Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Vasilkaaaaa!
HotteCZ
Takže Vasilka, kde začít? :D Pěkná vizitka, nejlepší právnička, vždy ochotná a skvělá dáma. *Dobrá práce*
Undertaker
Petulo tys bola asik tak prvy clovek skym som sa tu na SP zacal bavit Smile

lebo som furt potreboval obhajovat :D

vzdy plna humoru, vysmiata od ucha k uchu, mila, poradis ak mozes a asik nikdy som ta envidel nas.ratu :D

a dovol at ti ako prvy zagratulujem ke 100.000 bodov u pravnika :D uzasny vykon Smile

nadherna vizitka a bezproblemovi hrac Pusa ;)
_†_ All Cops Are Bastards _†_
! ! ! ! ! 7.300 hodin na SP ! ! ! ! !

> > https://img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-U...Under3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-Under3.jpg

↓ ↓ Vizitka More ↓ ↓
> > https://img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg
Vasilka
RedGinger - Nemáš zaco, dělám to s radostí. :D Tobě děkuji za koment. Dám ti pusu

Rado - Ovšem přijď. :D Tentokrát Tě, ale rozkopu. :D Jsi fajn, sranda sTebou. Né jako dřív, když si za mnou jezdil jak ocas a killoval mě pro pár $. Díky

Wanty
- Potěšil mě Tvůj koment, za který Ti děkuji. Třeba těch dalších slov mi někdy řekneš osobně. Mimoňáku. :D

Dyname - Díky. :D Tvá osobní právníčka je tu pro Tebe vždy.

HotteCZ - Hotte ty jeden tlouštíku, děkuju za Tvůj koment. Dám ti pusu

Triple_HHH
- Lukáššššš, děkuju moc byl jsi zase první. :D KOnečně jich mám už 100k. Nejraději bych si dala pauzu. Co se týká toho, že jsi mě neviděl ještě nikdy nasratou, je divné.. :D Není den, abych nenašpulila ten svůj duckface. :D A díky za koment, cením si ho. Dám ti pusu
soach
Péťa by se měla zamyslet nad svojim slovníkem je sprostá jak dlaždič Nasraný všichni na ní jsme hodný a ona se k nam chová hnusně !
Mikull
Citace
soach napsal:

Péťa by se měla zamyslet nad svojim slovníkem je sprostá jak dlaždič Nasraný všichni na ní jsme hodný a ona se k nam chová hnusně !

Můžu potvrdit, furt nás v gangchatu šikanuje Sad Já se bojím, proto ani nechodím na server Sad :D:D
WOLIX
Legenda co se týče nejen právniku ale rovnou celé SP..Je mi vcelku líto že jsem stebou nestihl o ničem moc popovídat a někde jsem se už kdysi dávno vyjadřoval ale od té doby jsem tě vice poznal ale pořád nic moc,za ty body co ti dávám naopatku mi slib že tě budu moct poznát vice Kytka pro tebe Dnes jsem měl vice než 150 WL a čekal jsem na tebe nakonec jsem musel dat body Dominovi protože policajti se jen kolem mě hemžili,tak se nezlob,čekal jsem hodiny :D :D

Brichta má štěsti .. Peckaaaa Jsi moc fajn holka,hráčka a vizitka prostě super není co řešit Palec nahoru
Undertaker
Citace
WOLIX napsal:

Dnes jsem měl vice než 150 WL a čekal jsem na tebe nakonec jsem musel dat body Dominovi protože policajti se jen kolem mě hemžili,tak se nezlob,čekal jsem hodiny :D :D

to ja tiez kolkorazi ked som bol este terak a mal 250WL tak som na nu cakal aj hodinu, ale potom uz sa to nedalo :D

radsej body pravnikovi ako fyzlovi :D
_†_ All Cops Are Bastards _†_
! ! ! ! ! 7.300 hodin na SP ! ! ! ! !

> > https://img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-U...Under3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-Under3.jpg

↓ ↓ Vizitka More ↓ ↓
> > https://img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg
Vasilka
Soach, Mikulliny - Hej vy dva pinďouři. :D Můj slovník nechte být.*!* Marku já nevim kdo dnes dělal srando spawnkill a pak utekl off. :D Mikulec, přijď popiraňuju TĚ. :D

WOLIX - Hele pinďoure, já tam nemůžu být Nonstop.Tu máš Díky, že jsi aspoň ty body věnoval právníkovi s velkým P. (DOmino):D No někdy jsme si něco málo napsali, ale to bylo tak vše. *!* Třeba se to změní, třeba ne. :D Grizzly vidí vše. :D Děkuji za Tvůj koment, názor a označení. Pac a pusu. Pusinka pro tebe
Koldy
Krásná vizitka Smile :D A taky super hráčka Smile
Kelko007
Tak Mamy sa nezdáš ... vizitka ako hrom Smile Hav ! ;) A gratulujem k tým 100K bodov
Barborka
Techno bába !
img.tpx.cz/uploads/LOOL.jpg

Pekná vizitka,super hráčka,právnička Smile Sranda s tebou v gangu :D
kvetak22
květák tě zdraví ahooj ! :D
pavol5231
ďakujem za označenie čumím :D Tiež ti dávam wl :D
Ale nahrať nad 100k bodov čumím
A dúfam že vám to s medveďom (pandou xDD) čo najdlhšie vydrží čumím
Fantasy
Super hráčka :D a super vizitka Smile
Vasilka
Koldy - Děkuji Ti Koldy.

Kelko007
- Marcelko, už mám nabugováno víc jak 100k :D Děkuju.

Barborka - Díky Rosničko. :D

kvetak22 - Mňáuky Marek. :D

pavol5231 - Pavol nemáš za co, já děkuju. :D Též doufám, že to vydrží co nejdýl. ;)

Fantasy - Díky xxxmirasxx :D
tomnet
Skvěláá hráčka pěkná vizitka a nej právnička Smile
Vasilka
tommet - Gracias Seňor ;)
LeximCZ
Pěkná vizitka *Dobrá práce*
MikeSs
Takže Vasilka Hi klobúk dole že baba alebo už skôr žena v tvojom veku hráva Samp... Si fajn hráčka, nemám stebou žiadny problem a keď sa objaví v chate "Mňauky" :D každý vie že Vasilka je online :D Vizitka Správně S pozdravom T[r]ab$iK
Ajo82
kytička Kytka pro tebe
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
11 Hlasů
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu