Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vikush :) - Editovaná v3
Vikush
Takže milý arašídik,
za to, že ti niaka nedala vážne nemôžem.
"Máš instagram, snap.. fotím 20 fotiek denne.." áno,áno :D úplne vieš čo robím, ale vlastne prepáč, som zabudla že vieš všetko.. Nie nevieš nič o tom čo robím a s kým robím, akurát si to myslíš a na základe toho hodnotíš, vsádzaš na prvý dojem.. čož je blbé ale tak budiš :D
Už od začiatku, po 1 fotke (normálnej.. ja fakt neviem, čo na nej vidíš ale ako.. celkom by ma to zaujímalo :D) si si urobil názor, podla ktorého hodnotíš, myslíš že je to v poriadku? :D
Báj d véj instagram ani snap nemám ;) Nemám rada fotenie.
Neprepísali sme si ani pol slova a hneď sa tváriš ako keby si ma poznal roky, tak sa zase zobuď :D
Upravil Vikush dňa 23.01.2015 22:42
BetterSeeYA
Ja som zobudený dosť na to aby som videl tú gazelu v rámiku. :D Apropo, mne dala, aspoň mala čo dať, narozdiel od tvojho individua, ktoré nemá ČO dať. :D
StaaaR
Bezproblémová a TOP hráčka na SP :D Good Luck do buducna Smile
Vikush
BetterSeeYA pozri, ludí ako si ty mám vieš kde :D ak máš potrebu sa zvýrazňovať alebo niako dostať do povedomia sa to snaž robiť inač, počula som o tebe dosť ale rozoberať to tu nebudem :D veď ty vieš ako ťa majú ludia v "láske" ;) Tým, že mi naznačuješ že som ku*** alebo niaka namyslená 16tka ma neurazíš :D ludia, ktorí ma poznajú vedia aká som.

Star, ďakujem Smile
Zrušený účet
Ah, takové lidi nechápu, co musí člověka soudit hned podle fotky a ani ho nepoznají. :D Podle mě Viki není namyšlená ani nic podobného je to prostě holka která to má v hlavě srovnané a k tomu i dobře vypadá, ikdyž se ti to podle vzhledu asi nezdá a musíš si hned o ní myslet, že je to nějaká... raději nebudu psát co.
Taková individua tu hrají, na to si zvykej. :D Když tě lidi neznají, jsi pro ně kluk, který se vydává za holku. Když tě dost lidí později pozná a mají tě rádi, tak už jsi podle nich ta, která se všem vtírá do zadečku a později jsi i štětka. rofl Proto ani nezvěřejňuji moji fotku, protože nenávidím, když se lidi odsuzují podle vzhledu. Někdo je třeba vzhledově nepěkný, ale může být naopak dobrý kamarád. Někdo je zase zaujatý svou krásou, ale v mozku má s prominutím nasráno, což není Vikušin případ. :D
Někteří lidé by se měli zamyslet nad tím, jestli budou člověka soudit podle toho jak vypadá. A nebo si s tím člověkem pokecat a posléze třeba hodnotit. Není to všechno jen o vzhledu. Facepalm

Jinak abych ti tu neofftopikovala. Dlouho jsem ti vizitku nekomentovala. :D Máš ji hezkou i po tom editu. Přiznám se, mě se ty nadpisy moc nelíbí v těch vizitkách, ale ty jsi to dobře skombinovala a máš to hezké. Smile Jinak to co si o tobě myslím, jsem už popsala nahoře.

Tak papá. Pusinka pro tebe rofl
Upravil Zrušený účet dňa 29.01.2015 16:05
Yamatino108
Tiež tu k tomu niečo napíšem.Presne typická vlastnosť slovákov súdiť podla vzhladu.Vôbec človeka nepozná a zato,že sem hodí jednu fotku,tak to je hned nebudem ani hovoriť čo...Kde sme prosím vás?čo sa má fotiť celá zahalená so šatkou na hlave?Sme na Slovensku človek sa môže fotiť.Povedz mi čo ti na tej fotke tak strašne vadí,že tam vyzerá tak dobre?Ale tak hateri vždy budú nedá sa každému zavdačiť.Inak viki ty môj názor na teba poznáš.Smile Tie naše hovory na skype atd.:D Tiež si mi pomohla(ty vieš v čom.Smile).Vizitka sa mi páči pekná farebná a zároveň prehladná.
BetterSeeYA
Jeden, dva, tri.. Osem? :D Ja som rád za to, ako som na servery známy, aspoň nie som známy tým, ako sa vtieram do ****ky. :D
Citácia
Když tě lidi neznají, jsi pro ně kluk, který se vydává za holku

- Aj keď to takto napíšeš, tak Ti uveria len nahonený chlapci. :-D

Citácia
Někteří lidé by se měli zamyslet nad tím, jestli budou člověka soudit podle toho jak vypadá.

