Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Hodnocení
Kapo
Zdravím,
poslední dobou se na AT snášela kritika, ale i chvála, tak jsme se rozhodli že založíme tento topic, kde Vy, hráči, budete moci nás hodnotit.

Co by jsme si představovali?
Chtěi bychom, aby jste ukázali na naše chyby co děláme, co máme zlepšit, ale rádi budeme i za nějaké to pozitivum, přeci na AT není vše negativní.

Dále by jsme čekali, že váš názor bude objektivní. Nebuďte zaslepeni tím, že admin Vám dal například var, tak na něj hodíte veškerou špínu.

Můžeme Vás ujistit, že za cokoliv, co zde napíšete, se nemusíte bát, že by si na Vás admini zasedli. Toho se opravdu nebojte, zakládáme tohle téma proto, abychom chyby zlepšili a nezhoršovali.

-----------------------------------------
Přiklad:

hráč pepa napíše do topicku příspěvěk:

Geroid-odvádí svou práci dobře jen mě občas štve svím chováním tohle a tohle měl by to zlepšit

Kapo- nemám s ním problém jen občas bla bla bla kdyby se zlepšil oblíbil bych si ho o moc víc

Shaki-nemám sním žádný problém prostě super admim
-----------------------------------------

Ale vše má své pravidla a to i tato diskuze.
Platí i pro administratory

Vyjadřovat se pouze k administrátorům.
Neodbočovat od tématu
Nehádat se mezi sebou a nevyvolávat hádky !

Nedodržení těchto pravidel bude trestáno pozastavením!

Tady vám napíšu všechny administrátory ať nemusíte psát ty jména,
samozřejmě není povinnost psát k všem něco třeba si vyberte jen pár adminů.
Citace
ATomas
Pixel
wlcacek
KeRRy]CZE[
thomas23
Mikull
Lojzo
MaWeRiK
[M]ou[G]19
X[kol]
B.Tears
gjhkgfkjfh
CzSK
Teczka83
Detr0it
(SG2)V0LANT
Ashok28
WendiS
Morrison321
El_GaTo_CoN_BoTaS
UnknownGamer
NISSAN_350_Z
Mamba
Pitras
yaroush
Teczka83
Grizzly
NeXus
S0uky
sK...
Raiden
BonG
f86
Canyon
DoMiNo
jatkar
_L[o]ad_
mAGiic
Respy
rgn
Carter_
[PaTre$_
[R]uda_[K]ral
Xena
Czipisek
..Derpina..
Ameli1

Pravidla dodržujte ! (Najdete je nad přezdívkama administrátorů.)
Upravil/a HeWhoMustNotBeNamed dne 31.08.2013 23:20
pavol5231
Kapo-Naj admin. Vždy keď potrebujete pomoc tak vás chápe a tak. Pren mňa naj admin
NeXus
//edit: Tenhle topic ještě existuje? :D:D:D
Upravil/a NeXus dne 28.06.2013 23:50
Sh1TeRkO
ATomas- Zdá sa mi, že viac pozerá na plnosť servera ako na nejaké administračné veci.

Geroid- Sa mi na hlavného admina nehodí, ale zase berem to tak, že aktivita u ňho je, pomáha dosť, takže super. Smile

Kapo- Týpek, pomôže, vybaví, zasranduje. *Dobrá práce*

Thomas23- Výborne sa stará o web, či už o email alebo veci okolo toho. Super.

Pixel- Administrátor na svojom mieste, pomôže, poradí, dá sa s ním komunikovať, Admyn Pygzel. Smile

err0rk0- Super admin, nemám výhrady, on to vie. :-P

Kriss- Zvláštny pocit. :-D

Ashok28- Určite kvalitný admin.

