Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

SP ? KONEC A BUDE HUŘ ...
sipecek
tak co ptal ses těch svých rodiču ? ....
-bež si radši zakouřit,at ti je líp ...
Ashok
Citácia
sipecek napsal:

Výborné argumenty *Tu sem*. Hele, fakt tě ještě baví dělat ze sebe zadarmo šaška?
sipecek
jestli mi za to zaplatiíš ...
dpq7WImm8w
Ašok, neříkej to moc nahlas :D nebo mu to dojde a bude za tu blbost chtít platit rofl
BTW:
Citácia

Hej ty si zábavnej takhle na večír ..
Jo_xker
Wlcacek- Prosimtě řekni mi kolik sis vydělal za léto ?? !
Ashok28- Bež spát jsi ještě celej mokrej
Hoši já z vás tady rostu... vaše příspěvky jsou směšní každopádně šípek má pravdu kvůli AT Odchazejí lidi protože at nedokáže vyjít vstříc.Já jsem rád že jsem odešel ze serveru protože na serveru je AT a jsou tam bezchybný lidi.Já bych jinak neodcházel ale AT jsou bezchybný lidi kteří vše ví že ano panové ? Je taky dost směšní jak každý leze do ****e AT když je nábor.A ja tak lituji lidí kteří příjdou na server a najednou uvidí Bezchybný AdminTeam.
pavol5231
Sipecek velký králo ...
Najprv si uvedom, že s kým sa bavíš. Wlk nemá ako ty typujem 13-14 rokov. Argumenty máš tiež nanič. Vidím to tak, že tento topic je tu nato, aby sa na tebe hráči smiali.
//edit
Nechápem ešte jednu vec ... Prečo hovoríte, že sa vtierajú keď píšu niečo iné ako vy?
Ja mám zas pocit, že Sipecek chcel napísať niečo ako CzSk "petíciu". Ale keď to písal on, tak to malo hlavu a pätu. Sám chceš do AT a nehovor že nie
wlcacek
Citácia
sipecek napsal:

Priznavam se. Neptal. Sad Ale bavili jsme se na toto tema s mou manzelkou. Jen nevim proc se porad ptas.:D Mas doma nejaky problem s pristupem k PC?

Citácia
Jo_xker napsal:

Hoši já z vás tady rostu... vaše příspěvky jsou směšní každopádně šípek má pravdu kvůli AT Odchazejí lidi protože at nedokáže vyjít vstříc.Já jsem rád že jsem odešel ze serveru protože na serveru je AT a jsou tam bezchybný lidi.Já bych jinak neodcházel ale AT jsou bezchybný lidi kteří vše ví že ano panové ? Je taky dost směšní jak každý leze do ****e AT když je nábor.A ja tak lituji lidí kteří příjdou na server a najednou uvidí Bezchybný AdminTeam.

Proc za leto? V lete jezdime na dovolene.:D a jentak mezi nama. Odpovidat Ti nebudu na otazky ohledne me mesicni mzdy protoze je to indiskretni otazka.A polozit nekomu takovou otazku je vrchol neslusnosti.Coz vypovida o Tvem vychovani.
sipecek
pavol-s Váma si budu mluvit jak chci... mě je jedno jestli mu je 15,nebo 26.
wlc-Ja už jsem psal že nemám,ale ty jsi říkal že se optaš ...
pavol5231
Týmto iba ukazuješ svoju inteligenciu. Rodičia by sa za teba určite hanbili :D Kým je ešte čas požiadaj niekoho o zmazanie topicu :D iba sa tu zosmiešňuješ. Doteraz si nedodal poriadne dôvody
wlcacek
Ani nedoda protoze zadny nema a ani nevi:D
Nic se mazat nebude. Hraci se chteji taky zasmat nad Sipeckem:D
Jo_xker
Wlcacku promin ale strapnujes se tu jediny ty.Pavol do AT nechci a ty mlc pavole je ti 13 a ses v AT ? nema byt nahodou 14+ vek ? Mlc vlezl do ****e hl.dminum jen aby te vzali
pavol5231
No a čo že som tu? :D To ťa štve? že si sa sem nedostal a ja hej že?
twistedTSD
Citácia
sipecek napsal:

kazdy neni zavisly na psani mobilu.dale jde i o vel. mobilu. Jinak muuzu si psat co chci.S chybami,bez chyb,se sprostymi slovy a atd.

xena-tyto veci davaji nechut ? to vy davate nechut ...

