Informácie o serveri
Čítať tému
Max_Max Vizitka
|
|
Max_Max |
Pridané 01.04.2020 10:24
|
![]() ![]() Príspevkov: 53
Založený: 13.09.17
|
Vaše serverové informace
Váš nick na serveru [F]oxer. Odehrané hodiny na serveru 15000 Váš bankovní obnos Stále se měnící Nasbíráno marihuany +150kg Vlastním dům číslo 1070 Momentálně jsem členem gangu Nejsem Můj oblíbený administrátor Skylake, err0rk0, Salazar, RuliiCeK, Will , [D]arfex Můj nejoblíbenější příkaz serveru /hide, /pm , /sellmarihuana Má nejoblíbenější akce od administrátorů Akce smrti , Race Mé oblíbené vozidlo Sultan, Infernus, Cheetah Má oblíbená práce na serveru Dealer, Ruská mafie , Terorista , voják Ohodnoťte známkou práci administračního týmu 2 Vaše webové informace Váš nick na webu Max_Max Vloženo komentářů 0 Vloženo příspěvků ve fóru 21 Vaše osobní informace Jméno Patrik Příjmení ****** Datum narození 25.12.2006 Věk 15 Kontakty Skype mrfoxer1_1 Ts3 ts3.superparba.eu Kraj Středočeský Stav Svobodní Zaměstnání Žák Vzdělání Základní Jazyky Čeština , Angličtina , Slovenčtina Děti Budou Kde bydlím V domě S kým bydlím S rodinou Sexuální orientace Heterosexuál Informace Vaší povahy Typologie osobnosti Sangvinik Pohled na svět Optimista Otevřenost Extrovert Moje povaha Veselá, Aktivní, Klidná / Nervní Informace o Vaší postavě Výška 170cm Hmotnost 45kg Postava Normální Barva očí Modrá Barva vlasů Hnědá Brýle Nemam Na těle mám Nic ![]() Vousy Nemam Závislosti Kouření Ne Alkohol Zatím nemůžu Sex Mam celý život před sebou času dost Závislosti PC / SuperPařba ![]() Zájmy Zájmy Sport PC Rodina Mazlíčci Sport Fotbal Basket Literatura Nečtu Hudba Rap Hip Hop Zvíře Pes - Kříženec Můj styl Moje motto Všechno jde, když chce člověk Životní cíl Mít rodinu, Firmu Co nesnáším Vstávání Co miluji Ranní kafe Oblíbená muzika Rap Hip Hop Oblíbené jídlo Řízek s bramborovým salátem Oblíbené pití Sprite Oblíbený film Psí poslání Oblíbená kniha Nečtu Oblíbené oblečení Triko a kraťasy Oblíbená barva Červená a modrá Friend List simonjenej Verunek Ruliicek err0rk0 Salazar killer986 masculine [M]aslo Bounce [D]arfex Upravil Max_Max dňa 02.01.2022 02:07 |
|
|
Sergio |
Pridané 01.04.2020 10:38
|
![]() ![]() Príspevkov: 359
Založený: 18.12.17
|
Friend list. tam jaksi chybím ne ? ![]() Jinak sis s tím mohl víc pohrát. |
|
|
Ondrah98 |
Pridané 02.01.2022 15:25
|
![]() ![]() Príspevkov: 7501
Založený: 28.10.13
|
Odehrané hodiny na serveru Jakože je ti čerstvě 15 let (tj. nějakých 131 000 hodin) a z toho 15 000 hodin jsi strávil na serveru. Takže nějakých 11% života od narození. Od založení tvého účtu na webu uplynulo nějakých dejme tomu 4,5 roku tj. cca 40 000 hodin. A z těchto 40 000 hodin jsi strávil 15 000 hraním Superpařby. Víc jak třetinu života v posledních 4-5 letech. Tj. víc jak 8 hodin za den v průměru. Ty musíš mít fakt strašně moc zájmů a kamarádů... ![]() ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
6 Hlasov💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
9 Hlasov💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
4 Hlasov🚀Možnost zakoupit si Jetpack
7 Hlasov📈Více levelů – posunout se dál ve hře
2 Hlasov🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasov😍Líbí se mi vše!