Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Morrison - vizitka
Morrison321
Vaše serverové informace

Váš nick na serveru:
Morrison321

Odehrané hodiny na serveru:
730

Váš bankovní obnos:
70 000 000$

Nasbíráno marihuany:
4853

Vlastním dům číslo:
Nevlastním, bývam v gangu

Preferuji hotel:
Biffin, či ako to je Smile

Momentálně jsem šéfem/členem gangu:
Sons of Anarchy

Můj oblíbený administrátor:
Možno to tak nevyzerá, ale všímam si prácu adminov a myslím si, že k takím lepším patria: B.Tears, wlcacek, BlacK, WOLIX a samozrejme gang kolegovci: Xpression a mistr.sveta Smile

Můj nejoblíbenější příkaz serveru:
Jednoznačne /kill

Můj nejoblíbenější event serveru:
Všetky /zavod

Má nejoblíbenější akce od administrátorů:
Vyřazovák - škoda že už nebýva tak často ako kedysi, ale chápem to, pri 300 hráčoch je to náročné

Mé oblíbené vozidlo:
Infernus - For Ever !

Má oblíbená práce na serveru:
Baví ma ich viac, ale stále mám najradšej taxikárčenie

Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole):
Tak myslím si, že každý sa aspoň z istej časti snáží a snaha sa cení, takže 1* Smile

Vaše webové informace

Váš nick na webu:
Morrison321

Vloženo komentářů:
40

Vloženo příspěvků ve fóru:
290

Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry:
[img]http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/551370_319512404842054_26158396_n.jpg[/img]

Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas:

Nie je naj, ale je moje :D

Doporučte téma z fóra které by mělo ostatní zajímat:
http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=33658

Vaše osobní stránka

Meno:
Marcel

Priezvisko:
Urbanovský

Datum narodenia:
23.11.1994

Vek
18

Kontakty:
FB (moje meno), mám aj skype, ale nick je reklamný :D

Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek:
Je ich dosť Smile

Stav:
Slobodný

Zaměstnání:
Študujem 2.r. na SPŠ

Jazyky:
Učím sa anglicky, nemecky, rusky a s mamou aj taliančinu trochu

Děti:
Mám ich rád, ale zatial je skoro Smile

Kde bydlím:
V byte na železničnej stanici, 10m od domu mám CZ hranice a 100m je colnica, ktorá zrejme čoskoro padne :D

S kým bydlím:
S rodičmi

Sexuální orientace:
Heterosexuál

Informace Vaší povahy

Tak som kludný človek, trochu tichší. Nerád vyvolávam konflikty, vždy radšej ustúpim. Viem že v nešnej dobe je to trochu výnimka, ale tak aspoň v škole ma chvália :D

Informace o Vaší postavě

Výška:
185cm

Hmotnosť:
65kg

Postava:
Štíhla

Barva očí:
Modrá

Farba vlasov:
Svetlo hnedá

Závislosti

Kouření:
Už ne

Alkohol:
Len príležitostne

Sex:
Nemal som :D

Vaše zájmy a co máte doma

Zájmy:
Škola, PC

Šport:
Chodím na atletiku 3 roky, každý deň behávam 6-10KM, rád si zahrám tiež futbal, šport mám celkovo rád Smile

Literatúra:
Momentálne nečítam

Hudba:
Mám rád klasiku, dobrá je tiež Tereza Kerndlová a rádio Jemné melódie :D

Zvíře:
3 psi, 1 mačka

Moje motto:
Pravou lásku nepoznáme v okamžiku, kdy ji nalezneme, ale v okamžiku, kdy ji začneme ztrácet. Když někoho miluješ, dej mu volnost. Když se vrátí, je Tvůj a když ne, nikdy Tvůj nebyl.

Životní cíl:
Hlavne opustiť SR

Čo nesnáším:
Faloš, klamstvá a istým sposobom aj túto dobu

Čo miluji:
Otvorenosť, úprimnosť a všetkých ludí, čo si to aspoň trochu cenia

Oblíbené jídlo:
Vyprážaný syr

Oblíbené pití:
Vypijem všetko Smile

Oblíbený film:
Life of Pi, District 9, Supernatural, Forrest Gump, Nikdy sa nevzdávaj, The mist, ....

Oblíbená farba:
Žltá, modrá, zelená

Kedy to vlastne začalo ?

