Informace o serveru
Číst diskuzi
Domes - vizitka
|
|
destiny- |
Přidané 21.08.2020 03:11
|
![]() ![]() Příspěvků: 1448
Založený: 10.05.16
|
Slabej admin, slabej grkar, slabej sawner. A toto je obraz admin teamu na SP ![]() ![]() life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain |
|
|
UnLii |
Přidané 04.04.2021 19:04
|
![]() ![]() Příspěvků: 265
Založený: 04.03.19
|
Ahoooj, tak zaprvé, myslím si, že by sis měl přidat i Friend List do vizitky a napsat mě tam jako prvního, jinak nebudeme kamarádi ![]() Ale né, teď vážně. Hodně v pohodě kluk, rozumný i když nepřemýšlí... Vizitka je celkem pěkná a jsem rád, že jsem tě mohl spoznal. GL v osobním životě, na SP ho nepotřebuješ Btw. tohle je můj první komentář na vizitce, tak si toho važ Měj se a zdar! ![]() Upravil/a UnLii dne 04.04.2021 19:13 |
|
|
Sabka_ |
Přidané 15.04.2021 20:07
|
![]() ![]() Příspěvků: 36
Založený: 24.03.20
|
Ahoj Domes . No čo by som tu napísala keď už som bola DONÚTENÁ. Asi sa s tebou dá nejako normálne baviť občas: ![]() ![]() ![]() Upravil/a Sabka_ dne 15.04.2021 20:22 ![]() |
|
|
Domes |
Přidané 15.04.2021 20:19
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 5276
Založený: 03.08.13
|
Slabej admin, slabej grkar, slabej sawner. A toto je obraz admin teamu na SP Já dělám jen ten nejlepší obraz admin teamu přece ![]() ![]() Ahoooj, tak zaprvé, myslím si, že by sis měl přidat i Friend List do vizitky a napsat mě tam jako prvního, jinak nebudeme kamarádi Čaaaau na to abych tě měl v tom friend listu máš ještě čas ![]() ![]() Ahoj Domes . Ahoj moje milá Sabinko, děkuji ti za tak krásný komentář! Když to bude už rok co se spolu smějeme, tak to aby jsme si udělali výročí ![]() ![]() |
|
|
Koldy |
Přidané 15.04.2021 20:30
|
![]() ![]() Příspěvků: 1198
Založený: 18.01.13
|
Zdravím, vizitka opravdu povedená. Reporty nebo pomoct nováčkům taky vidím. Žádný problémy ohledně tebe nejsou takže to je jen další plus. Aktivitu jak na serveru tak webu máš dobrou. Myslím si, že tady není potřeba dál co psát. |
|
|
Jiry |
Přidané 15.04.2021 22:10
|
![]() ![]() Příspěvků: 1332
Založený: 13.06.13
|
Trošku jsem si říkal, že když nejsem ve friend listu, že si na mě zapomněl. Jenže pak jsem si přečetl tu větu, která mi vyrvala srdce z těla a můj život už nikdy nebude jako dřív. Je mi to líto. Jinak vizitka hezoučká a jsem rád, že si zvolil barvy našeho gangu :-) |
|
|
RuliiKkO |
Přidané 16.04.2021 01:28
|
![]() ![]() Příspěvků: 2530
Založený: 18.07.12
|
nevim kdo jsi ale všiml jsem si že jsi v admin teamu, snad někdy prohodime par slov, jinak vizitka je průměr protože tam nevidim svůj nick, sewas)
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo.
![]() Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man. |
|
|
Czech_ |
Přidané 16.04.2021 07:27
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 2436
Založený: 02.12.18
|
Největší ****. Moc mě neštvi, jinak ti ostříhám vlasy. Vizitka hnusná, protože nikde není zmínka o mě, což je obrovské mínus. Na rozdíl od kolegy Koldyho já Nesouhlasím. ![]() // Bohužel musím přesunout mezi hráče. :/ Budeš mi chybět kolego SA. ![]() Upravil/a Czech_ dne 06.06.2021 02:29 |
|
|
sakul98 |
Přidané 28.02.2025 23:09
|
![]() ![]() Příspěvků: 3
Založený: 10.02.16
|
Dobrý den, mám dotaz. Včera jsme si s kamarádem po 10 letech zahráli z nostalgie superpařbu, dnes hrajeme uz od odpoledních hodin a zniceho nic, když si jen na chvilku kamarád odskocil, jste mu vy admin Domes dal uplně bezdůvodně ban, ve znění: (damage.cs) na 336 hodin. Můžu se zeptat co Vás k tomu vedlo? Celou dobu hraní jsme si to užívali, dělali jsme qesty, levlovali jsme a byla to zábava. Dodělali jsme zrovna quest na 11 lvl - zbrojní průkaz a když jsem před střelnicí čekal na kamaráda, než dojde, tak mi zničeho nic před očima zmizel a v chatu se objevilo oznámení o udělení banu. Chci se jen zeptat, jestli je možnost tento ban zrušit, nebo to jsou běžné praktiky tohoto původně lidského serveru. Mrzí mě, že jsme museli takto předběžně ukončit dobře naladěný večer na úkor cizího neoprávněného rozhodnutí. Touto cestou bych Vás chtěl jen poprosit o zamyšlení a přehodnocení sebe sama, aby se s takovouto zkušeností nemuseli setkávat další hráči. Děkuji. S pozdravem Suky98. |
|
|
ziggysp |
Přidané 01.03.2025 10:12
|
![]() ![]() Příspěvků: 12
Založený: 08.12.24
|
Dobrý den, mám dotaz. Včera jsme si s kamarádem po 10 letech zahráli z nostalgie superpařbu, dnes hrajeme uz od odpoledních hodin a zniceho nic, když si jen na chvilku kamarád odskocil, jste mu vy admin Domes dal uplně bezdůvodně ban, ve znění: (damage.cs) na 336 hodin. Můžu se zeptat co Vás k tomu vedlo? Celou dobu hraní jsme si to užívali, dělali jsme qesty, levlovali jsme a byla to zábava. Dodělali jsme zrovna quest na 11 lvl - zbrojní průkaz a když jsem před střelnicí čekal na kamaráda, než dojde, tak mi zničeho nic před očima zmizel a v chatu se objevilo oznámení o udělení banu. Chci se jen zeptat, jestli je možnost tento ban zrušit, nebo to jsou běžné praktiky tohoto původně lidského serveru. Mrzí mě, že jsme museli takto předběžně ukončit dobře naladěný večer na úkor cizího neoprávněného rozhodnutí. Touto cestou bych Vás chtěl jen poprosit o zamyšlení a přehodnocení sebe sama, aby se s takovouto zkušeností nemuseli setkávat další hráči. Děkuji. S pozdravem Suky98. Jsi to napsal všude, jen ne tam, kam to patří |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
6 HlasůBudu s rodinou.
5 HlasůVelikonoce neslavím.
10 HlasůMám jiné plány.
5 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články
Uživatelé online