Kodeks- Enzíku, super admin, akcie usporiadava, zabaviť sa s ním dá, len tak ďalej. ;)

_LuKe_ Neviem, už nehrám, ale myslím, že sa správa tak ako na webe, čiže fajnovka. Smile

Provocateur
Provoušek, tiež nemám nič proti, jeden z najprofesionálnejších administrátorov. Dúfam, že s nimi ostaneš ešte dlhóóó. ;)

Soach Ako admin mi už nesedí, prepáč. jazyk

Teczka83 Teczka, nemám výhrady, poradí, pomôže, snaha je. Smile

Vlk_junior Moc som nehral, keď si Ty bol admin, len keď si končil a to si robil akciu, respektíve "si pomáhal Kodeksovi", ale fajn, oceňujem Tvoj návrh na zmätené závody. Smile

WOLIX Ten spor medzi nami na webe nebráni tomu, že si určite kvalitný admin. Smile

Xena
Ako tak čítam vo fóre reakcie sem tam, tak sa snažíš a to je vždy dobre! Smile
SKRILLEX_
ATomas- Na serveri som ho vela nezažil a na fórku mi jeho vyjadrovanie príde trošku chaotické. No ale má toho vela na práci to je asi tým.

Kapo- Vždy pomôže keď je niečo treba, správny článok v systéme

[DRiFT]Foxi$_- Super akcie robí

Crymat- tiež super akcie

Kriss- Chcelo by to trošku viac,,, empatie, porozumenia a "vstřicnosti" pri všetkom čo má admin robiť a bude to lepšie.

Pixel- Z môjho pohladu druhý Kriss, + tie vyjadrenia pri návrhoch na vylepšenie... no neviem ja osobne by som bol vďačný za každý nápad čo hráč pridá (ak to nieje volovina) a nie ho hneď sfúknuť že je to oničom.

spt Neviem prečo ho nemáš v zozname hore Kapo ;D svoj charakter mi ukázal v tom momente kedy mi namiesto udelenia Pbanu napísal že mám od neho sakra blízko. od vtedy sa už na SP nesprávam ako k**** ale snažím sa aby to bolo na úrovni.

Dj.[R]aStAmO[T]- neuveritelný skiller so sawnami (off topic :D)

Luis_van_Vasil- auto smrti jak lusk ;D

Provocateur - velmi príjemné a vysoko inteligentné vyjadrovanie na fórku. Dovolím si tvrdiť že najlepšie v celom AT.

Vlk_junior -tiež ho mám spojeného s tvorením dobrých akcií

WOLIX - Tohto admina poznám len na fóre kde je jeho prejav neusporiadaný, chaotický a výsostne nesympatický.

Xena - Admin nováčik Smile Snaží sa, je aktívna, pohotovo reaguje na neporiadok v chate (šikovné prsty ? /mute ID dovo, /kick ID dovod za necelú sekundu čumím) Len otázka do kedy ju to bude baviť, dúfam že čo najdlhšie, je totiž v pohode.

Ostatných vôbec nepoznám, resp. ich prácu na serveri verejne nevidno, resp. ich nestretávam na fórku kde v poslednej dobe často chodím.

Upravil/a SKRILLEX_ dne 17.09.2012 21:23
Kapo
ďakujem za názory či už negatívne alebo pozitívne ;)
HasicSkrillex: spt už v AT nie je Smile
Prišiel som po dalšich rokoch, aby som si opäť zahral na SP jazyk
Shellby
ATomas-Stvoritel SP nemám výhrady proti tebe Správně

Geroid-Chodíš do roboty chápem . Ale aj tak skvelý admin pretože si prísny tak ako to má biť ! Proste GEROID ! Správně

Kapo-Mirko ? Správně Správně Správně Správně

Thomas23-Dobrý správca vždy pomohol

Crymat-Neviem často som ťa nevidel na servery

Pixel-Tap pygzel určite Správně Správně

[DRiFT]Foxi$_-Fox Správně

err0rk0-Samozrejme error Smile

KeepSmiling-Jasné o 2 ráno vyrazováky :D

Kriss-Trošku viac profesionality !

