Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Diskuze o autech a motorkách
Sh1TeRkO
Nikdy nevieš. Já mám Stilo a tiež v pohode. Išiel som 110 km/h keď lialo až mi hodilo šmyk skoro. Potom poznáš, čo to je strach, že to niekde opreš.
Radik
Jj ve 150 docela blbej pocit, když víš, že v té rychlosti, už nemáš smyk šanci uhlídat. Jinak o víkendu pro kola, těším se jak malej kluk. Smile
[img]http://i566.photobucket.com/albums/ss110/sba5026/Parts/CIMG0572.jpg[/img]
Pak už jen vstřiky a chip. A spojka. Chtěl jsem hrotit turbo, FMIC, ale kašlu na to, nechci, aby motor po týdnu odešel. Jinak je ještě práce na autě požehnaně, než ho dotáhnu k dokonalosti. Smile
Joseph_CZ
Pěkný kola, ale taky záleží na pneumatikách jaký na to dáš protože takhle to má celkem úzky ale když na to dáš pořádný koláče tak ty kola vubec nevinikají..
http://shovwstation.cz/wordpress/?m=2.../?m=201304
Sh1TeRkO
Sprav si kolesá do štýlu "A" ako všetci tuning páni čo si myslia, že to tak zložia, že sú naj.
Joseph_CZ
Jinak radíku co to je za kola.. docela se mi líběj.
Radik
Jsou to origo Long Beach, ale bohužel se dnes prodali. Sad Do****e to dokáže pokazit den. Sad
Sh1TeRkO
Citácia
Radik napsal:

Jsou to origo Long Beach, ale bohužel se dnes prodali. Sad Do****e to dokáže pokazit den. Sad

Pokazia Ti deň kolesá? To kde žijem? Facepalm Možno to mal byť osud a narazíš na krajšie.
Radik
Ano, jsou to celkem raritní kola. Narazím na krajšie, ale v cenové relaci okolo 20 tisíc korun a to teď opravdu nemám.
A teď v tomhle období sehnat kola je celkem problém. Dívám se na Slovensku a v ČR a ani okolo 10-15 tisíc neseženu žádnej zázrak.
Sh1TeRkO
Čaute,

Ako to funguje u Plastidipu, čo sa týka prezúvania kolies.

Miesto kúpy ďalších elektrónov by som terajšie nastriekal plastiDIP-om a sezónne prezúval gumy.

Tu padá otázka, či sa to pri prezúvaní nejak nepoškodí.

[img]http://eshop.plastidip.sk/image/cache/data/produkty/set-na-disky4-500x500.jpg[/img]
Joseph_CZ
Nemělo by drží to hodně dobře.
/// pokud to nenastříkáš jen cik cak a dáš si teda záležet aby si to nastříkal správně.
Sh1TeRkO
Citácia
Joseph_CZ napsal:

Nemělo by drží to hodně dobře.
/// pokud to nenastříkáš jen cik cak a dáš si teda záležet aby si to nastříkal správně.

Narážam na ten stroj, čo elektróny prezúva. Či náhodou okraje nebudú zodraté.
Joseph_CZ
Jo takhle ty to přezouváš timhle... Tyvo tak to fakt nevím... Pokud to budou dělat asi opatrně tak se s tim nic nestane :D
Sh1TeRkO
Citácia
Joseph_CZ napsal:

Jo takhle ty to přezouváš timhle... Tyvo tak to fakt nevím... Pokud to budou dělat asi opatrně tak se s tim nic nestane :D

Nie, skúsenosti s prezúvaním nemám. Vždy som mal dvoje kolesá.

Preto sa pýtam.

Stroj bude menšie zlo ako manuálne, či?
Joseph_CZ
No nevim no... A ještě když tam bude nějakej nervózní blbec kterej ti to bude přezouvat.. ty znám ty s tim zacházej jak nevim co protože to neni jejich.... Byl sem u pár věci kdy dávali tak tenky gumy na 3 dílny bbs a ještě ty gumy byly smrsklý to byllo něco.. :D :D Nevím no já bych si to radši přezul a nebo bych si koupil dvoje ty kola dneska koupit plechy to je otázka pár korun.

///něco sem našel..
Důležité upozornění - kola musí být již přezutá a vyvážená, protože při přezouvání hrozí poškození Plasti Dipu!!!

ale výhoda je zase ta že když to někde trochu pokazíš tak to lehce opravíš ne jak folii ale zkusit to můžeš no.
Sh1TeRkO
Díky za názor.
boss02
premislam ci tu nehodit auto co mam ja :D
ani nemusim mam take iste ako mam na svojom avatare len vyzera trosku inaksie :D
ale eovnaky typ :D
Sh1TeRkO
twistedTSD
No, mně se to před tím nástřikem líbilo víc.Smile
asthenic
Matné. Tým chrómom to bolo lepšie.
Radik
Eddo já bych ten plastidip stříkl až na přezutý kolo, ale musíš na to dát tak 5 vrstev, strašně špatně to kryje.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
10 Hlasov
20%
Skyrace
12 Hlasov
24%
Deathmatche
3 Hlasov
6%