Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

BonG
Vasilka
Elpasoooo, taková škoda. Sad Ráda jsem Tě poznala, bývalý suprový kolego. ;) :D
Panzer
Nic proti, přejmenuj si vizitku nebo ti jí i smažou.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
SunkA
A za co dostali přesně pban slyšel sem, že kupovali akorát guny od cheatera a za to pban neni, ne? Sad
MaoS
*Pláču*Bangu čau Pláču ...
Rado
Hodne štastia v realu
Warpten
škoda no.....dobrej člověk i když sem tě moc neznal.......mno co už......doufám že se vrátíš
The_Creamcz
Brácho co už ... skončili jsme na stejné vlně, třebaže dost lidí mi tam bude chybět, ale pořád je to jen hra a nejsme nerdi abychom nežili normální život a hlavně reálný .. za 3 měsíce se tu setkáme a rozjede zase parádu jako to bylo do teď ;) Sp ještě bude koukat co se tu bude dít ;) Pokud do té doby neovládnou celou sp stupidní děti... Dík za ranec dobrých a zábavných hodin i dnů na serveru ;) A těším se na nový začátek ;)

New Elpaso and Cream coming soon!
Green elite!
yaroush
Dobrej hráč, super šéf a kámoš...co dodat... za 3 měsíce vás tady všechny čekám zpátky (celý team kamioňáků LS Smile)
Load
Admini vrať te ho !! Největší úlety sem s ním zažil :D --> Povedená vizitka a jak všeci píšou doufám že se vrátíš..;)
Majo441
Chudáčik Bongáč Sad Kto bude mať jednu z naj firiem? Keď si ju mal ty bola v dobrých rukách Smile Čauko Bong *Pláču*
Logan_
Škoda že si dostal PBAN. Maj sa a drž sa! *Pláču*
Polaco
tak se maj šéf :D
BonG
Od každého si cením že nezabúdate ani ja na vás nezabudnem.Jak písal cream tak za 3 mesiace sa vidíme hádam že do vtedy ludia na SP sa konečne uvedomia.
NIKUSA
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Na holou
Sh1TeRkO
Škoda no. To jsem nechtělTo jsem nechtěl
Fantasy
Čau Bongu :D Pěkná vizitka a dobrý šéf si byl s snad ještě budeš až se vrátiš kámo :D nezapomenu na to jak jsme killovaly :D Si dobrý hráč.
Nero
Vizitka SKvela
_Crazy_
Citace
Nero napsal:

Vizitka SKvela

Nejsi trochu na hlavu?
BonG
Ou yeah som zabudol že já aj nejakú vizitku mám čumím Všetkým ktorý nezabudli ešte raz dík..Škoda že na servery som už ne ni v plnom prúde ale len v polovičnej fáze :D
MartiN
Super hráč vizitka pekná luna čaká :D
Přejít na fórum:
Anketa
🧠 Jak se vám zatím líbí RZE 12? Líbí se mi:
🎨Nový vizuál (login, nové interiéry...)
7 Hlasů
13%
💼Nový CEO systém a interiéry pro jednotlivá odvětví
10 Hlasů
19%
💬Chat Activity – získávání odměn za aktivitu v chatu