Ashok28-Ašok skvelý admin Správně

Danger.RMW-Moc stebou nekomunikujem nemožem hodnotiť

Degenerate-Jasné super obchodník aj admin :D Správně

Dj.[R]aStAmO[T]-Amot89 samozrejme Správně

Fugi-Stará gazda Správně

Kodeks-Kvalitné akcie Správně

Lapour-Hlavní admin SP bývali :D Správně

_LuKe_-Chytrí človek/admin Správně

Luis_van_Vasil-Vasilko samozrejme Správně

_Matthew_- Samozrejme dobrý hráč teda už admin Správně

_PrOKill_-Riškó Správně

Provocateur-Prísny admin samozrejme skvelý ! Správně

_ShaKi_-Stará garda !! Správně (Jožko) :D

Soach-Správca firiem čo možem povedať asi len Správně

Teczka83-Stará gazda taktiež Tečka Správně

Vlk_junior-Skoda tvojho koncu

wlcacek-Starý vlk :D :D Samozrejme Správně

WOLIX-Vieš aký mám názor ... Takže Špatný

Xena-Xenisko adminisko ? :D :D Správně Správně
Xena
Som adminka,ale tiež sa vyjadrím :D

ATomas:
Nemala som tú časť si siním písať ani nič podobné.Tak ale vďaka nemu by SP neexistovala.Vlastne on može za toto všetko čo tu mám Smile.ATomas *Dobrá práce* Smile.

Geroid:
Skvelý admin.Keď niečo potrebujem,vždy viem,na koho sa obrátiť.Páči sa mi jeho objektívne hodnotenie.Takýto postoj k hráčom by mal mať každý admin (nič proti ostatným).

Kapo:
Tiež som rada,že práve ty si ako hl.admin.Svoju prácu odvádzaš dobre.Veeelmi dobrá práááca Miro :D.

Thomas23:
Thomas.S tebou som zatial nemala tú česť spoluadminovať,takže ťa neviem moc posúdiť.Ale keď si na takom poste,ako si,tak si tam isto zaslúžene. Smile

Crymat:
Keď si na servery,tak si svoju prácu odvádzaš dobre.*Dobrá práce*.Možno by to chcelo zvýšiť aktivitu.Inač nemám s tebou žiadny problém. Smile.

Pixel:
Dyg Pygzel :D.Skvelý admin podla mňa.Ochotný.Nemám ti čo vytknúť.Som rada,že ťa SP má. Smile

[DRiFT]Foxi$_:
Tak Foxiii.My čo na seba unadávame :D.Z mojej strany to je len v dobrom.Dúfam že aj z tvojej :D.Nie že tu teraz napíšeš že ty to myslíš važne to čo mi hovoríš! :D.Ale inač super admin. Smile

err0rk0:
Žilinčaaan! :D Jedného dňa sa skalíme v Ulala platí? :D Ale ako admin si super.Len ma musíš naučiť tak rýchlo písať :D.

KeepSmiling:
Budem sa snažiť ti ten slub dodržať :D.Tiež dobrý admin podla mňa.Len možno by to chcelo o niečo väčšiu aktivitu Smile.

Kriss:
Krissík.Ja proti tebe ako adminovi nemám nič.Aj keď už boli na teba sťažnosti.Ja ti nemám čo vytýkať.Dúfam,že už čoskoro budeš na servery a budem mať tú česť ťa spoznať ako kolegu :D.

Ashok28:
Keď som prvý raz uvidela,že si v AT (to som tam ja ešte nebola) som sa pýtala sama seba.,,Pre boha,to kto je?".Nebola som si istá či budeš odvádzať dobrú prácu.No mýlila som sa.Si dobrý admin.A super kolega Smile.Len tak ďalej :D.

Danger.RMW:
Dangerkooo :D.Teba sa mi ťažko hodnotí,lebo si na SP moj dobrý kamarát...Ale tiež proti tebe ako adminovi nič nemám.Ešte zlepšiť aktivitu a bude to super :D.