Jo, klidně si mluv třeba sprostě. Aspoň budeš dříve v banlistu.:D

Xeno, ber to s nadhledem.Relax
twistedTSD
Citácia
Jo_xker napsal:

Hráči odchází kvůli AT, který nedokže vyjít vstříc - no ty jsi taky expert.:D
mazednik
toto téma mi přijde nekonečné a že už panu sipeckovy docházejí argumenty tak vymýšlí krávoviny :O. Ale docela to tu rozesmívám se u toho ;)
wlcacek
Citácia
Jo_xker napsal:

Wlcacku promin ale strapnujes se tu jediny ty.Pavol do AT nechci a ty mlc pavole je ti 13 a ses v AT ? nema byt nahodou 14+ vek ? Mlc vlezl do ****e hl.dminum jen aby te vzali

Ja jsem trapak a Sipecek tady zalozil Kamenak 5 :D jsi taky rizek:D
mazednik
Citácia
wlcacek napsal:

Citácia
Jo_xker napsal:

Ja jsem trapak a Sipecek tady zalozil Kamenak 5 :D jsi taky rizek:D

Ona byla 4 ? :D
wlcacek
Mazednik nevim a doufam ze ano jinak si me ty dva podaj *11*rofl
Dyname
Jo, nedávno se potvrdilo natáčení Kameňáku 4, má to vyjít příští rok nebo až za dva :D:D:D

/E :
Citácia
tu máte hlavu a patu:
Za prvé AT není to co bývalo AT nedokáže přiznat chybu že jse v něčem spletlo.Dá mě ban za vykradání účtu pche je to v pravidlech že se nemá dávat heslo.Musím se klonit před BlackTearsem. Já se furt a furt směju že když je nábor že každý leze do ****e AT protože je nábor.každý chce být v AT tak tam leze,těším se až mi někdo napíšu že bych tam chtěl jít i já.Já ? Nikdy mezi takové bezchybné lidi bych nevlezl. Coto je za AT ? D Já se musím furt smát nějaký Dyname kdo to je ? To je nějekaej vesnickej žebrák ATomas ??? DD Takovej žebrák z města

Za prvé, strašně si protiřečíš - vesnický žebrák z vesnice / města, co si z toho mám vyvodit prosímtě?
To, že jsem na server pár hodin ( 400+) neznamená, že mě tu nějací lidé neznají. Ano, lezl jsem do****e úúúžasně ( dej mi důkazy) a pak to uznám(facepalm).
Na konec abych to uvedl na pravou míru, mám dost zkušeností na to, abych byl adminem, kterým jsem. Ne neboj, takovej klučina jako jseš ty, mě opravdu netrápí / nerozhodí.
Upravil Dyname dňa 08.05.2013 13:15
mazednik
tak super to musím vidět :D, ale trochu se smutním jak říkal wlcacek tak už jsem viděl 5, ale to nevadí a musím to schlídnout, třeba tam bude zase něco jako: Kulku mezi lopatky nebo lopatku mezi kulky :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
9 Hlasov
20%
Akce smrti
2 Hlasov
4%
DM
4 Hlasov
9%
Vyřazka
6 Hlasov
13%
Derby
0 Hlasov
0%
Maraton akci
2 Hlasov
4%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
8 Hlasov
18%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
14 Hlasov
31%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online