Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
[PROJEKT] Spolupráca na vývoji SP
checkm8
Na konkurenci jsem odehrál pár hodin a v těch pár hodinách jsem tam potkal samotného vývojáře módu, který je zapojený v komunitě hráčů a lidí na serveru. Neberu to Tomášovi nějak za zlé, ale kdyby byl i více zapojený do komunity, více byl na serveru s hráči, tak by se tu taky scházelo se více hráčů.


To je přesný no, atomas má bohužel hráče hluboko v prd*li a taky to tak vypadá. Rok od reformy a ekonomika je zase úplně v na h*vno. To že z CEO tečou neskutečné peníze asi atomasovi vyhovuje jelikož to lidi nudí neustále jezdit s tatrou a vydělávat tím randál peněz. Nevadí mu že díky CEO misím se úplně zabily joby, které se nevyplatí dělat. Proč by taky někdo dělal třeba teráka nebo slapku když může jezdit celý den CEO a mít z toho balík. Od doby co je ceo tak dealerské konvoje se úplně pohřbily a nikdo ten job nedělá.

Vemte si co se po reformě změnilo jo, takže odměny se snížily a po roce jsou zase tam kde byly před reformou. Auta se zdražily a teď zase stojí pár drobáků. Od reformy se přidaly garáže, CEO ale odebrala se VT za 2 mld, takže logicky ty peníze nejsou do čeho dávat. Upřímně nevím proč lidi pořád huntí peníze, když si za ně stejně koupí leda questy na auto a cheap nemky co nikdo nechce. To že 100% bonus se resetuje po 12 hodinách ani nezmiňuju to je podobná p*čovina jako /vskipquest co dvě hodiny.
Upravil checkm8 dňa 08.01.2022 18:45
img.tpx.cz/uploads/m8teche3ck1710806039.gif
euphoria
Diana
Ahojte, prosím vás, kto má záujem, môžete sa stále pripojiť do projektu - https://docs.google.com/forms/d/1TJZJ...jLDoquP22o
Stačí vyplniť meno, úlohy o ktoré máte záujem a odoslať. Palec nahoru
Následne sa vytvoria skupiny, v ktorých budeme každý spolu pracovať. ;) Ak o to nebude záujem, tak žiaľ to nemôžeme spraviť. :/