- Prečo by som to nemal robiť, keď sme na internete? :-D Ako tu každý druhý píše, že by mi v živote rozkopal riť jak jarnú záhradku, dokonca mi Ty sama Kikush napíšeš, že by si ma dokopala na zemi.. Viete ako. :D Točíte sa stále dookola.

Yamatino prosím Ťa nekopíruj to čo napísali pred Tebou. :D Konverzácia s tebou a Edom na Skype bola fakt nářez. Škoda že som zrušil ten chat.
Vikush
Od teba mi ten nezmyselný a bezdôvodný hate príde ako keby si si kompenzoval niečo na niake 16tky, ktoré ti nedali. Vôbec ma nepoznáš a píšeš že fotím x fotiek denne na snap a podobne pričom nič z toho nemám a ani nerobím. Je od teba strašne milé hatovať kvoli niečomu, čo si len myslíš viz to, že som šte*ka. Mal by si sa nad sebou zamyslieť.. Takto dobre nepochodíš Smile

Ak bolo to vtieranie myslené na mňa tak je to kravina, kludne na celú hubu poviem komukolvek čo si myslím a vážne mi je jedno či je to hlavný alebo obyčajný hráč.

Kikuš a yama ďakujem, áno jama viem viem starček a len tak mimochodom, prečo tu vyťahuješ na jamu niečo, čo ste si písali? To nič iné na neho nemáš len niaky chat s edom, ktorý je úplne od veci? :D
Čo si chcel povedať si povedal, je mi ťa lúto ale arašídovia ako si ty tu budú stále len škoda že s tým nič nespravím, reagovať na toto už nemusíš. Každému, kto ma v hlave kúsok zdravého rozumu príde, čo si zač. Prajem vela šťastia v živote Smile
BetterSeeYA
Mne dávajú osemnástky, šestnástky mám už za sebou ahhhh.

To je jasné že povieš každému čo si o ňom myslíš, pretože nikomu z nich nepovieš čo robí napiču. :D

Tú konverzáciu nevyťahujem kvôli tebe, takže k tomu ani nič písať nemusíš ak si si to neuvedomil/a. :D

Apropo, ďakujem, šťastia mám dosť, starať sa o to nemusíš.
Vikush
Máš vážne dlhé vedenie.. písala som to v minulom čase, nie na terajšiu situáciu k tým 16tkam.. neuvedomil/a? Niaky trápny pokus? Myslíš že keby som bola chlap tak by som s tolkými luďmi volala a posielala fotky zo života? Zase sa staráš do niečoho, do čoho nevidíš potom to tak dopadá Smile
Zrušený účet
Vikush s člověkem, který neumí dodržovat pravidla a umí obcházet na webu se nemá cenu bavit,že LoL_Noobe. Že tě to furt baví.
Hector
Baví ma to, nebojte sa nič. :D Pravidlá sú na to, aby sa porušovali.
Shock_
Hráčku znám jen poviděni :D Když si měla misi a my s RPG sme tě chtěli sundat :D
Jinak vizitká Luxusní Smile Vypadáš jako normálni hráčka :D
Vikush
Máš pravdu kikuš :D,
ďakujem shock našťastie ste ma nakoniec nezabili :D Smile
_iGDuff_
Mega vizitka :O A jinak děkuji za označení vážím si toho a snad se ještě někdy uvidíme v MOGU Smile
Vikush
Citácia
duffiq napsal:

Mega vizitka :O A jinak děkuji za označení vážím si toho a snad se ještě někdy uvidíme v MOGU Smile

ďakujem duffíku Smile
Borek_
jinej luxus viky Smile hráčka v pohodě asi si mně už moc nepamatuješ u tebe ve firmě sem byl dost dlouho a začal jsem dělat něco jiného ale i tak si na tebe pamatuju volaly sme spolu i a byla si fajn vizitka luxus el papalardo Ratatata doufám že zůstaneme dobřími přátely jako do ted jak je lybo vizitka zde:

img.tpx.cz/uploads/Chicas-de-autos-hd-taringa-tuning-197538-jpg.jpg
Vikush
ďakujem Frank, pamätám si na teba rofl, neboj sa Smile
Tress
presunuto Smile cg
Zrušený účet
Jojo holka, hodně pevné nervy Ti přeji, protože adminování je někdy hard core. :D Pokud by jsi kdykoliv potřebovala s čímkoliv poradit, tak se na mě klidně obrať ti chlapi/kluci/děti někdy mluví nesmysly v tom AT. rofl
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
14%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov
20%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
5 Hlasov
10%