Degenerate:
Na servery som ťa začala vidávať až teraz,takže sa mi to ťažko posudzuje.Zatial ti nemám čo vytknúť Smile.Zatial! :D

Dj.[R]aStAmO[T]:
Amotko.Bol pre mňa šok ťa vidieť v AT.Ale milo si ma prekvapil.Svoju prácu si odvádzaš fakt dobre.Len tak ďalej.Fakt ti to ide! Smile.

Fugi:
Robíš super akcie.Baví ma ti pri nich pomáhať.Ako admina som ťa mala vždy rada.Či už keď som bola hráčka alebo tvoja kolegiňaSmile.Fugoslaav :D som rada že ťa v tom AT máme Smile.

Kodeks:
Kodeksiskooo :D.Dobrý admin.Svoju prácu si odvádzaš tiež dobre.Zatial na tebe neviem nájsť žiadne chyby :D.

Lapour:
Teraz ťa na servery moc nevidávam.Ale v minulosti,čo si bol admin si si svoju prácu odvádzal poctivo Smile.

_LuKe_:
Lukáš,kolega môj.Ty patríš tiež do toho nášho žilinského národa :D.Super kolega :D.A tie naše spoločné akcie :D A robenie vyraďovákov :D :D :D

Luis_van_Vasil:
Kvasilko moj zlatý :D.Tvoje miesto v admin teame je zaslúžené.Nemám ti čo vytýkať.Som velmi rada že si adminom Smile.Inač si ťa ani predstaviť neviem :D.

_Matthew_:
Tiež super admin.Len tak ďalej :D.Fakt ti to ide dobre Smile.

_PrOKill_:
Ofcaaa :D .Rada by som sa nejako vyjadrila,ale žial nemám ako Sad.Kedže som ťa na servery ako admina nevidela.Možno len raz.

Provocateur:
Pred týmto adminom má asi každý rešpekt.Takýchto inteligentných ludí admin team potrebuje.Žial ina SP nie je takých hráčov vela,aby bolo z čoho vyberať.(Týmto nechcem nikoho uraziť).*Dobrá práce* Provo Smile.

_ShaKi_:
Dobrý admin.V AT si už dlho a dúfam,že tam ešte aj dlho budeš Smile.

Soach:
Páči sa mi,že patríš k tým adminom,čo dávajú akcie a čo si ich trúfaju dávať aj pri takom velkom počte ludí,čo je na serveri.Smile Len tak ďalej Smile.

Teczka83:
Tečkaaa :D.Tiež nwm čo povedať.Ako pri Dangerovi... :D.Teraz som ťa na servery moc nevidela.Ale prácu admina si odvádzaš dobre. Smile

Vlk_junior:
Dobrý admin.Čo viac dodať.Kritiku na teba nenachádzam :D.

wlcacek:
Dúfam,že čoskoro ťa na SP zas uvidíme Smile.Držím palce Smile.V AT som ťa videla len ešte vtedy,keď som bola hráčka.Ale ako admina som ťa mala rada Smile.

WOLIX:
WOLIXXXX :D.Môj super kolega :D.Dúfam,že od môjho pôsobenia v AT si sa už naučil sústrediť na prácu :D.Ale ako admin si super Smile.Len neprestááávaj :D.

UpLoad:
Mne prídeže sa velmi snažíš o to,aby bol na servery poriadokSmile.A to je dobré Smile.Len tak ďalej Smile.Nepolav hlavne Smile.

Xena:
Na seba tu nič nejdem písať.Ale rada si vypočujem slová kritiky od vás,až viem,čo by trebalo na mne zmeniť a zlepšiť,aby bol môj výkon v AT ešte lepší Smile
Upravil/a Xena dne 18.09.2012 14:58
Ragnar
ATomas- Stvořil SP a za to mu můžeme je nděkovat bez něho by tento server nebyl.
Kapo- Skvělý a výborný Admin snaží se vylepšovat server, ale je tam málá aktivost

Geroid- Výborný a hodně přísný admin ale taková síla se hodí na SP at někdo ten server dobře sklidní. Ale tak jako u Kapa Jako HlAdmin byste měli zvysit aktivost.

