Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vizitka-Yamatino108
DarKoBiT
Yamatinoo....super admin ešte lepší hráč sranda s tebou Smile
Yamatino108
Dakujem obidvom Smile.
Vikush:Máš absolútnu pravdu.Chcem dať prednosť reálu.Smile
Dark: Díky Smile.
Simo
Yama Yama , aj keď posledné dni som sa správal ako Pako , je mi to lúto , že končíš :/ Budeš nám tu chýbať Smile snaď sa tu zas a raz stretneme Smile
img.tpx.cz/uploads/Simo1646164757.png
Yamatino108
Ahoj,Simo nato ako si sa ku mne správal si mal dôvody,ktoré ja chápem.Smile Uvidíme.
Buffalo
Tak Yamatino je škoda že končiš, ale tak RL je o hodně víc důležitý jak nějaká hra. Přeji ti hodně štestí v reále at se ti daří.
PS: Na ty akce derby nikdy nezabudnem, byli nejlepší :D
Yamatino108
Dakujem aj tebe Buffalo.Smile Máš úplnú pravdu som rád,že som ťa mohol spoznať.Tie derby inak postavil Rulík istý čas to aj somnou robil inak komentárik potešil.Smile
Krowky
Yama yama kde si trcal tak dlho? Potrebujem zastupcu do firmy :D
LuKi_
Největší ... (nevím jak to napsat slušně) co na SP byla, taková strašná předtvářka, píšeš někomu, že je zkur.... a pak se mu začneš omlouvat a říkat mu bráško jako by se nic nestalo? Si stejná krysa jako Melmen, ale o něco horší, lituji, že jsem Tě poznal tak samo jako Melmena.. Bral jsem Tě kdysi jako kamaráda, ale teďkom, si pro mně totální odpad.. Jinač, vizitka slušná
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
Yamatino108
Krowky:Už utekámSadTo jsem nechtěl :D
Luki:K tebe jedno ano priznávam svoju chybu.Zachoval som sa vtedy naozaj zle.Bohužial čas nevrátim a tým to pre mňa hasne.Smile Inak díky.
Upravil Yamatino108 dňa 18.05.2015 19:31
MaTy
Vizitka slušná! Smile Barvy bestofky Pusa
Skvělý bývalý administrátor Smile
Good luck yamatino ;). A vydrž to co nejdýl! :D

There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Yamatino108
Maty: Dakujem pokúsim sa vydržať ako to len pôjde Smile.
Vikush
Jáj starček, starček a starček :D
Ešte si pamätám na náš prvý skype hovorček, trval celkom dlho rofl
Zažili sme si spolu pomerne dosť a nie len na sampe, však? :D
Som rada, že si sa vrátil aj keď dúfam, že budeš tú SP brať ako zábavu, aby sa neopakovalo to, čo pred tým ;)

Tak sa drž starký, nevšímaj si blbosti a vítaj späť Smile
Yamatino108
Vikush:Starká,starká ten hovor je naozaj nezabudnutelný :D Smile.Ano spomínam si na všetkú tu sranda adt. :D.Vrátil som sa s tým,že som o dosť silnejší z dôvodu istých okolností(ty vieš Smile).Dakujem aj ty sa drž Smile.
DarKoBiT
Ešte som ťa stihol zahliadnuť na serveri pred PBANOM nech sa ti darí aj zamňa
Yamatino108
Jej Dark dakujem Smile.Velká škoda,že máš zase PBAN :/.Drž sa Smile.
//Aktualizácia :D.
Upravil Yamatino108 dňa 14.06.2015 13:57
Melmen
Ahoj Yamatino. Smile Chtěl jsi, abych Ti vizitku okomentoval, tak jsem tu. Smile Člověk jsi celkem v pohodě, akorát mě mrzí co jsi dělal v minulosti, ale to tu nebudeme řešit, protože určitě víš o co jde a doufám, že už se to nebude opakovat! Smile Zažili jsme toho ještě s Viki a pár dalšími lidmi celkem hodně a jsem za to velmi rád, za tři dny to bude rok, co se známe a všechno mi to přijde, jak kdyby to bylo včera. Smile Je škoda, že jsme se poslední dobou moc nebavili, ale doufám, že se to teď zase zlepší. Smile Jinak vizitka je určitě dost povedená a děkuji za označení, vážím si toho. Smile Snad se Ti na SP bude dařit a neplánuješ žádný konec nebo tak, protože když jsi kvůli těm osobním problémům musel odejít z AT a přestat hrát, tak to byla opravdu velká škoda. Ale realita je přece jenom mnohem důležitější, než virtuální svět. Smile Tak ještě jednou ať se Ti daří jak na SuperPařbě, tak HLAVNĚ V REALITĚ. Smile
Yamatino108
Citácia
Melmen napsal:

Ahoj Yamatino. Smile Chtěl jsi, abych Ti vizitku okomentoval, tak jsem tu. Smile Člověk jsi celkem v pohodě, akorát mě mrzí co jsi dělal v minulosti, ale to tu nebudeme řešit, protože určitě víš o co jde a doufám, že už se to nebude opakovat! Smile Zažili jsme toho ještě s Viki a pár dalšími lidmi celkem hodně a jsem za to velmi rád, za tři dny to bude rok, co se známe a všechno mi to přijde, jak kdyby to bylo včera. Smile Je škoda, že jsme se poslední dobou moc nebavili, ale doufám, že se to teď zase zlepší. Smile Jinak vizitka je určitě dost povedená a děkuji za označení, vážím si toho. Smile Snad se Ti na SP bude dařit a neplánuješ žádný konec nebo tak, protože když jsi kvůli těm osobním problémům musel odejít z AT a přestat hrát, tak to byla opravdu velká škoda. Ale realita je přece jenom mnohem důležitější, než virtuální svět. Smile Tak ještě jednou ať se Ti daří jak na SuperPařbě, tak HLAVNĚ V REALITĚ. Smile

Pff ešte povedz,že som ťa sem hnal ako k oltáru aby si mi sem hodil koment rofl.To už bude rok?LOOL Kokos jak ten čas letí :D.Ano viem čo myslíš,ale to je už zamnou a nemienim sa k tomu vracať a čo i len pozornosť venovať Smile.Inak my sme sa nebavili?WTF si nespomínam asi mam sklerozu:D.Na SP momentálne nepplánujem koniec a pevne dúfam,že ešte niaku tú chvilku tu hrať ešte budem! Smile.Inak škoda ako pre koho ja som to potreboval poriešiť do toho mi vbehla jedna udalosť(vieš čo myslím) takže tak
Smile.Inak nech aj tebe sa darí na SP,tak aj v tom AT :D.
//aktualizácia! :D Smile
Upravil Yamatino108 dňa 02.08.2015 04:17
Neophyte
Hezká vizitka bratře.... Skvělý, bezproblémový hráč, který ví vždy co dělá. K tobě nemám co říct, snad jen perfekto.. :D :D
A nezapomeň se zase stavit na /lv pro /pimp Sex Mimo Kytka pro tebe
Yamatino108
Loád: dakujem ti Smile :D.Neboj nezabudnem ved ako vždy :** :D.Ešte raz díky Smile.
Upravil Yamatino108 dňa 02.08.2015 11:34
Borek_
takže bro jsi v pohodě hráč :D byla s tebou hlavně sranda v TC když jí měl ještě shock srandu jsi udělal jsem rád že jsem tě spoznal hodně štěstí jak na SP tak v životě *Dobrá práce*
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
14%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
5 Hlasov
10%