Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Bitva o kopec - Hra na webu
RuliiKkO
Byli to Chuckove z Papíru , Zmlátil jsem tě a vyhodil z kopce , Kopec je Můj :D
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
denyl98
Citace
Část kopce sem odbagroval - kopec spadl , ty si zemřel , potom sem to zase zpravil a kopec je můůůůj ! jazyk :D

P.S. CHuckové jsou z papíru :D :D :D To mě dostalo :D
sook
Citace
přiletel sem tam z vojenskym vrtulnikemsejmul te i z bagrem a kopec je muj*COOOOL*:D
Bouc3K
Citace
Mal si problémy z helinu. Jjá som využil situáciu a priletel na kopec. Ty si sa vykašlal na vrtulník no liezol si hore no keď si bol hore som ti kopol do xichtu a padol si na zem a umrel. Kopec je môj Peckaaaa
sook
Citace
respavnul sem se sejmul sem te RPG kopec je muj
:D
Bouc3K
Citace
dal som tam napodobeninu mna trafil si ju no a liezol si hore a zase som ta skopol kopec je stale moj Peckaaaa
KittyKat
Nabila som boučeka v kartách (♥♦♣♠) a sa rozreval a utiekol a kopec je MOJ! :D
Podrazak
Niquska se řízla kartama o palec a vykrvácela :D je můj :D
Bouc3K
Podrazak podrazil svoj gang :D Prišli ku nemu domov a zlomili mu ruky a nemohol hrať. Kopec bol volný tak už je môj Peckaaaa
KittyKat
Nakopu ti zadek a kopec je muj :D
GaNNz
Niquska pri nakopu do zadku upadla ja vybehl na kopec shodil ji ubalil brko a kopec je muj *COOOOL*
Podrazak
Oheň z brka se přesunul na GaNNze a ten uhořel :D kopec jemůj :D
denyl98
Mám ted ban ale poslal sem CHucka Norrise at mě kopec pohlídá , zatím je kopec jeho , ale jak mě uplyne ban , kopec bude můj ! :D
GaNNz
Citace
Podrazak napsal:

Oheň z brka se přesunul na GaNNze a ten uhořel :D kopec jemůj :D

:D to mě dostalo no jedeme dal

Denny sel spat snedla ho okurka ktera nedaleko rostla a ozivla diky memu zazracnemu brku a je to !:D *Hraju* Hrouda je moje !
KittyKat
Pod kopcom bola pekná tvárička (ja) ti si ku mne prisiel a zozadu ta zrazil monster truck s nabehla som na kopec odpalila monster truck aKOPEJ JE MOJ A NEDAM LAMY! :D
denyl98
Svedl sem tě a jen při takém aktu tě rozbolela hlava a ležíš doma daleko od kopce , kopec je můj ! :D
KittyKat
Kopla som ta tan dole a kopecje moj :D
Bouc3K
Citace
Bohužial si zistila že nemáš nohy tákže to bol iba sen. A potom som ťa zhodil . Kopec je môj ! Peckaaaa
KittyKat
naverbovala som obriu UHORKU a zabila ta kopec je MOJ jazyk :D jazyk
denyl98
Najmul jsem si Simíra Gerchána a ten vás zatknul a kopec je můj ! jazyk :D jazyk
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
12 Hlasů
19%
Skyrace
16 Hlasů
26%
Deathmatche
4 Hlasů
6%