Na SP som sa prvý krát objavil... no už vlastne ani neviem kolko rokov do zadu to bolo, viem iba že tam bolo 40-60 hráčov a v sf sa nachádzala lávka, ktorá viedla k bonusu na streche budovy, tam som dal vždy /setloc a napísal do chatu nech sa hráči naportujú a zoberú si zbrane, mal som z toho fakt radosť :D Potom som stretol hráča NiceOne, ktorý mi požičal peniaze a vysvetlil mi mód. Mód ešte neponúkal vela možností, ale aj tak tam bola sranda. Nachádzalo sa tam tiež zamestnanie kongresman, ktoré bolo od max lvl (29) a musel si mať 100h Smile Autá sa parkovali z ulice a za 2 mega hráči ukazovali spawny drahých aut, každý čakával na RR aby rýchlo utekal k spawnu daného auta a rýchlo si ho zaparkoval u domu. Ja som raz naletel jednému hráčovi, ktorý mi za 3 mega ukázal spawn infernusu, ale samozrejme že po RR tam nebol, nahral som nejakých 200h a potom sa mi pokazil PC, tímto skončila prvá kapitola mojho posobenia na SP

Návrat

Po roku som sa na SP vrátil, samozrejme že mód bol prepracovanejší, hlavne som si všimol gangov ktoré sa tam pred tím nenachádzali. Hneď som zasa spravil 29 levelov a pridal som sa do gangu. Bolo na výber GW/GR lenže vtedy sa chodilo len GW. Raz sme išli len na test GR a mňa to hrozne bavilo, lenže vtedy každý chcel len GW a ja som so zbraňami nebol zrovna najlepší a v duchu som si chcel ešte aspoň raz zajazdiť GR, no žial toto mi nebolo dopriate. Mal som nejaké problémy s internetom a musel som zasa skončiť po 400 nahratých hodinách.

Moja kariera taxikára

Vrátil som sa zas už bolo 129 levelov, ihneď som si ich spravil lebo ma to strašne bavilo(aj teraz ma to baví) :D Narazil som na prácu taxikára a len tak som sa v infernuse portol za jedným hráčom a on mi napísal že som najlepší taxikár a poslal mi 1 mega, mrzí ma že som zabudol jeho meno. Tak ma to potešilo a začal som voziť ďalších ludí. V tejto dobe už bolo na serveri 200 hráčov. Hráči stále písali že som dobrý taxikár a mňa to hnalo ďalej a ďalej. Neskor som mal už strašnú reputáciu, volalo si ma konkrétne tolko hráčov, že som nestíhal. Zanedlho som sa stal bodovo najlepší taxikár-2500b, čo bolo pri starom systéme kus roboty

Z GW na GR

V tomto čase sa začali stále viac a viac jazdiť GR, neskor GW už úplne zanikli a pre mňa to bol splnený sen, najprv som začal jazdiť GR za Grove a jedného dňa...prišla tá noc. Noc s velkým "N". WHE vyzvalo Grove na GR a prehrali dalo nám to 50RS, tento RS chceli získať hneď ACAB, tak nás vyzvali a prehrali aj oni, takto sa to potom zopakovalo a ja a SprunK sme za Grove nahrali 400RS, myslím že toto sa nepodarilo nikomu, škoda že na druhý deň to nejaký noob z grove prehral. Po nejakom čase ma volali do ACAB, WHE a Nightmare, rozhodol som s apre Nightmare, ale dlho som tam neostal. Nemal som moc rád Loupaka (vtedy admin) a tak som odišiel. Chvílu som zase blúdil po Grove a potom som spoznal hráča SeehllCZ a MovemenT. Založili sme gang Rapped Creeps, s RS sme išli hore tak rýchlo, že sme lámali všetky rekordy. Za jeden týždeň sme dali 7000RS. Hra ma vtedy neskutočne bavila.

V najlepšom prišiel koniec

Bol to deň ako každý iný pripojil som sa na server a išiel som so Seehlom GR, v tom sa v chate objavilo, že nejaký admin zabanoval permanentne hráča odyseus za podvod o VIP alebo tak nejak. Pomyslel som si že ďalší kid bez rozumu. Lenže uprostred závodu nastal moj koniec. You are banned from this server. Už som tušil že to nejako súvisí s tímto hráčom a bolo mi povedané že mal rovnakú IP ako ja. zmena mojej IP bol nemožný krok a tak som musel zasa čakať, neskor mi Seehl napísal SZ, že aj on má perma a to znamenalo koniec. Už som sa nemal chuť po 3 mesiacoch ani vrátiť.

