Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Vasilkaaaaa!
Vasilka
Ajko - No a co já bez Tebe teprve :D Pusa Blonďáčku :D :D DÁky :*

Rado - Žejo :D POkud se nám do toho někdo nepřiplete :D
Zimbabwe
Vasilka dobra frajerka,co nic v gangu nezanedba,nervacekSmile* :D,vizitka pekna i ty jsi moc pekna a jsem,ze jsem s tebou v jednom gangu!))
Load
Nádhera ;) Povedlo se ti to Vasi ;) *Dobrá práce*
Vasilka
Zimbabwe - Zimbo co si hulil zas ?:D mumláš jedno před devátý :D DÁky. Dám ti pusu
A toho nerváčka si vychytal Nemůžu Nediv se mi ! *OTRAVENY*

Loading
- Děkuju moc jazyk
Monkkey
..takže.. co bych napsal ... :D pěkná roztomilá hráčka Smile ty si mi vždy pomohla děkuju ti :*

BTW: doufám že nemusím ještě splácet dluh kterej mám u tebe :D

Upravil/a Monkkey dne 25.02.2013 01:20
Vasilka
Citace
Monkkey napsal:

..takže.. co bych napsal ... :D pěkná roztomilá hráčka Smile ty si mi vždy pomohla děkuju ti :*

BTW: doufám že nemusím ještě splácet dluh kterej mám u tebe :D

DÁky, díky :D Na ten dluh jsem zapomněla :D Hýčkej si azylu *hehehe*
Wanty
Hráčka jak má být,s tebou problém nemám..Smile Vizitka pěkná,barevná..PS: Jsem nevěděl že si z Lípy :O Já jsem z Mimoňe :D
Vasilka
Wanty - Jachachá :D To já o Tobě taky ne, že mi Patazz či Fuska nic neřekli :D A děkuji, taky jsi fajn ;)
Votas_
Super hráčka Smile a krásná vizitka :D
UnknownGamer
mňau heheheee Na to nikdy nezabudnem. A ďakujem, že som s tebou v gangu Kytka pro tebe Tak rýchlo ako som ťa spoznal, tak isto som si ťa aj oblúbil Peckaaaa
_Sh0ck_
Vasilka. Co víc říct než jen že je to vynikající hráčka, právnička a pohodový člověk Smile Vizitka se vážně povedla Smile Palec nahoru
Grizzly
Slečna, která bydlí kousek ode mě.heheheee Už jsem Ti vizitku jednou komentoval, ale okomentuji znovu. :D

Jsem rád, že jsem Tě poznal, těch zpráv, co jsme si propsali, těch kilometrů s Tebou naježděných. :D Nelituji toho a jsem rád, že se mnou jsi v Cheetahu i nadále. :D Díky za ty chvíli s Tebou na SP. Vizitka suprová a slečna ještě víc.Kytka pro tebe
img.tpx.cz/uploads/ZabijaciSRO.png
Vasilka
Vo_OtasS - Děkuji Ti, Mimoňáku :D ;)

Gam3r - Unknow, taky jsem si Tě oblíbila, ještě že jsi byl přijat do gangu :D Snad vydržíš, co nejdýl. YES Díky
_Sh0ck_ - Shocku to samé si myslím i já o Tobě, vážně pohodový člověk jak má být. Díky

Grizzly - Prďola můj. Pusinka pro tebe
Kdo by řekl, že si budeme takto rozumět.heheheeeFajn strávený čas sTebou, za který Ti děkuji. Teď už jen, kdy se uvidíme. PeckaaaaPac a pusu.Dám ti pusu
Mehhy
Pekná vizitka,dobrá hráčka,super právnik no proste super baba som rád že som ta spoznalSmile;);)Smile:D
Vasilka
Mehhy - Děkuju MehhyPusa Taky jsem ráda, aspoň k něčemu jsou Ty WL. :D Vlastně dnes Tii něco dlužim. *11*
Grizzly
Citace

Grizzly - Prďola můj. Pusinka pro tebe
Kdo by řekl, že si budeme takto rozumět.heheheeeFajn strávený čas sTebou, za který Ti děkuji. Teď už jen, kdy se uvidíme. PeckaaaaPac a pusu.Dám ti pusu

Kdykoliv budeš chtít. :D Pusinka pro tebe
img.tpx.cz/uploads/ZabijaciSRO.png
RedGinger
pěkná vizitka a fajn hráčka
jinak děkujem za tvé služby hájení ;)
Rado
Já som ti sem ešte nič nenapísal ? SadSadSad / takže vasuš :D pekná vizitka Smile. Rád sa s tebou ešte niekedy pobijem na servery samozrejme :D. Si dobrá :D
Wanty
K tobě bych tady mohl napsat hodně..Ale napíšu pár slov Smile Nejlepší hráčka z bab co jsou na serveru,nejlepší právnička,vizitka taky krásně přehledná.. Smile
Dyname
Vasil můj osobní právník :D

šikovná to holčina ve svém oboru a v tom, co umí ;)
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasů
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasů
13%