Pro štěstí
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
cechyy
Zdravím,

chtěl by po tobě Richi, jestli to je možné, aby si ukázal kolik hráčů se zapojilo do tvého projektu o záchranu SP. Nemyslím si totiž, že ty jako hráč nebo hráči můžou něco změnit. Ať uděláš sebe lepší video nebudeš mít takový dosah jako někteří jiný lidé. Můj názor je na to, že lepší to určitě nebude, ale naopak to určitě bude. Bude to jen horší. Je to X let stará hra, která je sice srdcovka pro mnoho lidí, ale když ji hraješ 10 let v kuse, tak tě to někdy omrzí a chceš zkusit něco jiného. Furt je to ta hra, na které si vyrostl jako malý a naučila tě život gangstera, ale časy se mění a hráči se mění. Dám ti příklad Wintera, který mu je 13-14(kdyžtak mě opravte), který chytil tu slinu na SAMP jako my všichni v jeho věku, když začínali na SP. Jenže tento hráč je 1z100, který tohle zažívá a propadl tomu. Víc takových už nebude, dnešní děcka vyrůstají na Fortnite, kde to letí už v družině, protože mají jablíčka, kde si pouštějí Alkanovy streamy. My v těchto letech jsme přepalovaly sampko a brali jsme to jako zlatý důl, nikdo v dnešní době nemluví o sampu, ale o jiných hrách. Hráči co tu byli a přestali hrát tak měly důvody, měli různé připomínky k módu, serveru, hráčům nebo adminům, ale když se tu komunita neposlouchá, udělá se dotazník a polovina z těch věcí se stejně neudělá, tak je těžký přivést hráče, kteří tu přestali hrát za jistých podmínek. Jednoduše, mladý hráče jako Winter nepřitáhneš, protože hrají Fortnite. Hráče co tu přestaly hrát nepřitáhneš, protože tu vyplnily dotazník, kde se změnila jen půlka věcí. Starší hráče nepřitáhneš, protože mají jiné věci na práci než hraní na SP. Jak to chceš změnit? Doba jde dopředu. Když jsem před 2-3 roky navrhoval FiveM jako server, bylo mi řečeno, že to nejde nebo, že to je nesmysl, to v tu dobu tu hrálo přes 200lidí denně. FiveM je jediná záchrana jak udržet SP "komunitu" a převést ji na GTA 5. Citoval bych Czecha v rozhovoru, kde říkal, že lidi budou hrát na FiveM a sem na Sampko se budou vracet jen někdy jako na vzpomínku. Jednoduše bych i citoval co postnul checkm8 nahoře.
Dám ti otázku, jak to chceš teda změnit nebo zlepšit? Udělat promo serveru? Udělat reklamu? Vést nějaké statistiky? Řekni mi, jak?
img.tpx.cz/uploads/cechypodpisvww.png
MegaBite
Pokud s tím nechce nic dělat vedení, tak jsou tyhle rádoby záchrany SP úplně k hovnu, to je prostě holý fakt Smile Líbilo se mi třeba od Skylaka, když zapojil hráče do toho, co chtějí, aby se na serveru změnilo, jenomže problém je v tom, že tonoucí SP se stébla chytá pozdě a dost pravděpodobně se z těch sra*ek už nedostane. Na tohle se mělo myslet dřív, než průměrná aktivita na serveru byla přes den cca 80-100 lidí a z toho dalších 20 AFK. Smutné na tom je ale to, že to vypadá, že ATomasovi je to úplně jedno, hlavně že se penízky z kreditů sypou. To je úplně jedno, že další reforma je za dveřmi... Tak proč vydělávat peníze, za které si nic nekoupím, když za rok se mi zase smažou? Jediné, kam lze investovat jsou domy, které jsou mi k ničemu, do CEO, ze kterých se valí další prachy, takže to vytváří akorát začarovaný kruh, pak nemovitosti, které buď majitel za žádnou cenu neprodá (kasína, salony, aj.) nebo ty, které vydělávají v lepším případě tak 20k/den, a poslední doplňky na auta. Super, jediná cenná věc na SP jsou skákačky, rakety, olejové skvrny a podobné ptákoviny...

Já sice nevím, jak tuhle zkázu zvrátit, ale proč na konkurenci se tohle vůbec neděje, nebo jen v omezené míře? Něco asi bude špatně.

Řeknu ti to na rovinu, žádné videjko, ani nic podobného, SP nezachrání, ať se ti to líbí nebo ne, a ani kdyby to režíroval James Cameron.
destiny-
Sprav poriadky v at, nak nedavaju unbany jasnym cheaterom a spravis mega velky krok do predu. Nechapem niektorych, ako chcu robit z niecoho nieco dobre, ked sa sami zhadzuju, ze daju unban cheaterovi, ale typkom co len trashtalkovali nechaju plne permy. Jedno poskodzuje server, 2 robilo aspon sp nejak zivejsiu. Teraz mame uplne hovno a sp je dead, big brain move. Na hlavu
Diana
Ale vy chápete, že do toho projektu sa nezapojil nikto? Mávnuť rukou že to nemá cenu vie každý, úplne každý a aj ja, možno to cenu nemá, ale sakra kde vidím ten záujem sa aspoň pokúsiť o niečo? Prečo nikto nevyplnil primitívny dotazník, to je vám každému za ťažko obetovať kúsok zo svojho voľného času a zapojiť sa do projektu? Aj keby to nemalo cenu a bola to márna snaha, žiadny pokus o zlepšenie, vy ste tí, čo ste si mohli pripísať, že ste sa aspoň o to pokúsili.

Podpora zo strany vedenia takisto nulová, neozval sa mi ani jeden hlavný admin ohľadom toho, jediný čo to so mnou riešil bol ATomas. A prečo? Jediný argument, ktorý každý ľúbi povedať - 10 RočNÁ HrA! Bože môj, jak malé deti, veď haló, čo s tým že je to stará hra a čo s tým že je populárny fortnite. Čo keď práve táto hra zaujme nejakých 100 potencionálnych nováčikov? Povedzte mi koľko takých hier je, kde je open world, zamestnania, založenie firmy a gangu, chatovanie s kamarátmi, akcie, vozidlá.. Jednoducho keď sa o SP vedieť nebude, tak sa nám tu nikto len tak neobjaví.

Takže pekne po poriadku
Nulová reklama = žiadni nováčikovia
Počet ochádzajúcich hráčov > počet prichádzajúcich hráčov.
Jediná možnosť pribúdania hráčov je skrz súkromného pozývania medzi kamarátmi.
Čiže pekne krásne nám takto klesá počet hráčov, dokým sa nedá vedieť o tom serveri, že vôbec SP existuje, tak tento trend klesania bude pokračovať, až sa server vypne, pretože náklady budú vyššie ako výnosy.

Nech mi tu prvý niekto napíše že to nemá cenu a ja mu znovu napíšem - Skúsil si to? Kedy sa spravila naposledy veľká reklama a rozposlala sa na sociálnej sieti, kde to môže mať sledovanosť 10,000 - 50,000 zhliadnutí za video?

Ja neviem, mňa server baví, hrám tu dlho, samozrejme tam raz skončím aj ja, ale o to ide, vyrovnať počet hráčov čo prichádzajú a hráčov čo odchádzajú, dať do rovinky a úplný ideál, aby prevyšoval počet prichádzajúcich hráčov. Ale tak jasné, 10 ročná hra, načo sa pokúšať. Lebo je ťažké spraviť jedno primitívne video, capnúť ho na sociálne siete, sledovať jak sa tam hrnú zhliadnutia, samozrejme vytvoriť kompletný návod, aby ten človek vôbec vedel jak sa sťahuje SAMP a jak sa registruje na webe a hotovo. Keď to nebude mať úspech, potom kecajme, neskúsili sme, nemôžeme vedieť. Argument že je to stará hra a že je zlý systém kvôli vedeniu je ten najhorší argument nehnevajte sa, prečo tu potom hrá 100 hráčov, keď to chytilo tých aktuálnych 100 hráčov, chytí to ďalších 100 hráčov, či si niekto myslí, že my čo hráme na SP sme spadli z Jupitera a máme divný štýl? :D

Formulár nevyplnil nikto, lebo nikto nie je ochotný, každý vie len kecať, kecať a kecať a nepokúsiť sa o nič, vyhovárať sa vie každý, hľadať furt len výhovorky, toto zle, hento zle, ale nulový pokus o nápravu. Keby chceme, spojíme sa, dokážeme niečo.. Keď sa nespojíme a nevieme pracovať v kolektíve, tak to značí čo za komunitu sme. Ani ma to neprekvapuje, keď sa stále hádame medzi sebou.

Sloučené 21.01.2022 18:26:
A keď sa tak zamyslím, tak táto komunita je úplne na nič.. Idete sa potrhať keď si ten najviac toxic hráč, ktorý vedel každého dourážať, nadávať do rodiny, robiť vzbúry, pomaly zabiť niekoho, kto povie krivé slovo na neho. A normálny návrh od hráča, ktorý sa o niečo snaží a nikomu pomaly ani vlas neskrivil vysmejete. A od členov AT by som to už vôbec nečakal. Treba sa nad tým zamyslieť, ak si podporujete toxických hráčov a beriete ich ako kráľov a slušných ľudí dáte na spodok a vysmejete.. Ale ono to dosť značí aj o charaktere, no.
Upravil Diana dňa 21.01.2022 18:26
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
checkm8
Rich napíšu to stručně. Proč se měli hráči snažit něco změnit, když vedení na to kašle. Už tady bylo xx topicu kde hráči psali slohy o tom co by se mělo změnit a stejně to k ničemu nebylo.
img.tpx.cz/uploads/m8teche3ck1710806039.gif
euphoria
Diana
Ja chápem, že bez vedenia je to ťažké, ale nechce sa mi veriť, že keď sa spojí 50 hráčov, že nič nezmôže. To je jednoducho nereálne.
Ideme sa odteraz odrážať od faktu, že keď SP baví 100 hráčov, tak môže aj ďalších. Už len priviesť tých hráčov na náš server. Chytí ich to, budú tu hrať, hotovo, vyhrané.

