Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

twistedTSD - upraveno
Mamba
twist tak toto je moc rozumný člověk hodně si ho vážím dá se s nim dobře pokecat Smile
Ajo82
twisted je jeden z najinteligentnejších ludí superparby Smile Takéto osoby si treba vážiť. Twisted krása vizitka *Dobrá práce*
twistedTSD
Mockrát děkuji, vašich příspěvků si opravdu vážím.Smile
Sh1TeRkO
Jediná vizitka, ktorú dnes komentnem je práve Tvoja!

Super hráč, inteligentný, zachvílu dospelý!
Vodičák čaká, tak Ti držím palce aby Ti to vyšlo a aby si sa preháňal na svojom vysnívanom aute. Smile
Vedel by som si Ťa predstaviť aj ako administrátora, ale keď nie, tak nie. Za tie nervy to nestojí. :D
No nie?
Kapo
twisted jeden skvelý administrátor !
Gratulujem ti k postu.
Zaslúžil si si to !

Kto dumel nad tym, že nemá admin práva ak ste čítali môj príspevok, tak to bol joke :D
Prišiel som po dalšich rokoch, aby som si opäť zahral na SP jazyk
DrateK
Podle mě nejchytřejší člověk na SP spolu s @ngel. Vizitka hezky modrá. Smile
Zimbabwe
Twisted nikdy jsme si moc nepsali,jo vlastně občas takhle večer na webu a jsi v pohodě,jak už psali ostatní jsi jeden z nejinteligentnějších lidí na SP..Vizitka je peknáSmile
Shellby
Twisted dlhodobý hráč je stebou sranda Smile Nepoznám ťa až tak dobre ale viem usúdiť že si dobrý a spravedlný ;) Bol by steba dobrý admin ... Palec nahoru
HotteCZ
Skvělý hráč, nejlepší zástupce firmy, co si kdo může přát a skvělý kamarád. Smile Velká škoda, že už moc nehraješ, ale samozřejmě, že náš reálný svět je přednější. ;) Přeji hodně štěstí. Smile
Patazz
líbí se mi jak vše řešíš s klidnou hlavou, měl bych si brát příklad, i ostatní.
Jsi rozumnej.

Vizitka je kvalitní.
THC_Lukas
Frajer s falvkým F..Smile škoda že jsme se už potom potkávali méně na serveru. Tebe bych hodně rád viděl v AT. To bych se možná i vrátil!:D
twistedTSD
Děkuji vám.Smile
Mikull
Proč tahle osoba ještě není mezi legendami SuperPařby?
wlcacek
Citácia
Mikull napsal:

Proč tahle osoba ještě není mezi legendami SuperPařby?

Protože mu tam tvoříme to nejlepší místo pro ty nejlepší z nejlepších.

Musel jsem reagovat na Mikulla, nicméně jsem rád, že tu snáma i nadále setrváváš.
twistedTSD
Díky vlčáku, od tebe si toho zvlášť cením.Smile Setrvávám a setrvávat ještě nějaký pátek budu. Velkolepé THE END přenechám jiným, stále je tu dost fajn lidí, topiků, dramat...:D Snad se někdy dostanu i na obhlídku serveru.Boss
HeWhoMustNotBeNamed
twiste, Tebe jsem měl jako hráče hodně rád, už za lofase jsem tě v jednom topiku, když se tam navrhovali admini navrhl, ale ty jsi to nevzal, škoda. To samé o rok později.
Velká škoda, že jsi nebyl v AT a řekl bych, že budeš asi jediný hráč, co nebyl nikdy v AT a co bude mít hodnost Legenda.
RaptorSP
Sice moc tě neznám jako hráče, ale musíš byt fajn týpek Vizitko GOOD
Maty25
De to ale je tam málo barev,je to kratke a ty nadpisy by mohly být z grafiky
wlcacek
Citácia
Pixel napsal:

twiste, Tebe jsem měl jako hráče hodně rád, už za lofase jsem tě v jednom topiku, když se tam navrhovali admini navrhl, ale ty jsi to nevzal, škoda. To samé o rok později.
Velká škoda, že jsi nebyl v AT a řekl bych, že budeš asi jediný hráč, co nebyl nikdy v AT a co bude mít hodnost Legenda.

Tohoto človíčka nás navrhovalo mnohem víc:D a Vždy když byl nábor, tak jsem mu psal, aby si podal přihlášku a vždy se na to vy..... no prostě nepodal:D
Je to bezva člověk, takový hráči kdyby u nás hráli, tak ten AT můžeme rozpustitSmile
twistedTSD
Ale vlku, už zase se úplně červenám!:D Každý máme své špatné stránky a já si myslím, že bych dobrým administrátorem nebyl. Pozice hráče, který do všeho kafrá, mi seděla více.:DSmile

Barbaro, já na tyhle grafické efekty a barvičky moc nejsem. U vizitky mi přijde podstatnější obsah, ale zase ne obsah typu hmotnost.:D Takže jsem vizitku lehce zredukoval. Kráva
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasov
13%