Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Sraz SP (morava)
carbon
Zdravíčko, kdysi dávno už sraz hráčů ze SP proběhl, ale bohužel jsem se nezúčastnil. Proto mě napadlo uspořádat další sraz a to pro moraváky (kdo je z čech a chtěl by se dojet podívat tak může).
Kde?
Sraz by se konal u vody ve vesnici jménem Krčmaň. Rybník se nachází v odlehlé části. Vesnice se nachází zhruba 13km od města Olomouce.
Kdy?
Sraz by se konal začátkem srpna na dny nejlépe od pátku do soboty (kvůli práci atd.)
Sraz se bude konat dne 8-9.8.2014
Kdo by nemohl najít krčmaň tak tady jsou souřadnice od hráče kubiczej (nevím jak máš ten tvůj nový nick) 49°31'5.377"N, 17°19'19.698"E
Přes noc by se nejspíše spalo pod oblohou nebo ve stanu to už je na vás. :D
Co sebou?
Plavky + ručník + boty do vody (boty proto že dno té vody není zas tak příjemné na dotek :D)
Jídlo na gril (pokud si budete chtít něco opéct na grilu tak není problém, gril bude k dispozici od hráče kubiczej)
Pití (ať už je to nějaká kyselka nebo alkohol to je mi jedno každej si vemte to co chcete pít)
Ten kdo kouří tak si vemte cigarety popřípadě něco na "prda" (nikoho nesponzoruju) :D
Kdo nemá možnost přespat v autě tak si vemte spacák a ten kdo chce tak si můžete vzít i stan.
Pokud chcete tak si můžete vzít i něco pod zadek ať se vám líp sedí.
Kdo má přítelkyni, popřípadě už i manželku nebo děti tak je můžete ale taky nemusíte vzít sebou :D
Dobrou náladu sebou !! :D

Ten kdo by přijel vlakem do vesnice Grygov. A nechtělo by se mu jít pěšo až na místo určení tak tu mám moje tel číslo. Jezdil bych pro vás na nádraží v grygově.

Dodatek by kubiczej: Fotky z místa dodám do konce příštího týdne, je to pískovna s čistou vodou na koupání, u břehu je lavečka se stolem, Grill bych dovezl podle počtu lidí, bud malej nebo velkej.Kdo přijede na motorce nebo autem, tak se nemusí bát, da se parkovat přímo na tom místě a v autě i přespat, tak to řeším osobně i já, jsem línej rozdělávat stan :D Jinak by me zajimalo, co bude každej pít, kdo pije jen nealko, kdo třeba jen pivo, a kdo i něco silnějšího, abych vedel s jakou ligou počítat :D Lidí, co by jelo je už několik, tak předpokladam, že tam nuda nebude a bude veselo :D

//EDIT - přidány fotky toho "areálu" [small]08.06.2014 14:34[/small]
//EDIT - přidány dny možného srazu [small]09.06.2014 21:23[/small]

!! FOTKY VE SPOILERU !!

Spoiler
img.tpx.cz/uploads/20140608_130942_4.jpg
img.tpx.cz/uploads/20140608_130957.jpg
img.tpx.cz/uploads/20140608_131001.jpg
img.tpx.cz/uploads/20140608_131005.jpg
img.tpx.cz/uploads/20140608_131008.jpg
img.tpx.cz/uploads/20140608_133149.jpg
img.tpx.cz/uploads/20140608_133204.jpg
img.tpx.cz/uploads/20140608_133216.jpg
img.tpx.cz/uploads/20140608_134401.jpg
img.tpx.cz/uploads/20140608_134428.jpg
img.tpx.cz/uploads/20140608_134621.jpg
img.tpx.cz/uploads/20140608_134927.jpg

Přidávám své tel. číslo 773 001 997 (T-mobile...od 28.7 mám vodafone) na tel. číslo volejte když třeba máte nějaký dotaz ohledně srazu :D A když to zvednu tak mi prosím nějak řekněte že jste ze SP :D díky
Kdo by měl zájem tak mi napište SZ. !
Tak Snad budou nějaké ohlasy.

Hráči kteří se ozvaly že by chtěly přijet.
Load
Kcaspek
kubiczej
Marcan1
[Z]acek[D]an
Yaroush
Sipox
Teczka83
Wlcacek
cOrnY
yamatino
VikusQa
HanyS
LuKi_
WOLIX
Melmen

