Informace o serveru
Číst diskuzi
• Darfexova vizitka
|
|
Darfex |
Přidané 22.03.2019 22:13
|
![]() ![]() Příspěvků: 147
Založený: 26.10.18
|
![]() ♥ Vítám Vás u mé vizitky, snad se bude líbit ♥ ♥ Za úžasné nadpisy může MiKyi ♥ ![]() ○ Server nick- [D]arfex ○ Odehráno hodin- Něco kolem 500h ○ V bance mám- ehm 10m +- ![]() ○ Nasbíráno mariánky- nehulím, nepotřebuju ○ Můj domeček je - Propadl, ale snažím se ho dostat zpět ○ Nemovitosti- Nevlastním (zatím) ○ Jsem v gangu- Nejsem v žádným, takzě kdyby někdo chtěl Darfíčka do gangu tak napište, je hodný, kamarádský a ani najest mu nemusíte dávat. ![]() ○ Nejoblíbenější příkazy- Tak určitě /hide, /lv,/info a /radio ○ Nejoblíbenější event- i když ho moc neumím tak to budou derby ○ Oblíbené akce od adminů ? Akce spíš pořádám než na ně chodím, ale určitě nějaký racy a akce smrti. ○ Oblíbený káry- Tak určitě Sultán a Bullet ♥ ○ Oblíbený joby- Terák, SBS, pizzar a novinář ► Oblíbení admini ? ◄ ♥ Skylake ♥ err0rk0 ♥ Gameluner- nejlepší tanečník na /hloc 71 ![]() ♥ Loly ♥ Salazar ♥ Weru ♥ Will. ○ Jakou známku bys dal AT- furt je v čem se zlepšovat, a proto 2 ![]() • Nick na webu- Darfex • Vloženo komentů- koukni • Vloženo příspěvků na fóru- mrkni se brouku ![]() • Nejlepší screen- pohřeb Sworiuse ![]() ![]() ![]() ○ Jméno- Adam ♂ ○ Příjmení- H**** ○ Věk- 18 ○ Kraj- Moravskoslezský ○ Kolik mám zhruba kamarádů- Těch opravdových moc není ○ Stav- Čerstvě noo někdo si získal mé srdíčko ![]() ![]() ○ Zaměstnání- Študent ○ Kde bydlím- pod mostem, ale neee ![]() ○ Sexuální orientace- ![]() ![]() • Typologie osobnosti- Nejspíš sangvinik míchaný s cholerikem. • Pohled na svět- Realista • Otevřenost- Podle toho s kým sem. • Povaha- Nooo takže.. když přijde na alkohol, tak tu hubu nezavřu ![]() ![]() ![]() ○ Výška- netušííím, ale nějak 180cm. ○ Hmotnost- 75+- ○ Postava- taková normální ![]() ○ Oči- tmavě modré,, ale chtěl bych hnědé. ○ Vlasy- Delší a hnědé. ○ Brýle- Nenosím, ale měl bych. ![]() ○ Vousy- Nemáám. ○ Zaměstnání- Študent. ○ Fotka- Nemám žádnou fotku, ale přísahám že jsem fakt sexy. ![]() ![]() • Kouření- Bohužel ano. ( • Alkohol- Občas si dám nějakou tu skleničku. • Sex- anoo ![]() • Závislosti- Každé ráno si udělám kávičku a pak ranní cigárko před školou s kamarády. ![]() ![]() ○ Zájmy- Vodnicee♥ Sp, škola kamarádi a občas i kolo. ○ Sport- Asi před 2 lety jsem dělal fotbal, jinak od té doby jsem aktivně nedělal nic.. ![]() ○ Literatura- Nečtu, ale kdybych si měl vybrat tak by to byl asi nějaký horor, sci-fi nebo detektivka. ♫ Hudba- Poslouchám všechno. ![]() ○ Zvíře- Mám doma 3 psy, Šegy, Dasty a Sallyy. ![]() • Moje motto- Hakuna Matata ! • Moje Web stránka- Nemám a ani si neplánuji v blízké době založit. • Životní cíl- Zabezpečit budoucí rodinu a odstěhovat se do baráčku na vesnici kousek od města. • Co nesnáším- Lidi co si hrajou na chu*e a když někdo mlaská při jídle. ![]() • Co miluji- Když večer přijdu domů a mužu si lehnou do postele. ♫ Oblíbená muzika- Podle toho jaká je nálada. • Oblíbené jídlo- Smažený kuřecí řízeček s bramborovým salátem a plátkem citrónu. • Oblíbené pití- Káves, NesTea. • Oblíbený film- Harry Potter ♥. Kdo má doma pejska tak by se měl podívat na Psí poslání a úžasný film o rasismu- Nenávist, kterou jsi probudil.Shaft. • Oblíbená kniha- Nečtu ![]() • Oblíbené oblečení- Bíle boty, modré džíny a černé triko s krátkým rukávem ♥. ![]() ♥Láska Kuba42 ![]() ♠Kacka ♠FildoSlavek ♠Will. ♠Koudix ♠...Sw0rius... ♠_[N]iga[H]iga_ ♠MiKyi ♠Arko ♠Dubbi ♠Moravska_Slaninka ♠NET ♠nurFer ♠DonaldTrump ♠TheDenis ♠MaiLo ♠Cappuccino ♠Akania] ♠ Koloběžka KoloB- ♠ Bývalý admin Fantasy- ♠Red. ♥ ♥ ♠ Kdybych na někoho zapomněl, tak piště do SZ ! ♠ ![]() Upravil/a Darfex dne 07.10.2020 17:22 |
