Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Bitva o kopec - Hra na webu
EKG
Citácia
Zobral som HUntera Ludvik utiekol, Kopec je Môj !
Mikull
Musel si jít hunter vrátit zpět do půjčovny, kopec je můj.
Kaja
Citácia
odpalil som pul kopce zbytek kopce je muj
_Faster_
Citácia
Sekol som ta hunterom, kopec je moj.
Kaja
Citácia
znicil som ti hunter s tankem kopec je muj
KittyKat
Znicila som ti tank s hunterem :D Kopec je MOJ!!! :D jazyk :D
BlacK_
Citácia
Spadla jsi z kopce. Kopec je můj.
Luko
Citácia
Vystrelil som nukleárnu hlavicu všeci mrtvý.Kopecj je môj zlatká.

[color=#00ffcc]Aure[/color]
Bouc3K
Citácia
Bojoval som s ludvíkom o kopec (sawn off) bohužial Ludvíka zradila myš a nešla mu strelba tak sa skovával,našiel som ho za skalu a zabil a kopec bol a bude môj !
Luko
Citácia
Bouček ma síce odradil ale keď som nahodil e-Tab bug a zobral som mu celu vestu a ktomu hp som ptm c-bugom s deaglom Boučeka odrovnal zapal som si s0beit doplnil hp a vestu.Kopec je múj a ja vám ho nedám ani za praclík

Sh1TeRkO
Ponúkol som Ti UnBan a tak si mi kopec venoval.
Adrian
Citácia
Eddovi som ponúkol Golfa neodolal zobral a kopec mi dal. Tak teraz je kopec môj !
Sh1TeRkO
Tebe som ponúkol virtuálny Sultan v tuningu úplne zadarmo. Oči Ti zažiarili a bez žiadnych okolkov si mi ho vymenil za bezcenný kopec. Je môj.
Luko
Citácia
Pre nezhody s kupnou predajnou cenou si kopec zobral štát.Kopec bol automatický predaný za 1$ hráči Ludvik.Kopec je môj a mám i zmluvu vy exekútorské svine.

Sh1TeRkO
Podla môjho právnika zmluva neplatí. Podpis chýbal. Čiže bol predaný mne.
Luko
Citácia
Tento prípad som posunul na najvýší súd tretných a podvodových orgánov.Prepísal som zmluvu a doložil podpis.A podla ústavy slovenksej republiky bol kopec navratený na určitú dobu:Kopec je môj a mam aj podpisa

Sh1TeRkO
Na určitú dobu, ktorá Ti skončila a nový majitel som bol ja, pretože som povolal najvýznamnejších právnikov z celého sveta.
Luko
Zohnal som menšiu ugabandu iránskych teroristov ktorý držia kopec a nejadú ho bez môjho povolenia.Kopec je môj
Sh1TeRkO
Zavolal som medzinárodného prekladača a cez neho som im vysvetlil, že im klameš. Takže mi ho dali a Teba vyhostili z krajiny.
Luko
Zaobstaral som si víza falošné doklady a taliánske kapučíno.Pozval som na prepad ruskú a sicílsku mafiu ktorý zaistili oblasť tvojich ludi som odstranila prekladača zabil.Kopec je môj na dobu neurčitú
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
13 Hlasov
21%
Skyrace
16 Hlasov
25%
Deathmatche
4 Hlasov