Informácie o serveri
Čítať tému
[Xpression]
|
|
Xpression |
Pridané 30.10.2012 22:34
|
![]() ![]() Príspevkov: 434
Založený: 13.07.12
|
------------------------------------------------------------------------------------------------ Vaše serverové informace Váš nick na serveru: [Xpression] Odehrané hodiny na serveru: 816 Váš bankovní obnos: 45 000$ Nasbíráno marihuany: Marihuanu hned prodávám nebo použiji Vlastním dům číslo: Před resetem 1010, potom 758, 1103 a nyní jsem bezdomovec Preferuji hotel: Visage Momentálně jsem členem gangu: Grove - ![]() Můj oblíbený administrátor: Všichni pracovití ![]() Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /flip Můj nejoblíbenější event serveru: Motoderby Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Vyřazovák Mé oblíbené vozidlo: Hustler Má oblíbená práce na serveru: Administrátor Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): Teď když to vidím zevnitř, tak musím uznat, že se všichni snaži, tedy 1* Moje info: ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------ Vaše webové informace Váš nick na webu: Xpression Vloženo komentářů: 32 Vloženo příspěvků ve fóru: 759 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: nestíhám dodávat, poznáte to podle mého komentáře u videa Doporučte téma z fóra které by mělo ostatní zajímat: !!! PRAVIDLA !!! ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------ Vaše osobní stránka Jméno: Ivo Příjmení: Čapoun Datum narození: 1.12.1993 (rodný číslo nechcete ?) Věk: 19 Kontakty: skype: capoiv (do pozvánky hoďte, že jste z GTA, jinak nepřijímám) Kraj: Jihomoravský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Myslíte opravdové kamarády ? Do tuctu se vlezu. Stav: Svobodný Zaměstnání: Student Vzdělání: SŠ - MATURITA Jazyky: Čeština, angličtina Děti: GTA SA-MP je účinná antikoncepce, nemám ![]() Kde bydlím: v bytě S kým bydlím: s rodiči Sexuální orientace: heterosexuál Poznámka: bez komentáře ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------ Informace Vaší povahy Povaha: když nedostanu bezdůvodný ban od ANTIreklamy, tak jsem flegmatik Pohled na svět: Optimista (růžové brýleB)) Otevřenost: někdy extrovert, někdy introvert Moje povaha: Aktivní, bavící, ctižádostivá, diplomatická, charakterní, klidná, naslouchavá, obětavá, pečlivá, plánující, podporující, pořádná, poslušná, pozitivní, přátelská, přesvědčivá, přirozená, rozverná, samostatná, sebevědomá, spolehlivá, stydlivá, upřímná, urovnávací, věrná, veselá, vůdčí ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------ Informace o Vaší postavě Výška: 190cm Hmotnost: 65kg Postava: štíhlá Barva očí: hnědo-zelená Barva vlasů: hnědá Brýle: jen ty růžové nebo sluneční Na těle mám: znaménka, chlupy, vlasy, jizvičky a většinou i oblečení ![]() Vousy: vousy oholené Fotografie: ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------ Závislosti Kouření: vůbec Alkohol: abstinent Sex: podle nálady ![]() Závislosti: chatování, internet. kamarádi, superparba.eu, muzika, pc, hry, sex ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------ Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: IT Sport: Cyklistika, plavání, in-line Literatura: néééé Hudba: cokoliv, kromě metalu, techna, atp Zvíře: už nemám Moje motto: "Nepiš čísla a dvojtečku do jedné zprávy" Moje webová stránka: nemám Životní cíl: Admin na SP, Ing., rodina, velký důchod, umřít ve spánku Co nesnáším: drzé děcka, alkoholiky a kuřáky ! Co miluji: svobodu Oblíbená muzika: nemám přímo oblíbenou muziku Oblíbené jídlo: Pizza*PIZZAMNAM*, Kuře Oblíbené pití: Voda, Sprite, 7Up Oblíbený film: Sám doma I, II Oblíbená kniha: prosím ? Oblíbené oblečení: v létě plavky, v zimě rukavice Oblíbená barva: Oranžová ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------------------------------------ Můj příběh na superpařbě Milí čtenáři, dovoluji si Vám přestavit pokus o umělecké dílo. Nyní Vám tady popíši můj príběh na tomto serveru od zaregistrování až po teď. Vemu to pěkně od začátku a jako i knížky mají ilustrace, tak budu můj děj doplňovat celými screeny nebo jen ořízlým kouskem screenu. Všechny screeny i oříznuté části screenů jsou z tohoto serveru. Omlouvám se, že jsem nevypínal chat atd., ale jsou to prostě screeny, které jsem našel ve složce. Nikdy mě nenapadlo, že by se mohli někdy k něčemu hodit, takže sorry. Dřív než začala "SuperPařba story", jsem hrával 6let RPG hru World of Warcraft (WOWko). Po tak dlouhé době se ani nedivím, že jsem to zabalil, ikdyž blizzard hru stále vyvíjel. Na začátku léta jsem vždy končíval s počítačovými hrami a věnoval jsem se reálnému životu. Na konci léta jsem se opět vrátil k hraní. Ale letos to bylo jinak. Na začátku léta jsem jako obvykle skončil s hraním wowka a chvíli se věnoval soukromému životu. Jednoho dne byla taková nuda, nebylo fakt vůbec nic, co dělat. Nakonec jsem si řekl, "Co takhle si něco zahrat". Odpověděl jsem si "ale wowko už ne, nechci propařit celé leto". Po chvíli jsem si vzpomněl na GTA SA-MP, které jsem už párkrát před tím hrál. Stáhl jsem si hru a klienta. Začal jsem prohledávat servery z klienta. Seřadil jsem si je podle nejvíce hráčů, vyskočilo mi několik ruských serverů s hráči okolo 3000. Tak proč to nezkusit. Jenže ta azbuka... Vůbec jsem netušil co mám dělat. Rychle pryč. Tak jsem jel tím seznamem a hledal jsem český / slovenský server, který bude mít nejvíce lidí. Po pár otočení kolečkem myši jsem dojel do místa, kde jsem se pozastavil. Uvíděl jsem totiž první česká slova a hlavně nápis [CZ-SK]. Po přihlášení jsem se jen tak projížděl, prozkoumával server a ptal se hráčů. Jedna z prvních otázek byla, proč nemůžu řídit huntera, tank ani hydru. Hráči mi odpověděli, že musím udělat level 129, a pak budu moct řídit vojenskou techniku. Tak jsem se do toho dal. Za necelých 14 dní. ![]() "Jupí, paráda, jdu hned lítat a zabíjet lidi ! Jóóóóó." Touha řídit vojenskou techniku mi vydržela pár hodin. Uvědomil jsem si, že musím pořádně vydělávat, abych si mohl pořídít nějaký menší dům a nějaká autíčka. Projel jsem se po SA a hledal nejlevnější domy, abych věděl kolik mám našetřit. Když jsem se dozvěděl, že nejlevnější dům stojí 2 000 000$ a musím tuto částku platit každý měsíc (inkaso), vyprdl jsem se na to. Vydělával jsem si jako mechanik u firmy AutoBahn servis(moje první zaměstnání) a šetřil jsem si peníze. Firmu tehdy vlastnil hráč Horkac81. Jednou v noci admini tuto firmu zrušili, důvod nevím, nějak jsem po tom nepátral(myslím, že se o firmu nestaral). Podíval jsem se do infa kolik mám peněz a jel jsem se podívat, kolik firma stojí. V tu dobu jsem měl 11mega, ale firmu jsem nemohl založit, protože jsem neměl odehraných 300 hodin. Napsal jsem pár hráčům, které jsem znal jen z chatu. Než jsem někoho sehnal, firmu koupil Jumbo. Firmě zůstali vozidla, takže Jumbo je prodal a vybral z firmy 19 000 000$. Poprosil jsem ho, jestli by mi firmu neprodal. První na co se zeptal bylo, kolik mám peněz. Napsal jsem, že mám 11mega. On řekl OK, za 11mega ti jí prodám. Nakonec jsem ho usmlouval na 10, protože bych neměl na výplaty. ![]() Tak, a byl jsem opět bez peněz. Začal jsem nabírat mechaniky do firmy, ale stále jsem jako mechanik vydělával, takže firma byla často sama, takže se stávalo, že se počůrávala. ![]() ![]() ![]() Bzro jsem si koupil dům. Moje první vozidlo byl Tow Truck, který jsem koupil od hráče(už nevím jak se jmenoval) za 500k dolarů. Jedno dne mi asi bůh z nebe poslal Sparrow(néé, stál na dálnici). Už když jsem ho uviděl, bylo mi jasné, že bude parkovaltelný a jen jsem se modlil, ať je odemčený, a taky, že jo. Nasedl jsem do něho a letěl k domu. Tam jsem si ho pěkně zaparkoval na střechu mé chatrče. ![]() Dlouhou dobu se nic moc nedělo. Ale občas se podařil dobrý kousek. Třeba si ani nedokážete přestavit, co všechno se dá naskládat na motorku ![]() ![]() Další z takových dobrých momentů bylo, že abych zachránil letadlo před pádem do vody. Musel jsem vyskočit sám. Nj mám telent na parkování, ale voda byla studená. ![]() ![]() A nebo jednoho obyčejného dne vydělávám prací mechanika, když v tom vidím jak se obyčejné auto mění v TRANSFORMERA. Neuvěřitelné !!! ![]() ![]() Od doby, kdy jsem viděl transformera mám velkou smůlu, hlavně ohledně firem. Začalo to, když ATomáš začal vrtat do palivových systémů až nakonec snížil spotřebu tak, že mechanici neměli žádnou práci a firma vydělávala 100k denně. Po čtyřech dnech jsem se rozhodl, že firmu prodám. Kupce se našel lehce. Byl to člen firmy, Pribinak ![]() Říkám, dobrá cena, na to že firma nevydělává. Jenže co se nestalo. Hodinu po prodeji firmy byl restart a spotřeba paliva byla šíleně vysoká, takže firma vydělávala okolo 3Mega za den. Pokoušel jsem se sehnat kteroukoliv mechanickou firmu. Po pár dnech jsem přemluvil Nexuse, aby mi prodal jeho firmu (Autoservis LS) ![]() ![]() Opět na mizině, ale měl jsem firmu. Byl jsem opět šťastný. Hodinu po prodeji byl další restart. V hlavě mě probliklo, "že by se snižovala spotřeba ? To né, takovou smůlu mít 2x po sobě nemůžu". Ale měl jsem pravdu. Řekl jsem, že mechanickou firmu už nikdy neprodám. Za pár dní mě přastalo bavit, že sídlo bylo v LS. Nikdo k sídlu nechodil. Mezi tím Pribinak vyměnil s Wellarem firmu za hotel (Vrock). Přemlouval jsem Wellara, až se to povedlo. Vyměnili jsme si firmy + jsem mu dal 1Kg trávy. Byl jsem opět šťastný. Firmu už nemám, teď vydělávám takto. *PCMANIAK* ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------ [bcolor=#ffffff]------------------------------------------------------------------------------------------------[/bcolor] [bcolor=#ffffff]Moje admin informace[/bcolor] [bcolor=#ffffff]Admin level 1:[/bcolor][bcolor=#000000]28.1.2013 - 4.2.2013[/bcolor] [bcolor=#ffffff]Admin level 2:[/bcolor][bcolor=#000000]4.2.2013 - květen 2013[/bcolor] [bcolor=#ffffff]Stav[/bcolor][bcolor=#000000]Momentálně bez práv ![/bcolor] [bcolor=#ffffff]------------------------------------------------------------------------------------------------[/bcolor] ------------------------------------------------------------------------------------------------ Kompletně aktualizováno 28.8.2013 - 17:00 Upravil Xpression dňa 28.08.2013 16:25 |
|
|
horkac81 |
Pridané 31.10.2012 09:29
|
![]() ![]() Príspevkov: 200
Založený: 27.06.12
|
pěkná vizitka a dobrej hráč ![]() |
|
|
Xpression |
Pridané 31.10.2012 16:56
|
|
Citácia horkac81 napsal: Děkuji kámo, taky jsi v pohodě. ![]() |
|
|
Xena |
Pridané 31.10.2012 16:57
|
![]() ![]() Príspevkov: 2016
Založený: 21.07.11
|
Vizitka velmi pekná ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Xpression |
Pridané 31.10.2012 17:03
|
|
Citácia Xena napsal: Díky krásko. Nene, neměla jsi se mnou žádný problém. Nikdo se mnou nemá problémy ![]() |
|
|
Grizzly |
Pridané 31.10.2012 17:12
|
![]() ![]() Príspevkov: 1414
Založený: 03.08.12
|
Pěkná vizitka, dobrej hráč a dobrej kámoš ![]() ![]() |
|
|
Xpression |
Pridané 31.10.2012 22:20
|
|
Děkuji Vám kamarádi Grizzly a Mikeey, jste super kamoši. Edit:!!!DODĚLÁNO!!! |
|
|
Xpression |
Pridané 31.10.2012 22:29
|
|
Díky. Ješte, aby ne ! Jsem to teď dodělával i s tím dodatkem 3 hodiny ![]() ![]() |
|
|
DjShOckis |
Pridané 05.02.2013 21:59
|
![]() ![]() Príspevkov: 501
Založený: 27.09.12
|
Dobrý hráč,admin,good vizitka ![]() ![]() hodně štěstí v ATT |
|
|
Blondak |
Pridané 06.02.2013 00:09
|
![]() ![]() Príspevkov: 883
Založený: 30.06.11
|
Presunuté medzi Administrátorské vizitky. |
|
|
Vasilka |
Pridané 06.02.2013 17:01
|
![]() ![]() Príspevkov: 181
Založený: 09.04.12
|
Luxusní vizitka!*Dobrá práce* Hráč super, admin též ![]() |
|
|
TheRaP |
Pridané 09.02.2013 12:23
|
![]() ![]() Príspevkov: 835
Založený: 26.02.12
|
Pekná vizitka ![]() Moc ťa nepoznám ale vypadáš byť v pohode... Nech sa ti darí v AT. |
|
|
Xpression |
Pridané 09.02.2013 13:45
|
|
Všem děkuju. To víš, Visage je Visage. Kdo stihne koupit hotel ve Visage, tak je Král ![]() |
|
|
Adrian |
Pridané 09.02.2013 13:46
|
![]() ![]() Príspevkov: 519
Založený: 28.06.12
|
Pekná Vizitka ![]() ![]() |
|
|
Raiden |
Pridané 09.02.2013 13:50
|
![]() ![]() Príspevkov: 1001
Založený: 25.03.11
|
Hodně pěkná vizitka. Jde vidět, že sis s tím dal práci. A gratuluji k postu admina. Hodně štěstí ![]() |
|
|
Grizzly |
Pridané 09.02.2013 13:54
|
![]() ![]() Príspevkov: 1414
Založený: 03.08.12
|
Luxus vizitka, skvělý Administrátor a kamarád. ![]() ![]() ![]() |
|
|
Prometheus |
Pridané 10.02.2013 08:27
|
![]() ![]() Príspevkov: 77
Založený: 03.12.12
|
Vizitka se Ti povedla ![]() ![]() |
|
|
Alfy_Cz |
Pridané 10.02.2013 15:41
|
![]() ![]() Príspevkov: 99
Založený: 21.11.11
|
! Pěkná vizitka !! Hodně štěstí v AT ! |
|
|
Xpression |
Pridané 10.02.2013 16:39
|
|
Mockrát děkuju. Není moc lidí, kteří nám opravdu přejí hodně štěstí v AT.![]() |
|
|
Wanty |
Pridané 14.02.2013 18:56
|
![]() ![]() Príspevkov: 656
Založený: 29.11.12
|
Vizitka moc hezká! Tahle vizitka mě opravdu bavila číst,a také jsem jí přečetl uplně celou! Znal jsem tě už z dřívějška,už mě štvalo když bych Kopec Smrti a ty si to vždycky vyhrál ![]() ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasov💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasov🚀Možnost zakoupit si Jetpack
8 Hlasov📈Více levelů – posunout se dál ve hře
3 Hlasov🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
1 Hlas🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
4 Hlasov😍Líbí se mi vše!