Moj posledný návrat

Vrátil som sa po 5 mesiacoch, toto obdobie nemusím snáď ani popisovať, je to súčastnosť, aj keď už prešlo pár mesiacov. Taxi systém bol zmenený(súčastný) a už ma to nebavilo, spravil som si zase max. level, ale GR som musel povedať zbohom, pretože s tímto internetom raz do mňa niekto narazí a už horím. No ale aj tak stále hrám, možno preto že inú hru ani nepoznám a možno preto, že je mi za SP smutno. Nech je to ako chce, je to naj server aký som hral a som rád že som jeho súčasťou

Upravil/a Morrison321 dne 09.04.2013 16:08
skocak1
Pěkná vizitka.O priběhu ani nemluvim:Vše co tam píšeš o Sp si myslim taky!:D.Ale ještě ze tě bavi taxi protoze by jsme se jinak nepoznali a já bych neměl tak dobrýho kámoše jako si Ty!Len doufám,ze to neni konec dalši kapitoly.A to ze máš smulu s tim kdyz máš resp.7000,tak to se ukazalo i v SOA ale naštěstí tě nezabamovaly ale sebraly len 2000res.:Da ještě Ne tvoji vinnou:D
HotteCZ
Pěkná vizitka, výborný GR jezdec a šéf gangu. *Dobrá práce*
Veren
*Dobrá práce* pekná vizitka, zaujímavý príbeh, Dobrý hráč
Morrison321
Citace
skocak1 napsal:

Pěkná vizitka.O priběhu ani nemluvim:Vše co tam píšeš o Sp si myslim taky!:D.Ale ještě ze tě bavi taxi protoze by jsme se jinak nepoznali a já bych neměl tak dobrýho kámoše jako si Ty!Len doufám,ze to neni konec dalši kapitoly.A to ze máš smulu s tim kdyz máš resp.7000,tak to se ukazalo i v SOA ale naštěstí tě nezabamovaly ale sebraly len 2000res.:Da ještě Ne tvoji vinnou:D
Vidíš to s RS som si ani neuvedomil asi je to zakliate :D Ale je mi to jedno, ja už som s GR skončil, mám lagy, outnú ma na 1 dotyk a ja len pozerám a hovorím si WTF. GR sú už o ničom. Kdysi bolo 200 hráčov a bolo tam 30 gangov, teraz máš 300 hráčov a gangov peť a pól. A GR = 25% internet, 25% počítač, 50% skúsenosti a moje štatistiky snáď nemusím ani písať, 1% internet, 5% počítač a 40% skúsenosti :D A to na GR nestačí Sad + 1. ťa obviňuje za GM, 2. za SH a 3. za všetko ostatné. Pritom mám jasne buffalo na videu pod 2:50, ale obehneš ich na zákrute a už máš SH. Nemám už na to nervy.
A ten príbeh som písal neskoro večer chcel som tam napísať aj iné veci, ale úplne mi to vypadlo, ale aj tak ďAKUJEM MOC všetkým Smile
skocak1
Kasli na to je to jenom hra,i kdyz to nasere tak to zas pak prejde:DKukej nastupit nebo bude zas o gang min:D
Geroj
paráda *Dobrá práce*
LeximCZ
Skvělá vizitka
*Dobrá práce*
Morrison321
Síce vás nepoznám, ale dík moc Smile
THC_Lukas
mě požnáš? jazyk :D dobrá závodník :D
Joseph_CZ
Dobrej kámoš ,vždy poradí. Skvělej závodník.
Morrison321
Samozrejme, kto by vás nepoznal, majstri závodníci :D Díky :)
Hamak_CZ
Super vizitka.. !!!
Czipisek
Vítej v AT, přesouvám. Smile
Grizzly
Vítej mezi námi, ať se daří.
img.tpx.cz/uploads/ZabijaciSRO.png
_Crazy_
Ještě včera jsme si psali PMka jako hráči a teď jako hráč a admin, gratuluji a ať ti to vydrží
Morrison321
Cením si toho a ďakujem vám Smile
MaoS
Vizitká není zla admin si dobrý, len To SoA je hlúposť. Smile
Morrison321
Dík maos, inak SoA ja už ani neberiem ako gang. Pokial budem na servery, bude tam aj SoA. Keď sme SoA založili, nabrali sme tam pár hráčov. Prvými boli gjhkds... a maras, týchto hráčov som vtedy vobec nepoznal, bola to skocakova zásluha, že sa tam dostali, pre mňa to boli len noobovia, ktorí nevedeli ani čo to je buffalo, ale nechal som sa zaslepiť len preto, že som ich nepoznal. Oni sa strašne chceli učiť, byť taký dobrí ako ostatní raceri a blokeri, tak som začal pre nich točiť videá, chcel som ich naučiť to, čo som vedel ja kedysi so SeehllomCZ a ono sa to aj podarilo, dali sme dnešný RS a potom sme sa zastavili a stojíme do dnes. Možno je to preto že nie som taký aktívny, čo sa gangu týka, ale už každý v gangu vie, že ma to nebaví, keď idem nejakú GR tak len zo srandy a nečakám výhru. gjhaf a maras ma ďaleko prekonali a ja som rád. ďalej HotteCZ, Pitras a mistr.sveta, hráči ktorí sú tam už možno aj nejaké 3 mesiace a ja si to cením.
My ak GR prehráme, tak sa neobviňujeme a nenadávame si, maximálne jeden druhému napíšeme "sorry."
RS je len číslo ktoré nič neznamená a my sme toto číslo zastavili, ak jeden deň prehráme 500RS, druhý deň 500RS vyhráme. Niekedy sa dohadujeme, či nie je celé to GR len o náhode. My neprehrávame a ani nevyhrávame, my stojíme. Sme ako vykvytnutá ruža, ktorá ešte tak skoro nezhnije.
Tou hlúposťou asi myslíš hlúposť Fusky, ktorý ma schválne zhadzoval v chate, keď prehrali GR, ale toto bol len plač prehry, ktorú on nedokázal zniesť. keby si videl tie PM čo mi písal, keď prehral :DDDDDDD Fakt som uvažoval, či mu je aspoň 12 a úprimne mi ho bolo lúto.
No trochu som sa rozpísal, niečo o histórii SoA :D
Proste som rád, keď prídem večer na server a vidím ako sa v gang chate hráči bavia, tieto okamihy ma utvrdzujú v tom, že to nebolo zbytočné, takže ja to ako hlúposť neberiem. Ale už je SoA len relaxačný klan, skocak to vzdal a mňa to už nebaví, takže len kecáme a oddy****eme :D
MaoS
Citace
Morrison321 napsal:

Dík maos, inak SoA ja už ani neberiem ako gang. Pokial budem na servery, bude tam aj SoA. Keď sme SoA založili, nabrali sme tam pár hráčov. Prvými boli gjhkds... a maras, týchto hráčov som vtedy vobec nepoznal, bola to skocakova zásluha, že sa tam dostali, pre mňa to boli len noobovia, ktorí nevedeli ani čo to je buffalo, ale nechal som sa zaslepiť len preto, že som ich nepoznal. Oni sa strašne chceli učiť, byť taký dobrí ako ostatní raceri a blokeri, tak som začal pre nich točiť videá, chcel som ich naučiť to, čo som vedel ja kedysi so SeehllomCZ a ono sa to aj podarilo, dali sme dnešný RS a potom sme sa zastavili a stojíme do dnes. Možno je to preto že nie som taký aktívny, čo sa gangu týka, ale už každý v gangu vie, že ma to nebaví, keď idem nejakú GR tak len zo srandy a nečakám výhru. gjhaf a maras ma ďaleko prekonali a ja som rád. ďalej HotteCZ, Pitras a mistr.sveta, hráči ktorí sú tam už možno aj nejaké 3 mesiace a ja si to cením.
My ak GR prehráme, tak sa neobviňujeme a nenadávame si, maximálne jeden druhému napíšeme "sorry."
RS je len číslo ktoré nič neznamená a my sme toto číslo zastavili, ak jeden deň prehráme 500RS, druhý deň 500RS vyhráme. Niekedy sa dohadujeme, či nie je celé to GR len o náhode. My neprehrávame a ani nevyhrávame, my stojíme. Sme ako vykvytnutá ruža, ktorá ešte tak skoro nezhnije.
Tou hlúposťou asi myslíš hlúposť Fusky, ktorý ma schválne zhadzoval v chate, keď prehrali GR, ale toto bol len plač prehry, ktorú on nedokázal zniesť. keby si videl tie PM čo mi písal, keď prehral :DDDDDDD Fakt som uvažoval, či mu je aspoň 12 a úprimne mi ho bolo lúto.
No trochu som sa rozpísal, niečo o histórii SoA :D
Proste som rád, keď prídem večer na server a vidím ako sa v gang chate hráči bavia, tieto okamihy ma utvrdzujú v tom, že to nebolo zbytočné, takže ja to ako hlúposť neberiem. Ale už je SoA len relaxačný klan, skocak to vzdal a mňa to už nebaví, takže len kecáme a oddy****eme :D

Jasné ty si bol dosť v pohode hráč, a pametám si ako si ma daval sawny to som ešte tak nevedel... Ale najviac má hneval ten skocak a anca ... Lebo zvámí ísť uzemie to bolo ako keby bájka ... :D Použivali joypad .. alebo na GW tiež jp použival... Já ťa berem ako nomarnelo hráča a neberiem ťa ako admin. Smile
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasů
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů
13%