Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Race liga / Kurzy na závodníky
SKNxRaptoRx
Registrujem zabanovaného hráča na webe na jeho žiadosť

Nick na serveru: SaFTy_
Counter
Váš nick na serveru:banjo
RiX
Citace
_MiO_

má ban na webu, tak ho přihlašuju já Smile
astorel
pls jak se přidava do race nebo jak se tam mam zaregistrovat ? moje jmeno na serveru: astorel
RiX
Citace
astorel napsal:

pls jak se přidava do race nebo jak se tam mam zaregistrovat ? moje jmeno na serveru: astorel

Stačí sem napsat nick,což si udělal.. pořadatel tě automaticky přidá a ty jen čekáš ve hře na závod. Ale tohle celé by si věděl, kdyby sis přečetl začátek tohoto topicu ;)
astorel
Muj nick na serveru : astorel a přidejte mě *COOOOL*
Troy585
- Váš nick na serveru: Troy585
zabijak123
- Váš nick na serveru: zabijak
Morrison321
Škoda že mi časovo nevychádza hrať na SP. Snáď cez víkend si nájdem už konečne čas a zúčastním sa. Pripadá mi to velmi zaujímavo, len nebolo by lepšie to nejak zoradiť ? Napr. od najmenšieho kurzu po najväčší alebo naopak, lebo mi to príde dosť neprehladné
tomnet
tomnet
DangerRMV
Citace
Morrison321 napsal:

Škoda že mi časovo nevychádza hrať na SP. Snáď cez víkend si nájdem už konečne čas a zúčastním sa. Pripadá mi to velmi zaujímavo, len nebolo by lepšie to nejak zoradiť ? Napr. od najmenšieho kurzu po najväčší alebo naopak, lebo mi to príde dosť neprehladné

Ano, pracujeme na tom to seřadit. Byla by škoda kdyby si zrovna ty nebyl aktivní, doufáme že si najdeš čas. Hlavně od příštího týdne. Pojede se na ostro Smile
Morrison321
Tak od ďalšieho týždňa by som mal byť znova aktívny, takže v pohode, teším sa na to, na SP už ma okrem závodov nebaví asi už fakt nič, preto ďakujem Bohu a hlavne vám za takéto akcie :D
Krowky
Danger ono by to šlo velmi jednoducho spraviť. Dať to všetko do excelu a tam už máš lubovolné možnosti zoradenia a len by si to napr. screenoval, orezal a hodil sem to ako obrázok Smile Určite by to bolo rýchlejšie ako to pracne zoradovať manuálne.
DangerRMV
Citace
KrowkySVK napsal:

Danger ono by to šlo velmi jednoducho spraviť. Dať to všetko do excelu a tam už máš lubovolné možnosti zoradenia a len by si to napr. screenoval, orezal a hodil sem to ako obrázok Smile Určite by to bolo rýchlejšie ako to pracne zoradovať manuálne.

Jojo s Pitrasem na to pracujeme Smile Díky
F3aR_
Zdravím , Chci se nechat odhlásit z této akce , nebo jak bych to měl nazvat. Důvody jsou celkem prosté , jeden znich je že tahle race liga není nic jinýho nebo odlišnýho od zavodů které Pitras pořádá přes den, Takže se zde objevují klasický velký raceři kteří neumí ani mačkat stupidní klavesky. Jeden z dalších je že tyhle zavody , prostě nevím nějak mě to vubec nebaví kor když se tam motej totalní mantáci. Jel sem zatím těch pár zavodů , myslím že na všech jsem byl , A už ted mě to prostě totalně unudilo k smrti , Omlouvám se za zpusobené potiže a komplikace s odhlašovím , Přeju hodně štěstí jak zavodnikům , Tak pořadatelum. Naschledanou Smile
Jakub_cz
Dobrý den Panové : Pitras_48 a Danger_68.Rád bych se odhlásil z této Kurzační race ligy.Mám pár důvodů.Je tu zaregistrovaný každý kdo čte pořádně velký Dann . Je to to samé jako normální závody které jsou na denním pořádku spíše bych to nazval Derby než závody.Byl jsem na pár závodech a moc jsem nebyl nadšen jelikož do mě boural každý hlupák co neumí ani zatočit.Omlouvám se za potíže a hodně štěstí s pořádáním a jezdcům přeji pevné nervy.
DangerRMV
.F3aR. a .BrKo_ = odhlášeno Pivo
RiX
Dangere psal jsem ti ohledně toho už včera ve hře. Cením si toho, že se pro nás snažíte něco udělat, ale řekl bych, že dělat něco, čemu chcete říkat race liga, se na serveru o 300 lidech nedá. Snažíte se omezit, aby tam nemohl každý tou "registrací", ovšem účet na webu má skoro každý, a napsat nick do topiku umí také 99% hráčů. A jak tu psali kluci nademnou, i když jste se snažili nějak omezit to, že tam nebude každý, tak tam stejně každý je. Hodně štěstí jak vám, pořadatelům, tak i jezdům, kteří se tam budou "bavit" a díky za možnost si alespoň vyzkoušet tam jet. Smile
Citace
Odhlašuji se.
MaReK_
1000h+, 168lvl, 50+ zápisov v /mojeakce a máš to zabezpečené :D
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně
3.5.2025 Správně

king
MrDurex
Konkurencia vypadáva Smile podla mňa je to dobrá akcia , cením si to že majú námahu to pre nás robiť ...
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
19%
Skyrace
12 Hlasů
26%
Deathmatche
3 Hlasů
6%