|
|
Cappuccino |
Přidané 22.03.2019 22:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 457
Založený: 05.03.16
|
Čau, zde přichází slibovaný edit, ke kterému jsi mě vůbec, ale vůbec neuháněl. ![]() Vizitka se mi ale velice graficky líbí. Je to trochu překvapivé, protože "bodové" vizitky většinou nehodnotím moc kladně, ale tady musím udělat výjimku. Vizitka se parádně čte a už na první pohled z ní mám krásný dojem. Pro nadpisy od Mikyiho mám sám ohromnou slabost, takže ty jsou taktéž paráda. ![]() ![]() Co se týče informační stránky tak zde jsem se taky dočetl spoustu nového. My dva se známe z několika firem (teď působíš u mě a taky doufám, že tam dlouho vydržíš), ale nikdy jsme si nějak zvlášť nepsali. Myslím si že po informační stránce obsahuje vše co by řádná vizitka obsahovat měla. ![]() V poslední řadě ti děkuji za označení dole a ať se ti daří! Upravil/a Cappuccino dne 24.03.2019 22:01 |
|
|
Czech_ |
Přidané 22.03.2019 22:56
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 2443
Založený: 02.12.18
|
Musim říct ze snad jedna z top vizitek co jsem zatím videl. Nadpisy uplne skvele ,az mi z nich tuk teče. Slazení barev tez super . Obsahove sem se docetl vse co jsem potreboval. Jen by ses někde mohl vice rozepsat. Na serveru te tez registruji jako pohodoveho hrace. Za me super vizitka ![]() |
|
|
Darfex |
Přidané 23.03.2019 08:56
|
|
Czech_ Citace Musim říct ze snad jedna z top vizitek co jsem zatím videl. Nadpisy uplne skvele ,az mi z nich tuk teče. Slazení barev tez super . Obsahove sem se docetl vse co jsem potreboval. Jen by ses někde mohl vice rozepsat. Na serveru te tez registruji jako pohodoveho hrace. Za me super vizitka Díky moc, myslím si že tady jsou i hezčí vizitky ![]() ![]() Upravil/a Darfex dne 01.04.2019 17:05 |
|
|
Darfex |
Přidané 24.03.2019 22:29
|
|
Cappuccinko Citace Čau, Děkuji ti za koment ![]() ![]() ![]() ![]() Ať se daří na SP i RL. Upravil/a Darfex dne 27.10.2019 00:28 |
|
|
xSw0rius |
Přidané 25.03.2019 09:21
|
![]() ![]() Příspěvků: 12
Založený: 30.03.18
|
Takže Darfíííku dík za ten pohřeb i když jsem zvíře probuzené ze smrti ![]() Jinak si dobrý kamarád jen spolu moc nepokecáme ![]() K grafice řeknu asi jednu věc.. je dobře zpracovaná ale nejsem moc dobrý na tohle téma no ![]() Ale díky a GL ve hře ve vztahu ![]() ![]() Tvůj Swoříík který vstal z hrobu ![]() |
|
|
Darfex |
Přidané 25.03.2019 13:28
|
|
Swor Citace Takže Darfíííku dík za ten pohřeb i když jsem zvíře probuzené ze smrti jazyk I tobě díky za koment, ti dám že se nepoznáme.. ![]() ![]() ![]() ![]() Ať se daří na SP i v reálu. ![]() Upravil/a Darfex dne 27.10.2019 00:27 |
|
|
FildoSlavek |
Přidané 30.03.2019 19:47
|
![]() ![]() Příspěvků: 2
Založený: 06.01.18
|
Ty bláho Darfe, fakt skvělá vizitka ![]() ![]() ![]() ![]() PS: Díky za to, že jsem v nezapomenutelných hráčích <3 |
|
|
MaiLo |
Přidané 30.03.2019 22:04
|
![]() ![]() Příspěvků: 389
Založený: 16.09.17
|
