Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

[R]uda - Ruděk Lovec Žen
Patazz
Citace
- Konec spousty dobrých a kvalitních hráčů a jejich nahrazení kidy

si z nich dělej prdeel jako ja, to samy z adminu :D
Ruda
Mě asi nejvíc rozčiluje ta bezmoc, když se ti 13 letej týpek směje že tě na GR outne lagem. :-D Je to prostě na**** že mu přes ten PC nemůžeš dát přes hubu. :-D
Virus
Vizitka super, hráč v pohodě
Podrazak
To jsem rád, že máš díky mě chuť na hraní ... já si rád hraji ;) ... i když vím, že tě někdy s*ru ... protože mám odlišný styl humoru (radši mi už nikdy nedávej práva na nábor lidí do gangu :D ) .... jsi jeden z mála plně rozumných hráčů co na SP byli/jsou a budou ... hovory s tebou dokážou zvednout náladu ... - proto jsi JEDINÝ šéf gangu u kterého jsem byl schopen zůstat déle než obvykle a snad i zůstanu .... ;)
TomiSK
Dobrý hráč ale ako admin si bol lepší nechápem prečo si odišiel s AT však tvoje akce boli velmi dobre Smile *Dobrá práce*
Ruda
Neodešel jsem. Byl jsem vyhozen. Každopádně díky za pěkné komentáře chlapci.
WareiD
Dobrá vizitka *Dobrá práce*
Skvělej slovák!:D
Ruda
Hehe. :-D Díky
Zrušený účet
Vizitka ujde. Smile
Jako bývalý admin jsi mi pořád radil v PM, protože se mi to nechtělo psát do dotazů. Byla jsem shnilá no. :D Jeden čas jsme byli i sousedi na SP. :D Jinak se nějak moc neznáme, ale tak připadáš mi jako v pohodě kluk, který rád pomůže ostatním. ;)
Ruda
Ale jo, když mám poradit někomu kdo se dokáže normálně zeptat, tak nemám problém.
Děkuju za komentář každopádně. Smile
andyyzz
Jeden z nejlepsich adminu v cele historii SP! Skoda ze te vyhodili. Hele a proc uz mas zase pod jmenovkou napsano ze jsi admin?
LuKi_
Zase v AT, tak gratuluji a přeji hodně štěstí jianč, pěkná vizitka i hráč luxusní
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
dpq7WImm8w
Tak prej si zase zpátky no :D
Přesouvám tedy.
Ruda
Tak prej zpátky no. -.- :-D
Yamatino108
Som rád že si sa vrátil.Dúfam že svoju prácu budeš robiť ako predtým.Svoju prácu si robil kvalitne tak určite sa nič nezmenilo a budeš aj nadalej kvalitne adminovať Smile.
Ruda
Taky doufám no. Ten kick mi docela otevřel oči a trošku mě zklidnil co si budem povídat. Každopádně pokusím se vás nezklamat. Hlavně ten můj "fanklub" :-DDDDDD
AspireK_
Vrátím se na SP a Ruda není v AT.Dostanu perma a pár dní už je Ruda zpět.To jako nesmím opět zažít Rudu v AT? :D Určitě budeš zase dělat kvalitní prácičku,doufám že tam zůstaneš :D
Xena
Marek vitaj s5 na svojom mieste :D
Patazz
jeziiiis co zas delas v tom at ty saskuuu:-D
andyyzz
Vitej zpatky v AT! No rikal jsem si ze te musi vratit. Hodne adminu odeslo/bylo vyhozeno, je potreba nahradnik. ENJOY
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
14%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
5 Hlasů
10%