
|
![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 2665
Založený: 12.08.16
|
Čauko Kubíí, právě se mi smazal text, který jsem psal asi 10 minut, když jsem dal odeslat. (: Takže znova, všiml jsem si, že nemám u tebe komentář pod vizitkou, což je velká, velká chyba a musím ji napravit a zakrýt stopy! Vizitka je opravdu povedená, pěkné originální nadpisy pane grafik a hlavně vtipná. ![]() ![]() ![]() O tvé osobě můžu mluvit jen pozitivně, protože jsi fakt hodný člověk s pěknými vlastnostmi. Když se opiješ krabicákem, tak to je úplně jiná liga a často se nemůžu přestat smát. ![]() Co si pamatuji, tak jsme nezačali úplně dobře, hádali jsme se, štěkali po sobě a neměli se rádi. Tuto skutečnost změnila tvá ochranka na nemovitosti a také, myslím, Michal. Napsal jsi mi na skypu, poděkoval a už to šlo. Právem sis zasloužil FB, jako jeden z mála zde na SP a nelituji toho, že jsem ti ho dal. Takových super lidí na blbé hře bych tu chtěl poznat více. Měj se hezky, hodně štěstí v reálu (to už máš!) a tak, znáš to! ![]() |
|
|
Kuba42 |
Přidané 05.08.2020 10:35
|
|
Skylake - Čaukyy Ado.. Nejvíc na těhlech slohovkách mám rád přesně to, že si ten člověk udělal čas to napsat.. Děkuju strašně moc.. Krásně jsi mi vylepšil den 🥰 Děkujuuu za hodnocení vizitky 😄 A jako jedinýmu díky za lajk 🥺 Samozřejmě si taky cenim toho, že jsi to dočetl do konce zejo 😄 Moc moc moc merci taky za kladné hodnocení mě 😄 Toho si vážím ze všeho nejvíce, protože tohle často neslyším zejo 😄 Zmínil jsi i krabicák, takže ho někdy ochutnáme spolu, aby jsi věděl, jak úžasný pití to je 🥰 Moc si tě vážím a taky budu! Protože jsem tě poznal snad jako prvního normálního člověka na sp.. a hlavně inteligentního, co to má v hlavě uspořádáný.. (víc napíšu, až budu psát já koment k tvoji vizitce hehe 😄) Ehm ehm, mimochodem, teď je to +- přesně rok, co začaly naše hádky 😄 přesně vím i jak a místo, kde jsem zrovna stál, když jsi mi nechtěl poslat chatlog (poslal bych samolepku toho medvídka z messu, ale nejde to no.. ATomas musí přidat) Děkujuuuuuuu ještě jednou za všechno ![]() ![]() ♛ ![]() ~ live fast die young be wild and have fun ~ ♛♛♛ |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
6 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
9 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
4 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
7 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
2 Hlasů🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasů😍Líbí se mi vše!