Vlk_Junior- Dobrý admin kterej se snaží alespon vymyslet nejakou akci.

Danger.RMV- Vynikající admin, dá tam aspon jednou za den tu akci.

spt- No tak u spt nejsem si jistý jestli má být vůbec admin, připadá mi u tebe že si s práváma hraješ jak chceš. Ale akce máš dobré.

Wolix- Jeden z mých nejoobliběnšjích adminů. Je t odobrý admin, kdykoliv pomůže dělá hráčům obrovskou radost a také dělá výborné akce.

Xena- Vtipná a oblíbená adminka na serveru. Pomáhá dobře se akcemi a u ní velké + že je to admin/ka. :D

_PrOKill_- Dobrej admin ale už málo aktivní a to je škoda Sad.

Soach- Tak to je hodně dobrý admin a jeho Airsoft miluju. Smile

Kriss- No nevim co se stebou stalo od té doby co se rozpustilo Chicago už skoro vubec nejsi aktivní. Velká škoda.

Dj.[R]aStAmO[T]- Výborný admin ! Jeho akce jsou suprové !

kodeks- Tak tohle je dobrý admin, má dobré akce, ale někdy moc nehlída chat.

KeepSmiling- Suprový admin a má smysl pro humor :D Tvoje akce také miluju hlavně t voje otázky.

Tak to je asi vše ke komu jsem se chtěl vyjádřít.

Málá Poznámka pro adminy: Prosím dělejte více tuningu na Serveru. )
wlcacek
Jen kritizujte, chvalteSmile Jen nam dejte do tela:D
Bravura
Zhodnotím celkově práci administráčního teamu a to známkou 4...Proč? Důvody vypíši

měsíc jsem den co den dělal test, kolik administrátorů zareaguje na pitomej dotaz, proč nemám VIP nikdo neodpověděl ani přes doslova SPAM v dotazech, admin team je tudíž podle mého plný ignorantů, co jsou rádi že maj lvl a na hráče serou...
Další důvod je, že administrátoři v posledním měsíci dělají čím dál více proti serveru jak už monotematickými akcemi tak už odpovědi na dotaz... Jednoduše řečeno, toto je subjektivní posudek práce za měsíc/2 celkově admin teamu, nebudu zde psát blbosti typu:
Kapo - JOOO dobrý admin bla bla bla blbosti bla bla bla, hodnotím práci admin teamu celkově..

Nevypíši zde ani nicky administrátorů protože bych jak všichni známe dostal ban na webu za poškozování "dobrého" jména administrátora/rky..
Kritika se blbě snáší když víte, o kom je řeč Smile

Dobrí administrátoři kteří u mne mají respekt:
Provocateur
wlcacek
ATomas
RocketLauncherSs(už tu bohužel není)
Pixel
Ashok28
Teczka83
Upravil/a Bravura dne 17.09.2012 23:08
Sh1TeRkO
Citace
Bravura napsal:

Zhodnotím celkově práci administráčního teamu a to známkou 4...Proč? Důvody vypíši

měsíc jsem den co den dělal test, kolik administrátorů zareaguje na pitomej dotaz, proč nemám VIP nikdo neodpověděl ani přes doslova SPAM v dotazech, admin team je tudíž podle mého plný ignorantů, co jsou rádi že maj lvl a na hráče serou...
Další důvod je, že administrátoři v posledním měsíci dělají čím dál více proti serveru jak už monotematickými akcemi tak už odpovědi na dotaz... Jednoduše řečeno, toto je subjektivní posudek práce za měsíc/2 celkově admin teamu, nebudu zde psát blbosti typu:
Kapo - JOOO dobrý admin bla bla bla blbosti bla bla bla, hodnotím práci admin teamu celkově..

Nevypíši zde ani nicky administrátorů protože bych jak všichni známe dostal ban na webu za poškozování "dobrého" jména administrátora/rky..

V niečom máš pravdu, ale prečo by mal administrátor, ktorý si robí dobre svoju prácu trpieť za ostatných? Je to Tvoj názor a já ho rešpektujem. :-)
Bravura
Citace
Eddo napsal:

Citace
Bravura napsal:

V niečom máš pravdu, ale prečo by mal administrátor, ktorý si robí dobre svoju prácu trpieť za ostatných? Je to Tvoj názor a já ho rešpektujem. :-)

Administrátoři, odvádějící dobrou práci doplněni.... Ostatní nezmiňuji protože jsou buďto ti špatní nebo ti, kteří ještě neudělali nic proto, aby se zviditelnili v jedné z těch skupin(Dobří X Špatní)
Lapour
Kvuli skole tam nechodim kazdy den jako driv. Ano to je pravda uznavam. Budu se snazit to nejakym zpusobem zlepsit.
Spooky
K niektorým som písal blbosti, lebo som nevedel čo napísať. Väčšinou su to pozitívne komentáre, kritiku som vyjadril v tých druhých topi/coch

Atomas- Človek bez ktorého by sme tu neboli :D Len mi vadí že málo komunikuješ s hráčmi, ale inač Ok.

Geroid- Hlavný admin ako sa patrí! Smile
Kapo- To isté ako u Geroida, Vieš poradiť/pomocť takže nemám Problém!

Thomas23- S tebou vela nekomunikujem :D Ale o web sa staráš dobre. Smile

Crymat- Nemám žiadny problém :D

Pixel- O tebe som si myslel že si arogantný... Ale keď sme hodili reč na skype moj názor sa úplne zmenil :D Kvalitný administrátor, vie čo robí 1* :D(PS: Ak potrebujete niečo flashnuť volajte Pixela! :D:D)

[DRiFT]Foxi$_- Megan, teba poznám už dlho :D Rád pomožeš, riešiš reporty, /cheat. Proste Good Job (wo)Man :D

err0rk0- Profesionálny administrátor. Čo k tebe dodať :D

KeepSmiling- Serverový trouba :D Ale nie Super administrátor ktorý robí zábavné akcie na ktorých sa dá dobre zasmiať :D

Kriss- Trošku prísnejší, ale tak to má byť. Len mi vadí že sa ti zhoršila Aktivina Smile

Ashok28- Myslím že ti post administrátora celkom sadol Smile Zatial sme si vela nepísali tak neviem :D

Danger.RMW- Dobrý admin. :D Hlavne dobrý závodník, nemám ti čo vytknuť.

Degenerate- Teba poznám od mojich začiatkov :D Super admin, sused :D a Kvalitný dryfter :D

Dj.[R]aStAmO[T]- Zmenil som názor. Ako začiatočníkovi mi s ochodou pomáha. Stará sa o dotazy a tak. TAkže good job

Fugi- Admin ako sa patrí, akcie zábavne nikdy sa na nich nenudím! :D (Tie M4 ti raz vrátim! :D)

Kodeks-Tak, admin na správnom mieste. Kvalitné akcie, rád pomožeš. Len škoda že si myslíš že som lager :/ :D

Lapour- Profesionálny admin, len škoda že už tak nekomunikuješ s hráčmi ako kedysi :D (Aspoň si tak všímam)

_LuKe_- Admin na správnom mieste. AL ti velmi sedí :D

Luis_van_Vasil- Takže, hrozná komunikatívnosť. Ani raz som si nevšimol aby si niekomu poradil v chate alebo tak... Hlavne tie tvoje Mute, dáš niekomu mute a o 5minút to isté spravíš a aby sa nepovedalo tka si zmažeš chat...

_Matthew_- Admin čo rád banuje :D Nemám čo dodať :D

_PrOKill_- Admin určite dobrý, ale ta aktivita je strašná :D

Provocateur- Profesionalny administrátor, ktorý vie čo robí. Velký rešpekt!

_ShaKi_- Ocas :D Admin dobrý, len neurob zase hovadinu nejakú :D

Soach- Tak v poslednom čase si sa "zmenil" zmenilo sa tvoje vyjadrovanie jak na foru tak na servery. A aktivita tiež nieje najlepšia Smile

Teczka83- Dobrý administrátor. Nejako sme ešte nekomunikovali takže nemám čo dodať :D

Vlk_junior- Administrátor jak sa patrí, Originálne akcie, snaží sa riešiť všetok /cheat aj /Report, Správny príklad ako by mal Admin vyzerať! Rešpekt!

wlcacek- Dobrý admin :D No nemám čo dodať :D

WOLIX- to isté ako u soacha, dosť sa ti zmenilo správanie, ako som si všimol. Tie pár topi*ci čo boli na teba ťa dosť rozhodili. Ale admin celkom Ok.

Xena- Xená :D Admin post ti dobre sadol. Snažíš sa riešiť uplne všetko, /Report aj /cheat. Snažíš sa a to je dosť vidieť! Len tak ďalej Smile
Upravil/a Spooky dne 20.09.2012 20:04
Zrušený účet
Muhaha.

ATomas - Tohle se dá vystihnout velmi lehce. Pokud je server plnej, vše je v pořádku, pokud tam není moc lidí, někde je chyba. A tohle je jediný faktor, jak ATomas zjišťuje, zda je vše v pořádku. Blbost.

Geroid - Člověk na svém místě. Jen třeba aktualizace pravidel, by to chtělo napsat nějak srozumitelně, většinou je to trochu zkomolený, ale to je jen taková třešnička :D.

Kapo - ehm...Nehodí se na ten post, na kterém působí. Bere tu pozici, jako velkou machrovinku, ale rozhodnutí a klíčové kroky nechává většinou na Geroidovi.

Thomas23 - Bez problému, svou práci na webu odvádí dobře.

Crymat - Také bez problému, skvělý SG. ( Jen mě mrzí, že jsi povolil obnovit CCG).

Pixel - Má takové proměnlivé chování, ale to zas tolik ničemu neškodí, jinak v pohodě.

[DRiFT]Foxi$_ - Nemám s ním problém.

err0rk0 - Budu mluvit za všechny, když řekni, že to je dosavadně nejlepší administrátor a rád bych ho viděl na Kapově místě.

KeepSmiling - Moc ho nevidím na serveru, možná to je jen smůla, že se nepotkáme, jinak nemám problém.

Kriss - Nechápu, jak se dostal do AT. Má za sebou asi 1 nebo 2 vyhazovy a viděli jsme, že to vždy dopadlo stejně. Dál je tu neochota a drzost vůči hráčům.

Ashok28 - Abych pravdu řekl, ještě jsem ho pořádně v akci neviděl, takže zatím nemám problém.

Danger.RMW - Bez problému.

Degenerate - Zase po rename, netuším kdo jsi.

Dj.[R]aStAmO[T] - Nevím, co říct.

Fugi - Ty jsi byl dříve velice rozumný, tak v tom pokračuj Smile

Kodeks - DLe mě nezralý na post administrátora, ale nemám s ním žádný problém.

Lapour - Odmaká si co potřebuje, v pohodě.

_LuKe_ - Nemám páru o tom, kdo se dříve skrýval za Tvým nickem, možná, že jsi lukas a nějaký čísla, bývalý vůdce BSG ? Fakt nevím.

Luis_van_Vasil - Ani nevím, kdo jsi. Jak jste si dali hromadně rename, tak se ztrácím. (ale vím, že vedeš CCG Zle)

_Matthew_- neměl jsem šanci ho více poznat.

_PrOKill_ - Nemám problém.

Provocateur - Velice profesionální a inteligentní administrátor. Přeji hodně štěstí do budoucna.

_ShaKi_ - Bez problému.

Soach - :D :D Absolutní neprofesionalita, neochota, drzost.