A hlavne. Teraz tu neriešime čo by sa malo zmeniť, v topicu o tom neni myslím ani zmienka. Ide tu len o privedenie nováčikov, o tom, aby sa o našom serveri vedelo.
Nemáme žiadne platené reklamy ani žiadne videá aktuálne, ktoré by slúžili ako pritiahnutie nových hráčov. A to je chyba a to sa tento projekt snaží napraviť - zhromaždiť ľudí, skúsených ľudí, vytvoriť spolu NIEČO a to NIEČO spropagovať kade tade. A keď si myslíte, že to nemá cenu, tak to aspon prosim skuste.

Čakám stále, primitívne vyplnenie dotazniku, napísať svoj nick a odoslať, nič ťažké, komu sa potom bude ťažiť, môže odísť. Nič ťažké na napísani nicku a odoslať nevidím.
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
Ondrah98
Citácia
Jediná možnosť pribúdania hráčov je skrz súkromného pozývania medzi kamarátmi.
A ono to bylo někdy jinak? Si přečti starý trash rozhovory o pocitech a tom, jak se někdo dostal na server... Ukázal mu to kamarád/bratr. Jak by to bylo jinak? Nebo jako před 10 lety byly normálně reklamy na TV Nova, běžte hrát na SP...?

Představuješ si to jak já, když mi bylo 7 let a chtěl jsem si postavit dům... (V té době ještě nebyl Minecraft...) Našel jsem 3 cihly, umíchal si bláto a tím ty 3 cihly slepil k sobě... Hm měl jsem dům, že mi ho svět záviděl... Asi toto jako teď provádíš. A strašně se divíš, že se nikdo nezapojí.

A tvoje myšlenka necílené reklamy, to už jsem tu taky rozebíral. Normálně Ind bude sedět někde ve slumu a sjíždět Tiktok, uvidí video od Riche, kde bude GTA San Andreas a hned půjde za nějakým místním bossem, kterej má počítač, že si tam nainstaluje GTA SA, aby mohl hrát na SP, protože mu to na TikToku ukázal Rich ze země o které v životě neslyšel. A i když se toto stane, což je pravděpodobný jako to, že zítra sestoupí Jůda Tadeáš z nebes a stane se majitelem baru v Rimavské Sobotě, tak dojde na server, kde uvidí akorát mrtvej anglickej chat, kam nikdo nikdy nenapsal ani slovo. SP zachráněna. Požehnán buď sv. Rich spasitel. *Andílek*
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Diana
Myslím, že sa o serveri vedelo vďaka reklamám. A ak nie, hráči mali chuť pozývať svojich hráčov a hrali v partiách, dnes to až tak dobre nefunguje, hoci sa aktuálne zdieľa server len súkromne, tak je to v neskutočne nízkych počtoch, niekedy každy štvrtý hráč priviedol jedného, dvoch nováčikov.

A áno, tak to funguje na tiktoku. Vidíš video ako môžeš robiť 20 zamestnaní, založiť si firmu, hrať s kamarátmi, zaujme ťa to a asi logicky sa začneš o to zaujímať, poprecitas si a v priebehu dňa, týždňa si tu hru stiahneš a začneš hrať. Jednoduché jak facka. Ale keď to jednoducho neskusime, tak nemôžeme hovoriť, že aj tak sa nikto nechytí. Kritika až potom, keď nebudú výsledky.
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
Ondrah98
Citácia
Myslím, že sa o serveri vedelo vďaka reklamám.
A kde ty reklamy byly prosím tě? Já nikdy žádnou neviděl...

