Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vizitka -> thorous
cryBelieber
Podla mňa skvele spravené :* L.Ť Smile :3 Krásne !!
thorous
Oh, děkuji Swagimastre :* :D
Baseball
Spawnkiller a ničitel misi thórous Na holou případáš mi jako agresivní typ.
Kickou te z firmy a začneš ničit mise a "spawnkillovat".
Jinak vizitka není nejhorší.
Panzer
Neskutečný prase
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Nosferatu
vizitka je pekna , znam te kratce a jen trochu , ale muzu rict ze si v pohode hrac .
I kill people and I like it
HrBeeeC
Bombová vizitka, co si budeme říkat.

Spostu lidí Tě odsuzuje, kvůli Tvému gang-způsobu žití na SP :D
Ale já ne, jsi v pohodě hráč, dá se s Tebou psát a mám s Tebou kladný vztah. Doufám, že to platí i opačně a nepůjdeš mě spawnkillovat :D :D
Ať se daří
thorous
Baseball, nejsem agresivní, jenom řeším věci o svém a nemusím donášet Smile Navíc, nejlepší obrana je útok.

Díky Nosfe, nápodobně.

Hrbe, alespoň někdo uznává i jiný způsob hraní, než jen vydělávat virtual money :D
COZE? POCKEJ AZ MI ZKONCI BAN A HNED SEM U TVY FIRMY Hunter, ale ne, neotravuju lidi, co mi nijak nevadí, si v pohodě, drž se tak dál :D
thorous
Vďaka Tumíku, jojo, byl jsem poučen a pokusím se toho i držet :D
Jo no, Ty si ztracenej případ, takže klidně pomůžu, když to pomůže Tobě, aby si nepropadl LOOL Taky jsem rád, že sis můj nick pamatoval a bral mě s respektem, je fajn potkat po takový době starý známý.
Chotycansky
Pěkná přihláška :-) V pohodě slušnej člověk Smile - hned napoprví to lze poznat a to jsem ti jen tankoval firmu Smile Ať se daří :-)
Matyas17
Thorous pre mňa tiež normálny hráč.Dá sa s ťebou pokecať.Vizitka peknáPalec nahoru
Zoldik
Pěkná vizitka...dobrá skilla Smile...překvapilo mě že máš stejnou váhu i výšku..ale těch se najde víc ;)
wlcacek
Napříč tomu, že je to thorous jakého známe, tak z Tebe mám smíšené pocity. Jsi zvláštní hráč. Dokážeš vytočit hromadu lidí, ale dokážeš uznat chybu. toho si nesmírně cením.

Asi sklidím dost kritiky, ale musím říct, že tohoto člověka bych pozvedl. Jen tak dál chlape.
thorous
Díky hoši, sice to nehraji pro to, abych si tu dělal kamarády, ale přece jenom potěší, když tu jsou i lidi, co mě vidí v pozitivním světle :D Caesare, kdyby něco, tak se ozvi, přece jen Ti dlužím laskavost, jinak děkuji a ať se Ti taky daří.

Wlku, cením si toho, že jsi tu zanechal komentář, vím, že moc lidem vizitky nekomentuješ. A ano, mám nějaký dar, jak si proti sobě rozeštvat hromadu lidí, ale nikdy to není tak horký a přivádíš mě do rozpaků Ale jdi, Ty! :D
Upravil thorous dňa 02.01.2015 00:13
Jiry
Vizitka na ****, ty seš na ****, umíš ****,můžeš mi dát blowjob a handjob, chápeš?
Chotycansky
Citácia
thorous napsal:

Díky hoši, sice to nehraji pro to, abych si tu dělal kamarády, ale přece jenom potěší, když tu jsou i lidi, co mě vidí v pozitivním světle :D Caesare, kdyby něco, tak se ozvi, přece jen Ti dlužím laskavost, jinak děkuji a ať se Ti taky daří.

Wlku, cením si toho, že jsi tu zanechal komentář, vím, že moc lidem vizitky nekomentuješ. A ano, mám nějaký dar, jak si proti sobě rozeštvat hromadu lidí, ale nikdy to není tak špatný, aby se to nedalo vyřešit viz to, že mě po tom všem přijmuli do OD. Ále, přivádíš mě do rozpaků Ale jdi, Ty! :D

Neboj neboj někdy taky budu mít krizi :D Díky ti Smile
thorous
Jiry ty si **** :D
Zrušený účet
Dřív jsme se dost nemuseli, každý den jsme se museli nějak popichovat. Doslova jsem tě nemohla vystát, už jen ten nick když jsem viděla, tak mi dělal vrásky na čele a tobě určitě taky, když jsi viděl ten můj.
Před Vánocema se to nějak sklidnilo a zatím je to vklidu, už jsme si i párkrát napsali a vesměs jsme se usmířili.
Na jak dlouho, to se ještě neví u takových lidí jako ty nikdy nevím.
thorous
No tak ne že by mi dělal vrásky, nějaký narážky ani takový mi náladu nezkazí :D
Jo, je to v klidu a snad i dlouho bude LOOL
aure
CS GANGSTER OKOMENTUJEM TI TO TAK TO ZE SA MI CELKOM LUBI HRAC NVM VOLAKEDY SI POKECAME VOLAKEDY TI VYNADAVAM FAJNOVE A VOLAKEDY MI PISES BASNE CUS !
thorous
SWS AURISKO DIKY A SNAD AZ PRESTANE LUKI DAVAT DOBRY DUKAZY TAK DOSTANES UB A ZAS SI ZAHRAJEM
Prejdite na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasov
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasov
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu
7 Hlasov
13%