Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

ExiTovo (pbanovane) VIZITERISKO
Kuboo_
Čauko, vizitka super, ďakujem za označenie... Nemal som s tebou žiadne problémy, pohodový hráč, srandista... RnS TOP!!!!
esx_exiteye
Díky.. Smile
Domes
Čau, díky za označení. Jsi super člověk, až na některé tvé nálady. Smile

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14653
esx_exiteye
Děkuju.. Smile No jo.. některé mé nálady vadí u mně samotnému.. No nevím co stim udělat jazyk
Dreamys
Ahoj ExiTe, fajn týpek, často spolu voláme na tsku, občas až moc :D:D díky za označení je s tebou dobrý pokec :D Jak říkal Domes až na nějaké tvé depky.. ale tak já na tom občas nejsem o nic lépe :D GL v reálném i virtuálním životě Smile
[img]http://superparba.eu/static/img/s/friends.gif[/img]
esx_exiteye
Díky daníku Smile
DubiikxP
Ahoj exite, díky za označení a tutti frutti pizzaaaaaa. 😂
Přeji hodně štěstí s unbanem a real lifem.
Mixer
Díky na označení bro :D a gl v zivotě
Klikem na jeden z obrázků se dostaneš na vizitku.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14733

img.tpx.cz/uploads/podpisbettermaybetop1663938823.png
Twixo38
Exite, pekná vizitka. Dúfajme, že dostaneš to UB :D Výborný grkar a sawner. Tak sa drž Eksit :D "Ja letím do nebies" :DDDDD
esx_exiteye
Děkuju vám kluci.. jazyk
Geroj
Zdar, vizitku si spracoval pekne (pohonil som si ego takže k tebe) poznam ťa hlavne zo skype pokecu pretože ja si ludi na sp moc nevšimam pokial niesu z gangu a tak.. teba som si moc nevšimal ani vtedy, na skype sa mi s tebou kecalo tak dobre že som ti vyspoiloval cely šach mat xddd a to hocikomu neukažem, prajem ti teda unban ..no keď ho dostaneš tak mňa tam už s 70%nou pravdepodobnosťou neuvidíš, vela šťastia do života.
esx_exiteye
Pokec byl strašně fajn a snad jsem i pomohl.. jazyk
Jinak doufám že kdybych ten UB dostal tak si s tebou zahraji.. Minimálně nějaký závod zajel.. jazyk Jinak kdyby něco víš že můžeš napsat.. Smile To samé vím i já. Jinak děkuju a doufám že se ti honilo ego dobře :D:D
Spamer
Takže Ahoj Exite v Prvom rade chcem poďakovať za označenie, vizitka sa mi moc páči mal by som aj ja stou mojou niečo spraviť :-D ako hráča ťa poznám pomerne dlho či už zo SP alebo zo skypu držím palce nech ti víde pUB na SP spolu zahráme :-)
esx_exiteye
Díky spamerko jazykP Snad se to povede jazykP
Primer
Vizitka sa mi páči,ako hráča ťa osobne nepoznám,škoda vyzeráš na fajn týpka...Niekedy pokecáme...Nech sa darí,maj sa Smile
esx_exiteye
Díkec.. ;)
Upravil esx_exiteye dňa 03.07.2016 08:21
Nxs
Ahoj, vizitka se mi moc líbí, i ty nadpisy jsou super. Příjdeš mi jako v pohodě člověk a já doufám a věřím, že dostaneš UB Smile Hodně štěstí, rád tě uvidím na serveru.
i.imgur.com/WHTT459.gif
esx_exiteye
Děkuju.. Smile
Napdisy jsou zásluha jednoho mého dobrého kamaráda GeroJe. Smile
Řekněme že jsem fajn no někdy ze sekundy na sekundu mi skočí DEEP nálada.. jazyk
Také děkuju že mám od tebe "podporu" v UB. Snad to výjde určitě si někdy napíšem.. Smile

Děkuju prostě.. :D:D:D
Dreamys
Ahoj, od mého minulého komentáře uběhl měsíc a během toho měsíce se toho spoustu změnilo. Ještě před PUB jsi byl fakt hodně fajn, ale příjde mi že si spoustu věcí co jsi říkal nemyslel tak úplně vážně... možná se v tobě pletu, nevím. Po PUB jsi se prostě změnil, možná sám víš jak... ale jestli jsi tohle opravdu ty, tak ti to neberu, ale jestli ne a necháváš se zase ovlivňovat gangy atp. jako před tím... no zkus se nad tím zamyslet Smile
ondrasCZ
ondrasCZ > Nezapomenu na tvůj smích když beru ségře pití :D
Tak toto mě pobavilo :DDD dík za označení Smile super týpek až na ty depky :D ale to se dá přežít :D
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
6 Hlasov
12%