Představ si toho Inda, Filipínce nebo Peruánce, jak sjíždí ten Tiktok a zaujme je mezi všemi těmi nesmysly, vyšpulenými prdelemi a nevím čím ještě zrovna GTA SA a SP... To přece nemůžeš myslet vážně. Vytrvale ignoruješ fakt, že 100k zhlédnutí u Menta nepřineslo nic. A to těch 100k byli Češi/Slováci, co pravděpodobně hrají hry a měli před sebou SP jak na dlani, nic. Zato Ind, kterej při 5 minutové přestávce ve své 16 hodinové směně sjíždí Tiktok hned přiběhne...
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Diana
1. Reklama od errrorka, killatora
2. Tiktok videa sa dostanú do for you výhradne Čechom a slovákom, v ziadnej inej krajine sa nezobrazia. Publikum je vybrané podľa toho, kde sa práve autor videa nachádza, IP adresa a tiež hashtagy.

Treba tiež rozlišovať užívateľov soc. Sietí. - Facebook - v súčasnosti väčšina starých ľudí, YouTube - väčšina starších ľudí a najmladši užívatelia sú práve na tiktoku. A o to ide. Video sa zdieľa aj na YT samozrejme, ale priorita je TikTok, kvôli tomu, ake publikum tam je. Vekovo je to výhodne až moc.
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
Ondrah98
Já bych dopad těch videí skutečně nepřeceňoval. Drtivá většina hráčů došla díky známosti - kamarád, bratranec, pes, tak to prostě je. Máš tam pár tisíc zhlédnutí... Ment má 100k zhlédnutí u lidí, kteří hrají hry a kde nic tu nic. Děcka z Tiktoku ti GTA SA hrát nepůjdou. Většinu z nás to tady chytilo třeba ve věku kolem 13 let. Pokud je dneska někomu 13, tak se narodil 2009. V té době už mělo GTA SA 5 let... Já taky nepůjdu hrát hru z roku 1993 byť může být sebevíc legendární, protože mi to nic neříká. Naše (moje) generace vyrůstala s GTA SA, by to pro to, co pro dnešní děcka GTA 5, Minecraft, Fortnite... Řešili jsme to, prožívali jsme to, jako dnešní děcka dnešní hry. Ale hry z 90. let nás nebrali, nezajímalo nás to. Byť to pro starší znamená to, co pro nás GTA SA. Dnešní děcka nezajímá GTA SA, nic jim to neříká. Nehledě na to, že se už ani nedá pořádně legálně sehnat. Jo jasně, kdo má legální hru, ale... Prostě zajímají tě tyto hry? Asi ne, ale pro děcka z té doby, je to nejvíc jako pro nás GTA SA, pro dnešní děcka Fortnite. Když ti na Tiktoku ukážu jednu z těchto her v 10 vteřinovým videu, půjdeš ji hrát?

Řešíš tady kvadraturu kruhu buldozerem a vařečkou, hotovo, konec.
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Czech_
Je to asi tak efektivní tato snaha jako vařit houskové knedlíky bez housek.

Buďte realisti bože :D a radši řešte to, jak se může vylepšit start a propagace fivem ať se tu pořád vidíme.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=30353





Házím makrely do schránek Makrelka


🇨🇿 🤝 🇺🇦
Ondrah98
Je to asi tak efektivní tato snaha jako vařit houskové knedlíky bez housek.

Buďte realisti bože :D a radši řešte to, jak se může vylepšit start a propagace fivem ať se tu pořád vidíme.


Bude FiveM? Kdy? rofl
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Czech_
Je to asi tak efektivní tato snaha jako vařit houskové knedlíky bez housek.

Buďte realisti bože :D a radši řešte to, jak se může vylepšit start a propagace fivem ať se tu pořád vidíme.


