Informace o serveru
Číst diskuzi
Hodnotenie AT
|
|
Minsk |
Přidané 13.01.2020 09:33
|
![]() ![]() Příspěvků: 314
Založený: 10.12.16
|
ATomas- tu by som povedal iba vyvoleny hraci maju k nemu pristup a jeho odpoved dlhsia doba cakania ale pochopetilne ale ako s niektorymi jedincami t kamaratickovanie by som dal bokom Krowky - davnej pre mna admin co neni ok ale za poslednu dobu kvalitny clovek co ma ostat ale niekedy vidno kamaratickovanie ma niekedy privada si mysliet ze nini ok tiez bokom no Fifa- niektore veci pri rieseni s tebou velke sklamanie mam v tebe ale ako komunikacia a venovanie sa hracom na otazky je super zaujem o nazory hracov vacsim zaujom ako u ATomas Skylake - tu nemam co vitknut ochotny rychle odpovede ochota v tebe som sa este nezklamal a pracu chvalim ako nadpriemernu a druha vec co cenim kamaratickovanie neni tak ako u inych nedrzis liniu ako niektory clenia AT ze sa kryju ale vlastnym usudkom riesnie za co moje uznanie Wery - pozname sa s touto pani dlho ale jej praca podla mna na rovnakej urovni ako u skylaka nemam z mojho pohladu a zasluzene by si mala ist na post hlavnej adminky DangerRMV Domes err0rk0 Gallaxy Johnny Loly Mailo MegaBite Odrs_ RastAmoT RuliiKkO Salazar - za mna cisty pleb zaujatost voci terakom a snorenie na nich ale vojakov nikto nic ptm 2 afera s maximom a maosom nebola spravne trestana a z mojho hladiska AT SP nemalo danu vec riesit co povazujem za neprofesionalitu tvoju TripS - Will - clovek so super aktvitou a tiez zaujem hracov pomoc tiez nesklamal a teraz sice mi strazi nemky za co ma nemalu vyplatu ze by na server nemusel ani pohnut a ma love ![]() Yoistik - spravny spravca akcii a dava aj makanie a tlaci OA robit Gameluner - tiez kvalitny admin a nech si kto chce hovori ze si pleb ale si normalny clovek ktoreho poznam a zasluzene v AT Jiry_ - vela uz neviem o tebe ako davnejsie cas ukaze aky budes Shalmay - salamaj stlae mi vadi 1 vec s tym inzeratom ale tiez cas ukaze aky clen AT s teba bude OAcka : kazdeho hodnotim kladne a su dobre AT niekedy aj dohoda bez web a akcie sa daju a trosku k jedlivcom sa rad vyjadrim Alvin : OAcko co mi postavilo narychlo akciu s ochotou skoda ze nemal si cas ju spravit ale cenim si takeho cloveka za jeho pristup Caretroy - stary znamy clen AT ale ako OAcko super ked si na serveri vela akcii vidno a aj kvalita parada Dannyy - sice tahsie pm slo s tebou mi koli akcii ale ked sla super zvladnuta za mna a tesim sa ked sa da jej 2 kolo snad uz aj lepsiu arenu pripravis mi na nu ![]() Darfex - super hodnotim akcie a cez TS aj moznost spoluprace na akcii ktorej som prispel a bolo dalsie kolo aj ked sa nechclo Pazmen - teba nepoznam uvidim ako sa to ukazes Pitras - znamy mi clovek a kvalitny OA akcie pravidelne len aby to bolo nadalej Rady - kludne prijemne OAcko s ktorym som akciu este dufam ze spolupraca bude dobra ![]() AT ako celok // este doplnim ostanych ![]() |
|
|
Portgas_D_Ace |
Přidané 28.01.2020 20:22
|
![]() ![]() Příspěvků: 139
Založený: 29.12.17
|
Udělám to číselně, protože kdybych měl psát slovně, tak bych asi nevěděl někdy jak to přesně říct. Pokud by někdo chtěl písemně napsat v soukromé konverzaci, tak ať se mi ozve tu na webu v SZ nebo v offpm na serveru. Omlouvám se že tam nejsou všichni. Na někoho nemám názor, protože už moc nehraji, tak jsem hodnotil ty co znám. Za 2 roky třeba ještě někoho potkám, když budu zkoušet štěstí ![]() Spoiler Krowky 1- Fifa 1- Skylake 1 Wery 1 DangerRMV 1- Domes 2 err0rk0 1 Gallaxy 2 Johnny 2 Loly 2 Mailo 2 MegaBite 2 Odrs_ 3 RastAmoT 2- RuliiKkO 2- Salazar 1- TripS 1 Will 2 Yoistik 1 Gameluner 2 Caretroy 2- Dannyy 2 AT ako celok 2 |
|
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
5 Hlasů💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
3 Hlasů💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
2 Hlasů🚀Možnost zakoupit si Jetpack
3 Hlasů📈Více levelů – posunout se dál ve hře
1 Hlas🚚JobApp browser – questy a levelování pracovních vozidel
0 Hlasů🔒Program Delta – pomoc bezdomovcům
2 Hlasů😍Líbí se mi vše!