Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Bitva o kopec - Hra na webu
Joseph_CZ
Rado ale špatně nahrabává na kopci a já nahrabávám víc na kopci takže je muj :D :D :D
sook
Citácia
udusil sem te sprayem kopec je muj jazyk
F3aR_
Já si na kopec přinesl plamenomet, a proti němu sprej nenadělal nic , Sook uhořel a Kopec je Můj.
Rado
Citácia
Ja som ti ale strelil do do plynovej bomby a buchla - KOPEC JE MOJ !!!
Klaun
Citácia
Rada som dnes odfajčil 500 x s AWp už nemá nárok na kopec Smile
Luko
css som ukázal m4 skill zo svojou awpečkou nespravil nič padol kachna.Kopec je môj...!
[color=#00ffcc]Aure[/color]
TheMajo
Citácia
Bolo tornádo až ludvika zhodilo kopec som si zobraj ja a je môj
Rado
Citácia
tornádo sa otočilo a zhodilo ťa - KOPEC JE MUJ !!!
SKRILLEX_
Citácia
v skutočnosti to nebolo tornádo ale ja s obrovským vysávačom, rada som vycucol z kopca, vysávač vypol a ovládal kopec - KOPEC JE MÔJ!
KittyKat
Ja som ho zapla a "vycistila" kopec a je moj :D a vipla :D
xxPredator
Ppsla jsem ti vir zaviroval se ti komp nemuzes hrat a kopec je muj
mazednik
eset je ale dobrý sám sem ho udělal. (tak určitě) a může zas hrát za odměnu mi kopec pučí je můj Smile
Joseph_CZ
mezednik se zapletl s mezerníkem a omylem sem tě zabil kopec je muj
Dominusus
Zabil jsem josepha a kolem kopce jsem si udelal ochrannou vrstvu ktera nejde vypnout ani zapnout ani zničit ani se na kopec dostat KOPEC JE MŮJ

rovnou můžeme lock Smile
obrik151
Citácia
Atomas reštartoval server a tvoja zóna zmizla a ja som ta sundal s hunterom.A kopec je môj

img.tpx.cz/uploads/Obrikovsko.png

img.tpx.cz/uploads/skuska.jpg

Je mi lúto ludí ktorí nepijú. Keď ráno vstanú, cítia sa tak dobre, ako sa budú cítiť celý deň.
Rado
Hunter si nechal odparkovaný, tak som si doneho sadol a zastrelil ta - KOPEC JE MÔJ !!!
Luko
Ale hunteru došli palivo a rado spadol volným padom dole z výški a zomrel...Kopec je môj
[color=#00ffcc]Aure[/color]
F3aR_
Ludvik byl ale zabanován za porušovaní pravidel , a tak jsem dostal jeho kopec , Kopec je můj .
TheMajo
na kopec si F3ar objednal pizzu.Roznášača pizzi som zabil a do pizze som dal morfium a doniesol som ju F3rovi. F3ar sa otrávil a kopec je môj
Rado
Citácia
Rastoku mrzelo že feara otrávil a tak ho šiel zakopať, rastoka položila lopatu za seba aby zhodila feara do jamy, no ja som chytil lopata a buchol som ho po hlave a zakopal spolu s fearom. KOPEC JE MOJ
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasov
21%
Skyrace
17 Hlasov
25%
Deathmatche
4 Hlasov
6%