Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Chicago_Girl
Chicago_Girl
Citace
Prisoner napsal:
Jedna z mojích naj kamošiek. Smile Poznáme sa ešte z PFRka. Smile /Slapass, /bomb :D Dozorcovia. Smile To bolo. :D Ale tu je lepšie. :D Dík za označenie oblubeného administrátora. Smile

Jasný Prisonerkůů :D /slapass to je neej :D Dozorci jsme byli nejlepší Smile :D:D ano tady je to lepší Smile není zač SmileSmile ty jsi tak můj nejlepší kámoš SmileSmile Pusa Dám ti pusu Kytka pro tebe :D:D
Hroch12
Moc Tě ve hře neznám, ale je to pěkná vizitka Smile *Dobrá práce*Peckaaaa
Chicago_Girl
Citace
Hroch12 napsal:
Moc Tě ve hře neznám, ale je to pěkná vizitka Smile *Dobrá práce*Peckaaaa

Děkuji Smile taky tě moc neznám :D i když někdy jsem tě pozahlídla aj v chatu :D
Bouc3K
Citace
Hetka23 napsal:
Bouček: Díky Boučku SmileSmile Jak už jsem říkala si fakt super kámoš Smile na Skypu hlavně sranda že v hovoru :D:D ale ty vtipy jsou Nejlepší :D:D:D:D Nemůžu

Heh tak ty vtipy su uplne zabite :DD Hrozne sa mi lubi tvoja vizitka :D ja sa furt smejem na tom :DDD
Chicago_Girl
Citace
Bohouseeek napsal:
Citace
Hetka23 napsal:
Bouček: Díky Boučku SmileSmile Jak už jsem říkala si fakt super kámoš Smile na Skypu hlavně sranda že v hovoru :D:D ale ty vtipy jsou Nejlepší :D:D:D:D Nemůžu

Heh tak ty vtipy su uplne zabite :DD Hrozne sa mi lubi tvoja vizitka :D ja sa furt smejem na tom :DDD

No hlavně nám tu neumři smíchy :D:D:D:D kdo nám pak bude spamovat?:D:D:D Nemůžu Nemůžu jsem se taky s tou vizitkou srala CCA 3 hodiny :D:D Nemůžu
Bouc3K
Citace
Hetka23 napsal:
Citace
Bohouseeek napsal:
Citace
Hetka23 napsal:

No hlavně nám tu neumři smíchy :D:D:D:D kdo nám pak bude spamovat?:D:D:D Nemůžu Nemůžu jsem se taky s tou vizitkou srala CCA 3 hodiny :D:D Nemůžu

Já nevím Milka môže spamovať :DD :D Já sem se s moji vizitkou sral 8 minut a 24 sekund :DD
Chicago_Girl
Woho přidala jsem i fotečku :D:D:D škaredáááá jazykjazykjazyk:D Zle Smile :| Nemůžu :D:D
_RadicaL_
good vizitko$ :D
Chicago_Girl
Citace
_RadicaL_ napsal:
good vizitko$ :D

Děěkují Smile:D:D
Xena
Hetkaa :D :D super kamoška :D dobrá vizitka inač :D Už sa teším na ďalší spoločný výlet :D :D
Respy
super hráčka,kamoška,maminka Smile a ty máš 12 ? :O :D
Xena
hetka 12??? čoooo? to není možne! :D :o :D nevyzera na 12 :D :D
Respy
mne vravela že 15 no nwm :D
Chicago_Girl
Díky Díky :D Ano mám 12 :D né já jsem ti říkala že budu mít teprve 13 :D:D:D:D:D to jsi si asi špatně převzal :D:D:D:D no jo všichni mě typujou na 15 :D:D:D tak už se těším na další výlet :D tchýně ty jsi uplně super ženská :D to se jen tak nevidí :D a Respík je muj superson!SmileSmile:* :D Děkujííí :D Dám ti pusu Díky :D
_PrOKill_
Si perfekt mamka :D :D Supriš vizitoš, kamarátka, hráčka Smile A domček pri mne :D To je sranda, som v strede medzi tebou a Milkou :D ALe dobré na tom je, že na tej ulici býva aj UFonik, Petoo, Enzi, Charisma, Flarius Smile
Xena
12?a budeš mať 13 ??? ty kks ved vobec nevyzeraš :D tipovala by som ti omnoho viac.... :D :D :D :D som z toho v šoku :D
Chicago_Girl
:D:D Hlavně se nezhrouti jo?:D:D:D Díky synku Smile taky jsem ráda že máme domečky blízko sebe :D:D:D ;) Děkuji Kytka pro tebe SmileSmile
Zrušený účet
Pěkná holka *Tu sem*Dobrá kamarádka a dobrá sousedka z JeffersonSmile

img.tpx.cz/uploads/LS,GP,Jefferson GANG.jpg
Zrušený účet
pekna vizitka
Chicago_Girl
Děkuji SmileSmile Charisma ty jsi taky super kámoš a super soused SmileSmile ;) Díky Pusa :D Smile
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasů
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů
13%