Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

WOLIX-Tam a zase zpátky
WOLIX
to Move: Díky že! ;)
to: Domino: Díkyyyy!
kodeks
Kvoli chytrákovi smazáno. :D
Upravil/a kodeks dne 13.12.2012 22:23
WOLIX
:D :D :D :D Kody kody :D ještě nekončim uplně možná ještě vubec,nevím jak se vše tak rychle rozneslo když jsem jen mrknutim oka to zpoměl.. ale ještě zlstanu! ;)
Jo a stim naštvaním,to se mě nenaštval to já jsem naštval tebe tim že jsem ti neodepisoval nebo tě posílal víš kam :D :D já to jen hrál :D
Nezapomenu !
a s přispěvky se tě budu držet ! :D
DÁKY ! ;)
kodeks
Tak to jsi ma teda nasral... píšeš mi, že končíš skončil jsi u mně Smile :D
NewSuperHero
Si jeden z nejlepších hráčů na SuperPařbě! Jen mě mrzí, že sme se nesešli v AdminTeamu Sad. V každym případě hodně štěstí Smile
NeXus
Zpět do AT *ZABIT*
Luky_SVK
Super hráč a kamarát Smile
RockeR
Wole :D Já tě nezasáh do srdce, ale přimo do koulí :D Měj se dobře a vrať se někdy. Nej admin pro mě, ve svej vizitce tě nechám dlouho, dlouho až moc dlouho. Drž se Smile
PS: Yein už zase zlobí :D
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=8583

KLIK NA OBRÁZKY K VIZITKÁM *gp*

i.imgur.com/GN5zH7F.jpg
WOLIX
Hej hej hej :D to Hrdino-možná někdy ! samozčejmě díky ale zase taká špička nejsem ! ;)
Nexusi-máš bajné sny mužu říct to samé o tobě :D
to Luky- DÁKy moc napodobně !
to ROCKER- nevím co se děje ale já ještě nekončím a nevím proč všichni říkají nebo si mysli že jo..Ale asi brzy udělam to co se piše aby vaše slova nebyly nadarmo :D stejně jako u kodyho,který ted má na mě vztek z ěnčeho i když jsem nic nepsal :D
Rockere prostě DÁKy a koule nech ještě spát sice máš pravdu ale víš co :D Díky! a Yein zlobí pořád tak ji krot :D
Move
Wolixi jak se jmenuje ta pisnička, který máš v tom videu ? jak řika Happy BirthDay
WOLIX
přesně tak jak si to napsal move :D Flibsyde- Happy BirthDay :D
Move
aha Diky :D
Dance
Wolix dobry kamos, vizitka pekna a videjko? Uz jsem se lekla, ze opravdu skoncis :DD
Gold_Man
Pekná vizitka WOLIXi
_PrOKill_
WOLIXík, pekná vizitka, dobručky bývylý Admin-teamčan :D
Geroid
[img]http://en.kolobok.us/smiles/artists/connie/connie_he-moose.gif[/img] [img]http://en.kolobok.us/smiles/artists/elffy/Elffy_5.gif[/img]
WOLIX
to Dance- Diky tobě ! a to video je nějaký čas staré a taky jsem tu možnost že skončím v poslední době nevyvažoval :D i lidi za mě řikali že prý končim :D proto se kodex semnou ted nebavi :D
to Gold man- Díky !! Smile
Prokill-dik za vizitku a za dobručkého admina :D myslel jsem že napišeš adminka to si mě zklamal :D dělám si srandu Díky !
to Geroid- tak ty si mě vyfotil přimo kamarade :DDD
mazednik
Vizitka pěkná stejně jako hráč Smile nebo spíš Admin (vítej z5 v AT) ;)
Jo_xker
WOLIXI!!!! Ty kamráááááááááááde si opravdu Nejlepšííí admin a hráč kterého jsem poznal... Prostě na tebe budu vzpomínat v dobrém i v hrobu!!!!! WOLIIIIIXIII KAMRaaaaaddeee :D Jsem nadšený.. :D
Nico
si zavodou a daj si kebab :D
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu