Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

WOLIX-Tam a zase zpátky
Dance
Wolixi vrat se na server Na holou Ty nikdy neskoncis Na holou Kdo bude potom poradat grilovacku u meho domu? Na koho potom bude nejvice stiznosti? S kym potom pojedu vyrazko? Atd. To jsem nechtěl
Ty nas nenechas samotny Na holou
WOLIX
Fantas Tobě díky za poslední dny vevečerních pokecech,nebudu tu děkovat všem na to přijde čas ještě a už jsem v podstatě skončil ale fakta o tom zatim nejsou není na ně čas.. :/ To přijde.. :D

Danciqka :O :D U tvého domu jsem včera byl a na grilovačku vzpomínal,nevím kdo to bude dělat někdo se možná najde,každopádně mi to bude chybět To jsem nechtěl A stižnosti och jéj u některých se ještě ted směju a nikomu se nepovedlo mě shodit.. :D Pro mě to byla přjatá výzva.. :D ;) Jednou se možná vrátim ale do tý doby Kdo ví jestli Peckaaaa
Fantasy
Není zač hodně štěstí teda ;) :D
Julian
WOLIX je pan skoda ze si znova nejsi Smile
Dyname
Nadržuješ a to mi vadí :D:D:D:D:D
_Crazy_
WOLIX, ty si člověk, kterýho jsem měl v oblibě. Možná si mě nepamatuješ pod všemi nicky, ale vím, že jsme si spolu nahráli. Udělil jsi mi "zbytečný" a můj první ban za 3 roky :D, za což jsem byl hrozně šťastný, doufám, že se vrátíš, protože lidi, jako ty by byli potřeba na každým rohu a né jen jeden, jen tak dál
WOLIX
Tak dámy ! :D
Crazy pamatuju si tě moc dobře.. nejde zapomenout.. :D
Dyname : to pivo,si moc nadržený .. :D :D

Julian a višchni co jste mě celou dobu podporovali a neměli jsme spolu nějake velke konflitky ktere jsem nevyhledaval a u toho zustanu mám dobrou zprávu.. :D
Je fakt že se chystam na aktualizaci vizitky asi 6 měsicu ale hlavně vim tak na 70% jednu věc,po létě doufám že tady pořád budete vy všichni protože se naposledy minimálně na na 7 měsicu vratím! A očekávám že nebudu za blbce :D Věk na to ještě mám pak už mit nebudu takže mě čeká ještě jedná sezona.. ;) Občas se na vas koukám shora a nenápadně.. ;) Snad brzy,vrátim se ;) .. ;) a ještě jednou Díky *COOOOL*
MaoS
Vidiš Wóóólix zas si speť! :D A to som ti hovoril, že ty sa stadial nevyvlečieš. :D
THC_Lukas
no potěš pána boha žena se vrací :D
WOLIX
No ale hou hou ještě :D řikam že se vratim nejspiš a ne že jsem se vratil ! :D žadne plane poplachy ! :D :D Doufám že vy tu zrovna pořád budete ! :D
Lawicek
sewas Wolix namňe si pametáš že jo ? ja si na tebe pamatuju moc dobre a dekuju že si mi vždy udelal akci když sem chtel Smile a Vítej späť i když ja nehraju :D
MaoS
Hej hou já už tu nie som wolix tak že neviem :D
WOLIX
laviček !Já nezapomínam ! :D Občas si mi lezl na nervy :D :D Neměl jsem čas jak si mi vždy napsal.. :D :D
Hoši vy hrát budete až se vratim :D Snad stih u aktualizovat vizitku :D
Sh1TeRkO
Aj na mňa zabudol, pluha jedna nevychovaná!

Vráť sa WOLIXI, aspoň na web! :D
B)
WOLIX
Eddo si mylsiš že jsem zapoměl to jo... :D :D Eduard ! :D
Na web občas zajdu :D pak hrajem a ukažeme jak se hralo před rokem.. :D Stejně tak ze všema,ponaučime děti,a ukažeme jim jak se hraje.. ! :D
Sh1TeRkO
Ty, já hrať nebudem. :D :D :D :D :D :D :D
Tvoje výchovné metódy zaberajú vždy. :D
WOLIX
To si piš že hrát budeš!!! :D :D Lidi potřebujou dalši vzor ! :D :D :D
Jo máš pravdu vždy jsem vše vyřešil :D :D a jake dobre hráče jsem vychoval ! :D
Sh1TeRkO
Tak tak. Treba legendy a nie ***** :D :D Takže já nič hrať nebudem. :D :D :D :D Uži si to aj za mňa. :D :D :D :D
El_GaTo_CoN_BoTaSs
WOLIX bože ty si čo za legendu? Si obyčajne prasco :D Nemůžu
WOLIX
Eduarde asi nevidiš co máš za titul ty... :D Měl jsem tam být taky.. taka pocta :O ale pak jsem si odchod na 2 tydny rozmyslel no.. :D na dlouhe povidani... :D

A El gato con Botas- ty si hlavně.......... KOCOUR !!!! :D a dokonce v botách ! to je co řict kočičko ! :D :D
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
6 Hlasov
12%