Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

Vikush :) - Editovaná v3
sTecko
Konečně někdo, kdo chápe jak je práce popeláře dokonalá! :D

Jinak strašně pěkná vizitka (jedna z nejlepších), hlavně se mi líbí ty obrázky - originalita Smile
Jako hráčku tě moc neznám, ale doufám že se při našich popelářských misích potkáme. *Dobrá práce*

Mimochodem, mohla bys mi prosím napsat název těch dvou fontů co máš v podpisu + ve vizitce? Smile
Vikush
Zemix, ďakujem. Presne tak! Popelářska práca je najdokonalejšia a málo kto to chápe :D
Font som použila: Bebas Neue a Anabelle Script, myslím :D
Chotycansky
Pěkná vizitka, pěkná holka Smile Párkrát jsme se setkali na SP ( zejména když sem sockoval prémko :D ) Ale moc se neznáme Sad třeba se seznámíme Smile Ať se daří Smile
Vikush
Citace
MrCaesar napsal:

Pěkná vizitka, pěkná holka Smile Párkrát jsme se setkali na SP ( zejména když sem sockoval prémko :D ) Ale moc se neznáme Sad třeba se seznámíme Smile Ať se daří Smile

ďakujem Pusa možno áno, ak napíšeš :D skôr komunikujem vo firemnom chate
Rosta
Super vizitka, fajnová hráčka.Jelikož střídám firmy jako ponožky tak už sem párkrát zavítal do té tvé. Rozhodně povedená firma, kolektiv, šéfka. Máš fakt luxusní popisek Palec nahoru
RuliiKkO
Vikush , Viki , Vikuška ! jazyk
Si jedna z mých oblibených hráček na Sp , dobrá kamarádka , rozumná a krásná holka *JSEM VÁTĚZ JOO* Mám tě rád jako kamarád , moc si tě vážím. Hraješ semnou CA a baví mě to jazyk Nemam s tebou problém žádny, vizitka krásná a sem rád že sem tě poznal .. S Pozdravem , tvůj kamarád Rulík Smile

Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Vikush
Rosta, ďakujem Smile no už pár mesiacov sa firma drží :D

Ruličku, áno, naše CA :D je to lepšie než CSko. Za tu krátku dobu, čo sa poznáme som si ťa celkom oblúbila king čo sa nestáva moc často rofl ďakujem Kytka pro tebe
Baseball
Nádherná vizoška! Bez tebe by na SP byla prostě nuda, a kam by šli chudaci ostatní popelarici? Prostě dobře ze jsi tu.
Přeji hodně štěstí
Vikush
ďakujem Baseball, áno som tu pre popíkov a popíci pre mňa Kytka pro tebe moja druhá rodinka Smile Tebe nech sa darí tiež ;)
Dolix
Popíci ! :D Pěkná vizitka *Dobrá práce* ;)
Každý, koho potkáš, vede boj, o kterém nic nevíš, buď milý, vždy!
Budou dny, kdy to budeš chtít zabalit, nedělej to.
Patas26
Tato vizitka mě asi zaujala ze všech nejvíc,dala sis záležet,tak to má být.Jinak pěkná holka.
CharlieHebdo
Citace
Patas26 napsal:

Tato vizitka mě asi zaujala ze všech nejvíc,dala sis záležet,tak to má být.Jinak pěkná holka.

To si videl asi tri vizitky.
Vikush
Dolix, ďakujem Smile
Patas, ďakujem robila som ju celkom dlho :D
Charilie, hej tak klud zase áno? Vieš kolko som ju robila? Nie je to práca na 2 minúty.. chcela by som vidieť tvoju :D Ale nie, samozrejme názor beriem 100 ludí 100 chutí Smile
CharlieHebdo
By si chcela vela.

Názor berieš?

Preto je ****erkoo v Tvojej vizitke už pár mesiacov? :D :D
JeSuisCharlieHebdo
Citace
CharlieHebdo napsal:

By si chcela vela.

Názor berieš?

Don't hate. Vlhký chlapci Ťa zbijú.
Ruda
Dokud si baba tak ti tu na serveru nikdo nenapíše špatný slovo.
Jinak tý fotce, tu jsem kritizoval i já a pořád na to mám názor že to je strategie na herním serveru zaujmout populaci vlhkých chlapců.
Vikush
Citace
JeSuisCharlieHebdo napsal:

Citace
CharlieHebdo napsal:

By si chcela vela.

Názor berieš?

Don't hate. Vlhký chlapci Ťa zbijú.

Zhrniem to asi velmi rýchlo :D Tak sa do toho pustíme.
Arašid č.1 vsadila by som sa, že si to ty.. sh**erko Smile Mám ťa tam kvôli tomu, že som moc ludí, ako si ty nestretla.. tak na teba tak skoro nezabudnem keď tam si vystavený zároveň ma aspoň neotravujú hráči s aktualizáciou fotiek vo vizitke (tak si to kompenzujú na skype) :D To je z dôvodu všetko,
Arašid č.2 vsadila by som sa, že si ten lol_noob mrkni sa jak sa píše "Vlhk"Ý" chlapci"..

Pekný deň arašídkovia Smile

//Edit:
Tak sa ozval aj Ruda, stratégia to vážne nebola :D FB a podobne máš naplnené len takými fotkami.. Keby som tam bola v podprsenke s vyšpulenou pusinkou, potom by si mal pravdu a bola by to stratégia.. Takto je to obyčajná fotka na tému, kde mi nič netrčí :D
Upravil/a Vikush dne 13.01.2015 22:03
BetterSeeYA
Aký arašid do piče? Som sa prvý krát pomýlil v pluráli a ideš ma tu dať na NSSR. Dievča vtipné. Fotka kde Ti nič netrčí? Bodaj by Ťa na ulici stretol nejaký 30 ročný týpek z Pokecu a poriadne Ti prevetral trhliny v tele aj hlave. Choď robiť selfie na každom rohu a neobťažuj sa. :-)) ďalší sku*vený narcis hh.
Vikush
Už len týmto dokazuješ tvoju inteligenciu, a jéje vlastne :D ktorá je úplne nulová.. Ak máš niake komplexy na 16tky si to nekompenzuj takto ;) robíš zo seba akurát arašída :D
Celkom by ma zaujímalo čo a jak by si mi povedal do očí, no cez káble si ústa otvoríš no, chápem.. raz dospeješ
Maj sa Smile

//E:

Ak máš ešte niečo na srdiečku tak mi to kludne napíš na skype :D Takto akurát offtopikuješ a nehraj sa tu na niečo, čo nie si.
Upravil/a Vikush dne 23.01.2015 13:57
BetterSeeYA
Staré vtípky o inteligencii, ktoré sú už tak trápne ako tí, ktorí ich vypustia z huby. :D Komplexy na šestnástky nemám, len na také ako si práve Ty. Máš Instagram? Máš SnapChat? Máš, čo ešte máš? Proti luďom, ktorý fotia každý deň nemám vôbec nič, ale proti nagebreným narcisom, ktorí každý deň pridajú 20 fotiek o tom čo robia, čo nerobia, aké je počasie a čo majú oblečené už áno.

Celkom By Ťa zaujímalo? Myslíš si, že som ešte žene nepovedal ať ide do piče? Mýliš sa dievčatko. Ja viem, že tí vlhký chalani okolo teba len obskakujú a robia zo seba šašov, ale prajem im, aby sa čo najskôr spamätali.

Hh, raz dospejem. :D Ty sa toho bohužial buď nedožiješ, na druhý deň bude na titulke Nového Času vražda plus znásilnenie, alebo nezažiješ ten pocit dospievania. Puberta hádzala o steny aj so mnou, nie si jediná.
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
11 Hlasů
19%
Akce smrti
3 Hlasů
5%
DM
4 Hlasů
7%
Vyřazka
9 Hlasů
16%
Derby
0 Hlasů
0%
Maraton akci
3 Hlasů
5%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
10 Hlasů
18%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
17 Hlasů
30%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 23