Bude FiveM? Kdy? rofl


Až v tom vašem Brně bude metro *vlajkazamirBoy*
Upravil Czech_ dňa 21.01.2022 20:53
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=30353





Házím makrely do schránek Makrelka


🇨🇿 🤝 🇺🇦
Diana
Ale ty porovnavas pomaly Hada z Nokie 3310 a hru s otvoreným svetom a premakanym modom. A áno viem čo chces povedať, ale ešte raz, kritizujme až keď uvidíme výsledky. Musím stále pripomínať, že v dnešnej dobe prevyšuje trend hrania starších hier ako tých novších? Asi nie. Keď spravíme reklamu a zdieľame ju na soc. Sietiach a nebude to mať žiadny úspech, tak potom ma ukameňujte a nikdy sa nič také nespraví. Ale pokiaľ sme to nevyskúšali tak nehovorme so 100% istotou. Gta SA je neskutočne podceňovaná hra a hlavne.. o SAMPe vie možno 1 z 10 hráčov, čo hrali GTA SG. Všetkých čo poznám nemajú ani šajnu čo je samp, ale vedia čo je GTA SA singleplayer. Nevedia, že sa to dá hrať s viacerými hráčmi. A to je ten problém. SG nikoho nebude baviť, ale keď dáme do známosti, že existuje niečo takéto.. máme veľkú výhodu možnosti v móde, multiplayer open world hru sú neskutočne in a s tými vymoženosťami čo sú v SAMPe a celkovo na serveri.. ale asi to nemá cenu ako tak pozerám, lenivosť atakuje, lebo šak aj tak to nebude mať úspech, tak to ani neskusim. Dobre no.
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
Undefeated420
Richi ty to vidíš jako spasitel v růžovém světě, ale rád tě vezmu do reality. Dnes si dokážeš postavit PC za 15k. Ano není to nic extra, ale je to minimálně 4 jádro s 8 vlákny nebo 6 jádro s 12 vlákny + GTX 1650 bez verze SUPER. Vážně budeš na této sestavě drtit staré GTA, co rozběhne obyčejný Dual Core? Omg Přeložil jsem Ondrahův proslov o starých hrách a o dnešní generaci. Navíc ti v klidu můžu říct, že za 7 500 Kč máš Xbox Séries S, kde si zahraješ snad všecko v 1080p nebo 1440p 60 FPS (v některých titulech až 120 FPS). Bohužel starší tituly mají lock na 30 FPS. Pokud máš 4K monitor či telku tak se ti oplatí i PS5 nebo Séries X. Palec nahoruRád taky zopakuju checkm8 a cechyyho. Prostě tady je KONEC v pozici hráče. Hi
img.tpx.cz/uploads/floridaci2.gif
Diana
2PAC ty už dva roky tu píšeš jak je koniec, jak už to nemá cenu, jak už sa neoplatí nič robiť pre SP, ale ako prvý by si kričal, keby SP skončí. Čo ťa tu drží, keď tu stále hráš. A ostatní to isté, keď tak nadávate na SP, prečo tu stále oxidujete..

Mimochodom, hry sa v živote, ale že v živote nevyberali podľa toho čo mi unesie PC. Ja mám kvalitný PC až moc, ale výkonné hry ma omrzeli. Čo hrám aktívne je SAMP a možno občas Lolko. Vždy hráči hrajú to, čo ich baví. Ale keď o SP aktuálne vie tak 0,00001% obyvatelstva CZSK, tak nečakajme, že tu nikto nehrá. Nikto tu nehrá, pretože sa o tom nevie, odkade majú hráči vedieť, že existuje hra, kde sa dajú robiť zamestnania. Vymenuj mi všetky hry, ktoré sú trendy a povedz mi, kde je taký systém ako tu. Nikde. A nevie sa o tom, že také niečo existuje.. To je ten celý problém.

Takže pred tým ako niekto bude hovoriť tieto argumenty, najprv ma uistite, že SP je odmietaná väčšinami nováčikov. Nikto mi ešte nevyvrátil argument, že v súčasnosti postupuje trend vracania sa k starým hrám. A SAMP sa kvalitovo neradí k tým starším hrám, pretože ponúka toho neskutočne veľa vďaka pawnovaniu.
A skúšal som hrať aj fiveM aj GTA Online, ale všetko ma omrzelo, SP ma baví aktuálne a to ju hrám od roku 2011 s prestávkami. Prečo? Systém, mód, multiplayer...

Ja by som problematiku, prečo vás tak všetko od SP odrádza, videl inde a smeroval by som ku komunite znovu.

Čo sa týka projektu, stále sa môžete zapojiť, kto má záujem.
img.tpx.cz/uploads/Screenshot_20221106_224817.jpg

Hlavný administrátor webu namiesto potrestania hráča, ktorý mi napíše takúto správu dá srdiečko na správu.

Okrem toho, pravidelne každé urážky a narážky v akejkoľvek forme, ktoré sú mierené na mňa osrdiečkuje a hráča nepotrestá. V minulosti som takúto vec reportoval a dostal som upozornenie, že dostanem suspend ja, ak budem dávať takéto reporty, podľa neho si za to môžem ja sám.

A nakoniec, ak by som podobné veci písal ja, pravdepodobne by som dostal za to suspend. Neraz mi muselo vedenie zrušiť suspend, keďže nebolo objektívne udelené. Neraz sa mi Bratek ospravedlňoval že mi dal zle suspend (pre príklad 3 obrázky v podpise - mal som iba dva, tretí bol smajlík)

Dávam to tu na oči, nech sa vie o tom, trest za to dostať nemôžem, keďže neporušujem týmto podpisom žiadne pravidlá. Promiň
Disco
Hej Richi, já stále nechápu, co ti teda brání jít natočit to video na ten TikTok? Začni jezdit GRka, začni jezdit mise, lovit za vojáky a toč si to dokud nebudeš mít kvalitní záběr a dej ho ven.

Ty hráče nedonutíš k tomu, aby ti šli pomoct zadarmo. To je dnešní svět a dnešní politika, zadarmo ti nebude hrabat ani pes, ten bude chtít taky keksík. Jediný, kdo je tady v pozici motivační je ATomas a ten jak vidím, tak se nehlásí nijak extra.

Ostatně to co tu říkáš opravdu fakt přesně kopíruje to, co tu říká Ondrah, teď už i 2PAC. Ty jsi na tom vyrůstal, takže proto se sem vracíš, stejně jako my. Ostatní ale budou chtít vyrůstat na něčem jiným, protože je to dobou. My jsme nenastupovali do doby, kdy GTA SA mělo 18 let. Dneska už jedině nalákáš lidi na FiveM a to už taky pomalu ztrácí boom, ale je tam ještě vůbec nějaká šance, pokud se to teda nebude protahovat další roky, než se skutečně vydá.

A o MenTovi taky silně pochybuju, že to udělal zdarma. Smile

Takže konečně říkám, to hlavní. Co tu popisuješ dokážeš sám a nepotřebuješ k tomu ostatní nebo jako to chceš minutové video na TikTok stříhat ve více lidech? Maximálně by ti mohli poskytnout záběry, ale ty si taky dokážeš obstarat sám. Počítání hráčů je kravina, to už jsem ti říkal, tohle musí zajistit jedině ATomas, jinak to nebude přesné, dotazník a komunitní Discord zvlášť od serverového, ten je ti k čemu? Ostatně dotazník se taky ukázal jako naprosto nepotřebný. Sad
GHETTO CARTEL <33 2017 - 2019 Pláču

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=22392
img.tpx.cz/uploads/received_2538155999783037.png

Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
5 Hlasov
6%
Nábory
7 Hlasov
8%
Žádosti o pUB
13 Hlasov
15%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
13 Hlasov
15%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
36 Hlasov
42%
PC Poradna
4 Hlasov
5%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasov
8%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 14