Teczka83 - Nevím, jak to máš s aktivitou, jinak skvělý administrátor, líbí se mi jeho vyjadřování a celkově je to člověk na pravém místě. Profesionální a rozumný administrátor.

Vlk_junior - Dřív, než jsem ho stihl poznat, byl z AT pryč, teď je tam zase, tak uvidíme.

wlcacek - Bezproblémový admin, nevím, jak to je s aktivitou, ale jinak s ním nemám problém.

WOLIX - Neviděl jsem ho vůbec makat. Nechápu, jak v AT přečkává, ale snad to uvidí i vedení, jinak mi přijde, že většinou vůbec nechápe, když někdo něco napíše nebo se mu snaží něco říct. Neprofesionalita.

Xena - Nechápu, proč to nešlo dříve, vzít Xenu do AT. Furt jste s tím měli nějaký problém a najednou pohodička.

Upravil/a Zrušený účet dne 18.09.2012 11:10
twistedTSD
Citace

_LuKe_ - Nemám páru o tom, kdo se dříve skrýval za Tvým nickem, možná, že jsi lukas a nějaký čísla, bývalý vůdce BSG ? Fakt nevím.

Ano, Luke je lukas316.
Respy
Hrozne som rád že Kapo je hlavný admin.
Zaslúžil si to.
Geroid taktiež.Neberte to zle keď je na vás tvrdý myslí to v dobrom a chce spraviť pre server najviac.
A teraz k adminom.
Ste super len keby ste to neflákali niekedy.Nehovorím že všetci ale oni vedia ktorý.To je asi všetko ;).
Kapo
díky za názory či už negativne alebo pozitívne Smile

Brutal inak nevieš čo riešim ja a čo geroid. Myslím že to čo si o mne napísal sa hodilo aj k tebe keď si mal ten post.
Ok nechcem sa tu hádať, to môj názor

Ence: Ja som na servery dosť, ale asi ty si ma nevšímaš. Ale skôr riešim tu na webe v SZ + skype veci :D To prídem na server, dam si afk a idem na web, a už vidím par sz navyše.. :D na webe som už častejšie ako na server
Prišiel som po dalšich rokoch, aby som si opäť zahral na SP jazyk
ATomas
Citace

Kritika se ale spatne napravuje, kdyz se nevi o kom je rec, proto takova kritika nema efektivitu. A mne takova kritika urazi. Protoze vidim, ze ten kdo kritizuje, nema zajem o to aby to bylo napraveno, kdyby zajem mnel, tak jmenuje.

Citace
ATomas - Tohle se dá vystihnout velmi lehce. Pokud je server plnej, vše je v pořádku, pokud tam není moc lidí, někde je chyba. A tohle je jediný faktor, jak ATomas zjišťuje, zda je vše v pořádku. Blbost.

Je to tak, ale blbost to neni, zda jsou hraci spokojeni, tak hraji, pokud nejsou nehraji, to je logicke ne ? :D

Pokud si drzime prvni misto, tak je to OK. Jejednodusi udrzovat kolo roztocene, nez ho roztcet az kdyz spomaluje. Prni misto je jistota, kdyz SP nebyla prvni, bylo tu hodne prace s tim aby tu lidi hrali, a abych mnel vubec duvod vyvyjet SP. Proto sebemensi pokles hratelnosti tak "hrotim", protoze kdyby SP nebyla prvni, bylo by spousta prace navic, aby nezanikla.

Kdyby si tenhle seznam napsal driv, mohl sis usetrit takovych dohadu... Smile
Ale nato ze je admin team prohnili, jsi tam udelal zelene vice jmen nez cervene Smile
Upravil/a Zrušený účet dne 18.09.2012 15:38
Jestliže neumíš naučíme, jestliže nemůžeš pomůžeme ti, jestliže nechceš nepotřebujeme tě.
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
5 Hlasů
24%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
3 Hlasů
14%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
2 Hlasů
10%