Ahoj Darfe, my sa poznáme už približne nejaký rok, keď sme sa spoznali práve v Trucking Company LV ktorú som mal vtedy s Jozkom, a ty si nám tam pomáhal. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Darfex |
Přidané 31.03.2019 19:47
|
|
FildoSlavek Citace Ty bláho Darfe, fakt skvělá vizitka Nazdáár Slavek díky za koment, na tebe se nedá zapomenout takže si tam to místo zasloužíš. Jinak by jsis taky mohl udělat vizitku ať se o tobě něco dozvím ![]() Ať se daří v reálu i na SP ! MaiLo Citace Ahoj Darfe, Čuuus, tobě taky díky za koment ![]() ![]() ![]() Ať se daří na postu moderátora, i v reálném životě ![]() Darf |
|
|
Geby |
Přidané 31.03.2019 23:08
|
![]() ![]() Příspěvků: 231
Založený: 02.03.16
|
Vizitka luxusná mega týpek hodne srandy! a ešte ráz ti dekuju za pomoc stym nabytkem! ![]() |
|
|
Darfex |
Přidané 01.04.2019 09:01
|
|
_Red_ Citace Vizitka luxusná mega týpek hodne srandy! a ešte ráz ti dekuju za pomoc stym nabytkem! že si mi to tak krásne vysvetlil Ooo díky díky ![]() ![]() Ať se daří na SP i RL ![]() |
|
|
Kacka |
Přidané 01.04.2019 15:49
|
![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 1171
Založený: 15.06.17
|
Ahoj kamaráde, tak vizitka je opravdu TOP. Jedna z nejlepších vizitek, jak tu někdo napsal. Taky vím o tobě už spoustu věcí, něco málo dozvěděla. Nadpisy krásné barvy to samé. A taky ti děkuji, že jsem napsala hned mezi prvníma, moc si toho vážím! ![]() ![]() |
|
|
Darfex |
Přidané 01.04.2019 16:56
|
|
Kacka Citace Ahoj kamaráde, tak vizitka je opravdu TOP. Jedna z nejlepších vizitek, jak tu někdo napsal. Taky vím o tobě už spoustu věcí, něco málo dozvěděla. Nadpisy krásné barvy to samé. A taky ti děkuji, že jsem napsala hned mezi prvníma, moc si toho vážím! Smile Ať se ti daří na sp ale hlavně v tom reálu Smile Ahuj kamarádko, ![]() ![]() ![]() |
|
|
Akania74 |
Přidané 07.04.2019 22:52
|
![]() ![]() Příspěvků: 29
Založený: 28.03.18
|
Vizitka je moc krásná, jsem rád, že jsi mě tam zmínil ❤️???? |
|
|
Darfex |
Přidané 08.04.2019 09:33
|
|
Akania74 Citace Vizitka je moc krásná, jsem rád, že jsi mě tam zmínil ❤️???? Díky, na tebe se nedá zapomenout ![]() |
|
|
kolotocar |
Přidané 08.04.2019 21:28
|
Založený: 28.12.18
|
Ahoj Adam, poznáme sa tak približne 1 deň, no že sme si začali písať ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() S úctou kolotocar Upravil/a kolotocar dne 06.05.2019 14:01 |
|
|
Kubon |
Přidané 15.04.2019 21:17
|
![]() ![]() Příspěvků: 356
Založený: 12.05.18
|
Adame, vizitka je nejhezčí co jsem kdy viděl. Barvy do sebe pasují a nadpisy bomba jako povahou si hodný a milí chlapec. Známe se už dlouho a zážitků máme hodně. Jako třeba bueno xdd díky že jsem tě mohl poznat ❤️ |
|
|
Pumba |
Přidané 30.04.2019 21:32
|
![]() ![]() Příspěvků: 10
Založený: 27.04.19
|
Ta vizitka je fakt povedená ![]() |
|
|
Darfex |
Přidané 10.08.2019 16:57
|
|
Kolotocar Citace
Nazdáár brácho, díky moc za koment. na serveru s tebou nemám žádný problém a fajn se s tebou kecá ![]() Ať se daří na SP i IRL. <3 |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
4 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
3 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
2 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
3 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
1 Hlas🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
0 Hlasů🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
2 Hlasů😍Líbí se mi vše!