Celkem přihlášených hráčů 16
Upravil/a carbon dne 02.08.2014 23:22
caseyy_
ďalší dejchánek. Nemůžu
Teczka83
Tak pokud by mě vyšel čas tak bych dorazil Ale nejspíš jen na jeden den. Morava je přece jen dál...
Brutalus
A je v Krčmani nějaká Krčma?
LEO
Fotky z místa dodám do konce příštího týdne, je to pískovna s čistou vodou na koupání, u břehu je lavečka se stolem, Grill bych dovezl podle počtu lidí, bud malej nebo velkej.Kdo přijede na motorce nebo autem, tak se nemusí bát, da se parkovat přímo na tom místě a v autě i přespat, tak to řeším osobně i já, jsem línej rozdělávat stan :D Jinak by me zajimalo, co bude každej pít, kdo pije jen nealko, kdo třeba jen pivo, a kdo i něco silnějšího, abych vedel s jakou ligou počítat :D Lidí, co by jelo je už několik, tak předpokladam, že tam nuda nebude a bude veselo :D Jinak nick na serveru mam Det[E]ktor, tak tam se mužete ptát.
Upravil/a LEO dne 07.06.2014 22:40
fifa_cze
Joj, škoda že nemůžučumím
carbon
Citace
fifa_cze napsal:

Joj, škoda že nemůžučumím

Co naděláš jazyk
Ruda
Z tohohle stejně nic nebude, takže byste radši měli přijet na ten co plánuje Teczka s wlkem. :-D
(Jestli se ti povede to zorganizovat tak všechna čest.)

Já bych přijel, ale na Moravu se mi moc nechce kluci.
carbon
Citace
Ruda napsal:

Z tohohle stejně nic nebude, takže byste radši měli přijet na ten co plánuje Teczka s wlkem. :-D
(Jestli se ti povede to zorganizovat tak všechna čest.)

Já bych přijel, ale na Moravu se mi moc nechce kluci.

Uspořádat by to neměl být problém Smile
Jinak pokud by jsi teda chtěl budem rádi když se tam ukážeš
Majky_
Morava? To asi neee, ale kdyby to bylo něco v okolí Prahy (KDe to mají všichni na středu ČR Vůbec bych se nezlobil.

To si rovnou můžu udělat sraz SP na zahradě.. :D

Takže semnou 100% nepočítejte, Ale na ten co je v plánu od wlčáka bych určitě dorazil, pokud mi to čas v práci dovolí, kdyžtak si vemu dovolenou no :D
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14063
Zrušený účet
Citace
Majky_ napsal:

Morava? To asi neee, ale kdyby to bylo něco v okolí Prahy (KDe to mají všichni na středu ČR Vůbec bych se nezlobil.

Další takový. Od kdy je Praha uprostřed ČR? :D
wlcacek
Myslím si že praha je plus minus střed Čech ale ne české Republiky. jinak přeji hodně zdaru v uspořádání a přeji co největší účast.Peckaaaa
Zrušený účet
Citace
wlcacek napsal:

Myslím si že praha je plus minus střed Čech ale ne české Republiky. jinak přeji hodně zdaru v uspořádání a přeji co největší účast.Peckaaaa

Jak jsi psal, pro lidi z Čech. ;) Kdo by se třepal někde 300 kilometrů do Prahy. Ne-li víc. Tady ten se snaží udělat pro lidi co bydlí na Moravě a mohli by tam být i lidi ze Slezska, protože Olomouc je tak na hranici Moravy a Slezska.
wlcacek
Citace
_Kikush napsal:

Citace
wlcacek napsal:

Jak jsi psal, pro lidi z Čech. ;) Kdo by se třepal někde 300 kilometrů do Prahy. Ne-li víc. Tady ten se snaží udělat pro lidi co bydlí na Moravě a mohli by tam být i lidi ze Slezska, protože Olomouc je tak na hranici Moravy a Slezska.

Já jen reagoval na to ža Praha není střed ČR:D a taky jsem psal že přeji hodně zdaru a velkou účast. Je mi jasné že lidi ze severu horko těžko pojedou na moravu a naopak lidé z Ostravy horko těžko pojedou do prahy.
carbon
Citace
wlcacek napsal:

Dík wlku taky ať vám to dobře vyjde ;)
Wolf
Kdybych z Břeclavi odjížděl v 9:30 rovnou do Olomouce, kam bych dorazil přibližně v 10:50, a pak bych od nádraží jel autobusem do Krčmaně, kam bych dojel asi ve 12:50, mohl bych to parádně stihnout. Každopádně, nevím co bude za 2 měsíce, ale rád bych se přijel podívat. Kdyžtak dám ještě vědět. :D
Teczka83
Wlčáku, ale kdyby byl čas tak bychom do toho auta sednout mohli a jet se podívat na Moraváky, ne?
carbon
Citace
Teczka83 napsal:

Wlčáku, ale kdyby byl čas tak bychom do toho auta sednout mohli a jet se podívat na Moraváky, ne?

Nevím jestli se vám to tu bude líbít :D je to jen příroda :D teď akorát sedám na motorku a jedu za kubiczej to nafotit :D pak večer se vložím fotky ať jste trošku v obraze ;)
Vikush
ak budem mať čas prídem Smile
wlcacek
Citace
Teczka83 napsal:

Koneckonců, když klapne čas tak by jsme na pár hodin mohliSmile
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
19%
Skyrace
12 Hlasů
26%
Deathmatche
3 Hlasů